- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.063
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Teşekkür ederimTarifler çok guzel elinize sağlıkkeşke resimler daha net olsaydi
Teşekkür ederim
Benim ki telefon değil tost makine ile çektim ondan böyle
Birazdan çekerim tabakta kalanlarıEllerine sağlık tatlısı menun çok güzel olmuş. Ama imkânın varsa tatlının resmini net gösterebilir misin?
Teşekkür ederimmmmEllerine saglik canim
Basarilar
Bende corn flakes ten yaptım yulafla yapınca 2 kaşık bal istiyor içineBen de bir kere yulaftan kurabiye yapmıştım ama pek yiyememiştim.Siz hangisinden yaptınız emin değilim ama corn flakes daha lezzetli olur sanki.Köfte de değişik güzel olmuş.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Kediii seni bekliyordum bende ama ya mükemmel tarif beni gibi kurabiye canavarları icinResimleri güncelledim daha net olmuştur inş
Hahaha ya en güzel hangisi hangisini yapsam derken kolay ve lezzetli olsun dedim köfte çok lezzetli ciddenKediii seni bekliyordum bende ama ya mükemmel tarif beni gibi kurabiye canavarları icinköfte de çok hoş duruyor olsa da yesek yarışmada başarılar canım eline emeğine saglik
Ellerine sağlık canım, başarılar dilerimKızımın hastalığına yulaf iyi geliyormuş ama yediremiyorum, kurabiye olarak yiyebilir, not ettim tarifi:)
Amin, teşekkür ederimHahaha ya en güzel hangisi hangisini yapsam derken kolay ve lezzetli olsun dedim köfte çok lezzetli cidden
Teşekkür ederimmmAllah şifasını versin kuzunun Yulaf daha tatsız tatlandırmak için elma incir fındık da katabilirsiniz fındığıda rondodan geçirerek enfes tat katabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?