• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşları aranıyor...

ben bugun oglen biraz fazla kacirdim
bide normalde fazla su icen bi insan degilim
bu saate kadar bir litreyi zor ictim
ama bugun 3 litreyi tamamlamadan yatmiycam

callaneticsne bilmiyorum
ben subatta lidayla zayifladigimda pilates yapmistim
youtube dan ebru sallinin videolarini indirmistim benim vucudum elma tipi yani bacaklar ve kalca iyi ama gobek ve kursagim var
uc hafta yapmistim pilates sabahlari yarimsar saat acayip faydasini gormustum
bu sabah biraz yaptim ama baya hamlasmisim
insallah her sabah devam edicem

bayramda ii gittim bugün sapıttım resmen.sabah 5-6 tane pişi dut pekmezi peynir süt
öğlen yarım çikolata 2 çorba kaşığı dondurma,5 tane çikolatalı badem şekeri,2 küçük incir.incik gıncık şeyler alakasız.akşam yemeği yemek istemiyorum bakalım.yarım saat kondüsyon bisikletine bindim.20 dk.mekik çektim.su- içtim.çay içeceğim işte böle

kahvaltida 2 dilim ekmek 1 salatalik 1 kucuk kase meyve salatasi yedim.yaninda bitki cAYI ve 1litre su.
oglende 1 seftali
aksamda haslanmis sebze salatasi .

slm kizlar bugun 2.gunumuz ha gayret kaydirigubbakcemile2 sabah 1 yumurta biraz ekmek birazda peynir portakal suyu ara ogun kahve bi kac biskuvi yesil cay bi tane light cikolata 1 elma aksamda 2 adet izgara tavuk butu 4-5 yemek kasigi zeytinyaginda az tuzla pismis pilav iste bugunku menum buydu.yorumlarinizi bekliorum

kızlar benide alın aranıza:kedi: bende bugün başladım çok katı değildi bugün ama yarın daha netleşicek diyet daha doğrusu sağlıklı yaşam:teytey:
bugün çok geç kalktım çünkü hastayım bide regl oldum şiştimde şiştim:umursamaz:
kahvaltıda 2 incecik dilim ekmek yedim kepekli ekmek almaya üşendim ama yarın alıcam birazcık kaşar peynir yedim sonra üstüne soda içtim içine limon sıkıp
akşam çorba içtim 4 tane köfte yedim pilav yapmıştım dayanamayıp 4 kaşık pilav yedim ama ekmek yemedim hiç 2 tanede küçücük tulumba tatlısı yedim sonra bi tane salatalık yedim yaşil çay içtim bi yeşil çay daha içerim yatana kadar bide meyve yerim birazdan.
ben zaten çayı kahveyi şekersiz salatayı yağsız tuzsuz yerim o konuda bi problemim yok benim ama tatlıya dayanamıyorumkafamçokkarıştı
yarın herşey daha güzel olucak:asigim:

22 eylül salı günü yediklerim
kahvaltı klasik
ara 1 elma
öğle 4 yaprak sarması,1 biber dolması,1 kase cacık
ara 1 dilim karpuz
akşam 4 kaşık dünden kalan tava,1 dilim ekmek

slm kızlar bugün kepek ekm peynir 3 4 dilim sucuk öğlen yarım açma akşam yemek yemedim 4 5 baklava yedim regl dönemim ve tatlıdan başka bi şey gözüm görmüyor ygecede yarım şaftali 2 tane gevrek yarım saatte yürüdüm hadi kızlar tempoooo.........

