• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşları aranıyor...

senle aynı değerlerdeyiz a.s.

Ben bu günü tamamladım kızlar
sabah: peynirli sandiviç ve şekersiz kahve
ara: şekersiz kahve
öğlen: 1 tabak doğal yoğurt 1 salata 1 dilim kavun ve 1 dilim ekmek yedim
ara: 2 tatsız tuzsuz bisküvi ve şekersiz çay
akşam: yarım kepçe çorba (az süt ilave ettim içine) , 1 tabak yağsız yeşil salata, ekmek yerinede 4 y.kaşığı yağsız makarna yedim
ara: 1 adet armut , 3 küçük mandalina (mandalinayı grip olucağım diye zorla yedim)

spora gelince 20 dk yürüyebildim
eve gelince 1 saat temizlik yaptım
yatmadan önce 1 saat callanetics

ben günü bitirdim bayanlar sizlere kolay gelsin a.s.

harika :):)
ne guzel insallah basaririz kilolardan kurtuluruz.
gun henuz bitmedi bende sabah kahvaltisinda 2 dilim kizarmis kepekli ekmek ve bir salatalik 3 zeytin yedim.
oglene daha var:)

ben sabah 1 ince dilim ekmek, domates,salatalık ve yumurta yedim. Kahvaltı biraz geç yaptığım için öğlen yemedim ara ögünde kahve içtim ve akşam yemeği olarak da ızgara köfte yedim 5 tane bu kadar =) yürüyüş yaptım bide akşam evde egzersiz yapıcam internetten bakarak. umarım çok değildir ben listeye çok fazla dikkat etmedim ama :kedi: yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.

ya bide kızlar bişey sorucam yemeği biraz erken yedim ben akşam yemeğini gece de geç yatıyorum malum yaz yeni yeni bitiyo alıştım karnım acıkıyo galetalar falan var ya tuzsuz onlardan atıştırmalık yiyebilir miyiz akşamları ??

ya bide kızlar bişey sorucam yemeği biraz erken yedim ben akşam yemeğini gece de geç yatıyorum malum yaz yeni yeni bitiyo alıştım karnım acıkıyo galetalar falan var ya tuzsuz onlardan atıştırmalık yiyebilir miyiz akşamları ??

2 adet fln yiyebilirsin veya galet bi adet yanınada yagsıs yogurt yiyebilirsin

bende bugün kawaltıda 2 dilim kepekli ekmek 1 y. kasıgı recel domates salatalık we lor peyniri ara 1 tabak karpuz ölen yogurt 1 elma we 1 armut ara yarım galeta aksam ton balıgı 1 dilim kepek ekmek domates salatalık üstünede 1 tabak karpuz aksam yemeinden sonrada 30 dk agılrık calıstım sonrasında direnc egzersizleri yaptım benden bugünlük bu kadar

slm kızlar benide alın listenize....1 ayda vermem lazım fazla kilolarımı...
Boy:167
kilo:63
yarından itibaren başlıyoruz eşimle beraber....

selam arkadaslar ben biraz gecikmeli geldim araniza benide alirmisiniz ?
bayram telasesi, temizlik, tatli, borek, corek misafir derken konuyu kacirmisim

vermem gereken bi on kilo vede iyi bi motivasyona ihtiyacim var

bir bucuk yasinda ikizlerim var subata kadar ikisinide emzirdigim icin diyet yapmadim subattada lida diye bi ilac siparis ettim turkiyeden
bi ayda dokuz kilo verdim ilac bitti bende bittim aradan bir ay gecti geri verdigim 9 kiloyu aldim akannehir
nasil oldu bende anlamadim :gitme:

dun sinirlerim alt ust oldu her goren 9 kilo kaybettigimde inanamamisti
simdide geri bu kadar cabuk nasil aldigima inanamiyorlar

simdi adam akilli bi diyet yapmak istiyorum hizli zayiflamak istemiyorum
yavas yavas vede kalici kilo vermek istiyorum

boy : 1.58
kilo : 59
yas : 25

hedef : 48

selam kizlar bende bugun sabah 1 dilimden az kepekli ekmek ve cok azicik peyniri arasina koydum atistirdim oyle saat 11 gibi kahvenin yaninda petitbor biskuvi tarzi cok az kalorili bi kac biskuvi yedim oglen de aynen bi kac biskuvi atistirdim saat 4 gibi 1 bardak fincan corbalardan ictim.saat 7 gibi izgara balik yedim 200 gr saat 8.30 gibi de ekmegin topuguna biraz peynir koydum kucuk bir bardak portakal suyu ictim bu kadar.bu arada yarim saatten fazla yuruyusumude yaptim bakalim yarina neler olucak.

bende oglende 2 kucuk elma yedim.
aksam yemeigindede firinda balik yaptim biraz ondan birazda havuc salatasi yedim.
1 saatte kosu bandinda yurudum.

