- Konu Sahibi Only_Eylul
akşama kadar kahvaltı hariç yeşil çay ve su çok yemedim akşamda az yicem inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayanlar yarından ıtıbaren bende yazacagım yedıklerımı. ay zayıflayalım artık yaa
canım ben daha once 2 hafta arayla iki 10 saat tamamlamıştım gözle görürnür fark mükemmeldicanım ben indirdim callanetici aa hiç yapmadım ne kadar yapınca fark ediliyor vucudda acaba bilgi varmı diyetsiz yapsakta incelebiliyormuyuz
bende oglende 2 kucuk elma yedim.
aksam yemeigindede firinda balik yaptim biraz ondan birazda havuc salatasi yedim.
1 saatte kosu bandinda yurudum.
herkese günaydın ve iyi bayramlar
gülgülmez canım ben bu gün itibariyle başlamış bulunuyorum yalnız yürüyüşler kısmetse bayramdan sonra başlıyacak
bide ben ev hanımı olduğumdan geç kahvaltı ediyorum o nedenle hemen üstünede öğle yemeği yiyemiyeceğimden benimki üç ana öğün deilde iki ana öğün üç ara öğün olacak bu şekilde yani
birde yediklerimizi öğün olarakmı bildireceğiz yoksa akşam geç vakit veya ertesi sabahmı bildireceğiz
benim tavsiyem tek liste olarak tamamını bildirmek böylece eleştirilerde daha doğru yapılabilir hem senide fazla yormamış oluruz
merhaba arkadaşlar bende grubunuza girersem sevinirm okuduklarıma göre 21 inde başlıyoruz her gün buraya bildirim yapıyoruz. bende bilgilerimi yazayım
boyum 158
şimdiki kilom 61.9
hedefim 53.
gordüğüm kadarıyla koçumuz bayagı hırslı bizi dize gitirir inşallah bu kiloları vermeyi cok istiyorum ben de. bu arada ben kendi başladığım diyete devam etmek istiyorum acaba bu sekilde girebilirmiyim gruba. cevaplarınızı bekliyorum. bir de tam başlama tarihini de yazarsan sevinirm gülgülmez cnm.
diyet listesi cok saglikli gözüküyor.. katilmak icin gec mi kaldim? CADIARZU
Bende bugün rejime başladım. Yaklaşık 5-6 kg. fazlam var. Rejime destek olsun diye. Termal Sauna Short ve Termo Aktif Yağ Kompleksi aldım. Bakalım o kadar para verdim faydasını görebilecekmiyim. Daha önce yosun hapından lahana hapına elma hapına herşeyi kullandım. Hiç bir destek ürünün faydasını görmedim. Bu listeye göre yapılabilir ve bol bol su içmeyi tavsiye edebilirim. İnşallah hepimiz veririz.![]()
Şimdi gelelim yapacaklarımıza öncelikle listeye uyum göremedim
Ben bu liste ile yola çıktım ve herkes bunu bilerek geldi sanırım buna uyulmasını istiyorum
Örnek raporlama
SABAH : 1 Seçenek
ARA : 2 .Seçenek
ÖĞLE : 4. Seçenek
ARA : 5. Seçenek
AKŞAM : 1.Seçenek
Bu şekilde bir liste ve ek yenen şeyler varsa yazılır,sporuda ekledik mi ohhh süper
Benim istediğim düzen bu lütfen benimle kalanlar kalsın diğer durumları değerlendiremiycem sanırım