Günaydın herkese , ben yeni güne başladım
Dün yaptıklarımı yediklerimi yazamamıştım

sabah: 2 ince dilim ekmek , yarım yumurta , az peynir , 3 zeytin , domates , birde dayanamayıp 1 çay k. kadar çikolata yedim , 1 kahve
ara: 1 ceviz 1 erik 3 cerry domates
öğlen: 3 y.k. kadar makarna , küçük bir parça tavuk tavuk göğsü ,1 bardak ayran ve salata
ara: 1 elma ve 1 tane cerry domates 1 kahve
akşam: yağsız sarımsakla 1 tane rendelenmiş havuçu az kavurup yine 3 yemek kaşığı peynirli makarna yedim ve yarım domates
ara: 1 elma ve 1 kivi yedim

ohh ohhh yazınca çok geldi gözüme yediklerim
yanlız şu tatlı işi benimde derdim hele sabahları bal yada çikolatayı görünce dayanamıyorum

egzersizlere gelince
öğlen badminton yarım saat
okuldan eve yürüyerek geldim (20 dk hızlı)
sonra çıktım 45 dk tempolu yürüdüm
yatmadan once 1 saat callan yaptım

canım ben indirdim callanetici aa hiç yapmadım ne kadar yapınca fark ediliyor vucudda acaba bilgi varmı diyetsiz yapsakta incelebiliyormuyuz
canım ben daha once 2 hafta arayla iki 10 saat tamamlamıştım gözle görürnür fark mükemmeldi
şimdi yine başladım hedefim 21 di fakat geçen hafta 3 gün ara verince 14 saate kaldım
diyetle beraber tekrar al başa saymaya başladım 3/21 şuan
callanetics kilo verdirmiyo sadece vücüdu şekillendiriyo , elma tipi bi vucudum vardı kollarım çok inceydi ve hiç kas yoktu daha önce , şimdi ise bilek güreşi cesareti bile var :)
bel hatlarım ortaya çıktı , popo kenarı yağlarım gitti , göbeğim oturduğumda katlam katlam değil artık
diyeceğim şu ki diyet yapsazsan hareketleri doğru yaparsan 1 veya 2 beden inceliyosun

Selam kızlar hepiniz hoşgeldiniz kusuruma bakmayın bayramda hiç giremedim nete
ve diyette yalan oldu tabi ama bugün başladım bakalım sabah 30 dakika yürüdüm
1 litre suyumu içtim şuana kadar sabah kahvaltı olarak
1 dilim k. ekmeği üzerine sürülmüş krem peynir yedim
az öncede 1/4 simit yedim
kilom 58.6

Arkadaşlar bugün yeniden liste yapıcam
kilo boy bildirimi yapmayanlar bildirsin lütfen
hadi bakalım kolay gelsin

günaydın güzellikler...
sabah uyanınca: lahana suyu:bbo:
kahvaltı: 1 dılım kepek ekmeği domates, salatalık, 3 zeytın, 1 kibrit kutusu peynir ve yanında yeşil çay içtim:nazar:

ay arkadaslar 73 olmuşştum ne guzel ama bayram dolayısıyla olmuşum 74.6 sınr oldum. neyse.. boyum 160 kılo 74.6

Bende bugün rejime başladım. Yaklaşık 5-6 kg. fazlam var. Rejime destek olsun diye. Termal Sauna Short ve Termo Aktif Yağ Kompleksi aldım. Bakalım o kadar para verdim faydasını görebilecekmiyim. Daha önce yosun hapından lahana hapına elma hapına herşeyi kullandım. Hiç bir destek ürünün faydasını görmedim. Bu listeye göre yapılabilir ve bol bol su içmeyi tavsiye edebilirim. İnşallah hepimiz veririz. :(

bende oglende 2 kucuk elma yedim.
aksam yemeigindede firinda balik yaptim biraz ondan birazda havuc salatasi yedim.
1 saatte kosu bandinda yurudum.

menüye uyulmamış :oklava: çok sağlıksız sadece 2 elma​

herkese günaydın ve iyi bayramlar
gülgülmez canım ben bu gün itibariyle başlamış bulunuyorum yalnız yürüyüşler kısmetse bayramdan sonra başlıyacak
bide ben ev hanımı olduğumdan geç kahvaltı ediyorum o nedenle hemen üstünede öğle yemeği yiyemiyeceğimden benimki üç ana öğün deilde iki ana öğün üç ara öğün olacak bu şekilde yani
birde yediklerimizi öğün olarakmı bildireceğiz yoksa akşam geç vakit veya ertesi sabahmı bildireceğiz
benim tavsiyem tek liste olarak tamamını bildirmek böylece eleştirilerde daha doğru yapılabilir hem senide fazla yormamış oluruz