"silbaştanyaşayacağım" merhabalar karışmak gibi olacak ama cok az yemedın mı sence de??? biraz düzensiz ve az geldi bana yediklerin yenı başladıysan diyetine bu kadar az yiyerek başlama da sonra metabolizman yavaşladıkça azaltmak zorunda kalıcaksın zaten. ben soleyım dedm yanlıs anlama pls..

kahvaltı:2 dilim kızarmış ekmek,çok az peynir,domates,salatalık
ara:yarım kaynamış mısır
ara:1 tane şeftali
akşam üzeri:3 kaşık etli pilav,2 kaşık yoğurt
üstüne 1 tane kalbura bastı:ecrin_bebek:bitti bu kadarrrrrrrrr bugün hareket yok 15 dk ata bindim 1.5 saat araba kullandım kalori yakıyorsa eğer:delphin:

slm kızlar bende katılmak istiorum aranıza listeye tıpatıp uyamam ama az çok yakın olur zaten benimde boyum 1 70 kilom 79 şimdilik hedef k,lom 70 inş. bayrama kadar vericem bu 9 10 kiloyu gülgülmez arkadaşım alındımmı takıma??? Bu gün yediklerim 1 dilimekmek 1 dilim peynir domates öğlen 1 hşlanmış yumurta 1/8 yufkayla şekersiz çay 1 elma 3 4 sarma 1 avuç badem 2 3 tana misafir şekeri..birde 5 6 kupa şu metebolizma hızlandırıcı çaydan(yeşil elma limon karanfil ve karabiberli olan) içtim 1 de soda tüm gün yediklerim bunlardı ..yarın daha düzenli olur inş.. sebze yemeği yapmalıyım hrs kolay gelsinnnnnnnnnn......

baskul.jpg

sabah sabah bu resmi gördüm koptum :roflol:

arkadaşlar kilo verirken sıkılaşmak istiyosanız size şiddetle callanetics i tavsi ederim
ilk başta çok zor gelebillir ama yaptıkça ve farkı gördükçe inanın buna değeceğini göreceksiniz
5 kilo verseniz bile eğer callanı doğru yapıyosanız 10 kilo vermiş gibi gözükürsünüz...

buarada dün bi tane çikolata yediğimi yazmayı unutmuşum :kedi: sınav öncesi arkadaşım sınıfta dağıttı dayanamadım herkes yerken senağlama

Ben yeni güne başladım hadi herkese kolay gelsin a.s.

bayramdan önce 68.5 geliyordum.bugün reglimin ikinci günü 67.300 çıktım.sanırım ödem falan olmuştu öncesinde.bayramda da çok dikkat ettim.akşama yazarım neler yediğimi falan hadi artık toplanın nerelerdesinis kıslarrrkaydirigubbakcemile2

herkese günaydın a.s.
dün yediklerim cokacimcoookcokacimcoook
kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeği,peynir,domates,salatalık ve yeşilçay
ara 1 yeşil elma
ara karpuz
akşam 2 dilim çavdar ekmeği,6 yemek kaşığı patlıcan tava
ara küçük bir dilim kadayıf :kedi:

slm kıslar bende bugün kawaltıda 1 yumurta 2 dilim kepek ekmegi domates salatalık lor peyniri we bitki cayı ictim ara olarakta 1 tabak karpus yedim birasdan sporuma baslıcam cardıo 50 dk sonra sınaw mekik gic egzersizleri yapcam 1.5 saat bugünkü sporum ewde bu sonra yine yogurt icinede armut yicem aksamda semizotu yogurtlu we mercimek corbası 1 dilim kepek ekmekle tatlı olarakta 1 tabak karpus yicem aksama doruda yüscem simdilik bu kadar kıslar

"silbaştanyaşayacağım" merhabalar karışmak gibi olacak ama cok az yemedın mı sence de??? biraz düzensiz ve az geldi bana yediklerin yenı başladıysan diyetine bu kadar az yiyerek başlama da sonra metabolizman yavaşladıkça azaltmak zorunda kalıcaksın zaten. ben soleyım dedm yanlıs anlama pls..

saol canim uyarin icin ama ben 1 hafta kadar lahana corbasi diyeti yaptim o sayede mideyi kuculttum ilk basta simdi daha iyiyim bu kadar la doyuyorum yediklerimi azalttim bugun biraz daha farkli seyler yedim ve yiycem dezemuszemus aksama yazarim listemi ii gidiyorum ama

baskul.jpg

sabah sabah bu resmi gördüm koptum :roflol:

arkadaşlar kilo verirken sıkılaşmak istiyosanız size şiddetle callanetics i tavsi ederim
ilk başta çok zor gelebillir ama yaptıkça ve farkı gördükçe inanın buna değeceğini göreceksiniz
5 kilo verseniz bile eğer callanı doğru yapıyosanız 10 kilo vermiş gibi gözükürsünüz...

buarada dün bi tane çikolata yediğimi yazmayı unutmuşum :kedi: sınav öncesi arkadaşım sınıfta dağıttı dayanamadım herkes yerken senağlama

Ben yeni güne başladım hadi herkese kolay gelsin a.s.

canım ben indirdim callanetici aa hiç yapmadım ne kadar yapınca fark ediliyor vucudda acaba bilgi varmı diyetsiz yapsakta incelebiliyormuyuz

Back
X