bence en güzeli akşam toplu bildirim yapmamız ama tabi öğün öğünde yazacaklar
olucaktır offf ya kopuklukta olsun istemiyorum ama en doğrusu toplu bildirim benim dikkatimi çekmesi için bi başlıkla beraber yazılırsa değerlendirme yapabilirm tabi topiğide boş bırakmayalım
Şöyle yapalım öğün öğün yazalım fakat son olarak akşam da bildirim yapalım spor ve toplu yemek listesiyle beraber bende sabahlerı değerlendirmiş olurum nasıl kızlar

merhaba arkadaşlar bende grubunuza girersem sevinirm okuduklarıma göre 21 inde başlıyoruz her gün buraya bildirim yapıyoruz. bende bilgilerimi yazayım
boyum 158
şimdiki kilom 61.9
hedefim 53.
gordüğüm kadarıyla koçumuz bayagı hırslı bizi dize gitirir inşallah bu kiloları vermeyi cok istiyorum ben de. bu arada ben kendi başladığım diyete devam etmek istiyorum acaba bu sekilde girebilirmiyim gruba. cevaplarınızı bekliyorum. bir de tam başlama tarihini de yazarsan sevinirm gülgülmez cnm.

canım benim uyguladığım liste bu ama herkesin özel bir listesi var sanırım
karıştı kafam iyice

diyet listesi cok saglikli gözüküyor.. katilmak icin gec mi kaldim? CADIARZU

Bende bugün rejime başladım. Yaklaşık 5-6 kg. fazlam var. Rejime destek olsun diye. Termal Sauna Short ve Termo Aktif Yağ Kompleksi aldım. Bakalım o kadar para verdim faydasını görebilecekmiyim. Daha önce yosun hapından lahana hapına elma hapına herşeyi kullandım. Hiç bir destek ürünün faydasını görmedim. Bu listeye göre yapılabilir ve bol bol su içmeyi tavsiye edebilirim. İnşallah hepimiz veririz. :(

kızlar son olarak sizleride ekliyorum bilgilerinizi yazın lütfen​

Şimdi gelelim yapacaklarımıza öncelikle listeye uyum göremedim
Ben bu liste ile yola çıktım ve herkes bunu bilerek geldi sanırım buna uyulmasını istiyorum
Örnek raporlama
SABAH : 1 Seçenek
ARA : 2 .Seçenek
ÖĞLE : 4. Seçenek
ARA : 5. Seçenek
AKŞAM : 1.Seçenek

Bu şekilde bir liste ve ek yenen şeyler varsa yazılır,sporuda ekledik mi ohhh süper
Benim istediğim düzen bu lütfen benimle kalanlar kalsın diğer durumları değerlendiremiycem sanırım

Şimdi gelelim yapacaklarımıza öncelikle listeye uyum göremedim
Ben bu liste ile yola çıktım ve herkes bunu bilerek geldi sanırım buna uyulmasını istiyorum
Örnek raporlama
SABAH : 1 Seçenek
ARA : 2 .Seçenek
ÖĞLE : 4. Seçenek
ARA : 5. Seçenek
AKŞAM : 1.Seçenek

Bu şekilde bir liste ve ek yenen şeyler varsa yazılır,sporuda ekledik mi ohhh süper
Benim istediğim düzen bu lütfen benimle kalanlar kalsın diğer durumları değerlendiremiycem sanırım

ben seçeneklere karşılık gelen karbonhidrat ve proteinlerin kalorisene bakıp yemeğe çalışıyodum
mesela 1 dilim ekmek - 2 kaşık makarna diye
fakat listeye birebir uyamam , sabah ve öğleni işyerinde aşımızın yaptıklarıyla yetinerek listeye denk getirmeye çalışarak yapıyorum akşam yemeğinide ev sadece yarım saat vaktim olduğu için bir şekil ayarlamaya çalışıyorum , her gün ayrıca 2 saat okula gitmek zorundayım bana kalan 3 saatin 2 saati spora gidiyor
Oyüzden birebir uyamıycam listene , kolay gelsin hepinize a.s.

Back
X