yaaa aynen benden bahsettin bende akşamları çok ykleniyordum ve doğumdan sonra aldıkça aldım tombalak birşey oldum gittim. ben sabah öğle akşam hep yiyordumBende de durum şu aslında işe 8.30 gibi geliyorum kahvaltım yok sadece arada bir türk kahvesi içiyorum. öğlen 12 öğle aramız fazla yiyemiyorum orda da ama tatlıdan vazgeçemiyorumsonra akşam 8 e kadar aç kalıyorum eve gittiğimde birden yükleniyorum , çayın yanında da bişeyler yiyince yatana kadar yemiş oluyorum. Aslında tam tersi sabah çok yiyip akşama azaltmalıyım ama olmuyo, evde de ertesi güne yemek yap, ortalığı toparla oğlum var fazlasıyla hareketli onunla oyna derken saat 11.30 oluyo ve ben pes ediyorum herşeyden.Ben de bunları durdurmak ve sizlerle konuşarak motive olmak istediğim için üye oldum. Öncelikli olarak kahvaltıyı hayatıma sokmayı ve ara öğünler yapıp akşama atıştırmayla geçirmeyi planlıyorum ve tabiki spor. Her gün ne yaptığımı yazarsam belki motive olurum dedim ki olmaya başladım bile:)
yaaa aynen benden bahsettin bende akşamları çok ykleniyordum ve doğumdan sonra aldıkça aldım tombalak birşey oldum gittim. ben sabah öğle akşam hep yiyordum
ilk önce burada diyet başarı hikayelerini okudum daha sonra üye olmaya karar verdim. ve şunları öğrendim , dediğin gibi sabahları güzelce yeyip akşamı hafif geçirmişler belli bir saatten sonra yemeyi bırakmışlar akşam canları birşeymi çekti onu saklayıp sabah yemişler kahvaltı yerine çünkü sabah yenilenler kalmayacak akşama kadar eriyip gidecekte ondan. ki siz çalışıyormuşsunuz daha fazla kalori yakarsınız gün içinde. birde ara öğün yapılırsa o delicesine açlık hissi gelmiyor ve sürekli birşey yiyor gibi oluyorsunuz kolay oluyor. öyle geldi bana yani bikaç gündürgece aç kalıyorsunuz o his zor işte. uyuyamıyorsunuz falan ama bunlar sadece ilk günlrde oluyor sonra alışıyorsunuz. ilk iki gün zor sonra geliyor gerisi.. daha öncde yaptım çünkü biliyorum. bzacak gibi olduğunda buraya gel vaçgeçirelim ve yarın öbürgün deme şimdi başla
çok güzel gidiyorsun kilon ve hedefin nedirDün İçin yazdım bi tane. Hadi arkadaşlar güzel şeyler emek ister
ben ara öğün yemiyorum. çünkü sürekli yemekle haşırneşir oluyorum. sabahı düşün öğleyi düşün akşamı düşün bir de ara öğün. hiç yemek derdi bitmiyor. çok acıkır gibi olursam iki ceviz yiyorum ya da 1 meyve. en çok da akşam 5 gibi yeme ihtiyacım oluyor.
bncede hamilelikte yaptıysan şimdi daha kolay. akşama sana örnek vereyim bir dilim ekmek bir kase çorba ve sebze yemeği ye. yemekten sonra birşey yememeye dikakt et. suya yüklen. ekmeği kesebilirsen tabi onuda dene derimEvet dimi ara öğünle beraber daha rahat olur sanki, o zaman dediğin gibi hemen başlıyorum,size güveniyorum destek konusunda kızlar,ara öğünlerde neler yiyosunuz, ben ne alacağımı bilemiyorum bu arada. Bi de benim de hamilelikte hamilelik şekeri çıkmıştı ve doktor diyet vermişti. 7 kilo aldım sadece hamilelikte ama emzirme dönemi önüne geçemedim ne yazıkki. Sonra dedim ki sen hamilelikte bile diyet yaptın şimdi niye yapamıosun:) ayperest tamam dahil oluyorum diyete, bakalım ilk akşamım nasıl geçecek:)
bncede hamilelikte yaptıysan şimdi daha kolay. akşama sana örnek vereyim bir dilim ekmek bir kase çorba ve sebze yemeği ye. yemekten sonra birşey yememeye dikakt et. suya yüklen. ekmeği kesebilirsen tabi onuda dene derimara öğünde hurma incir fındık fıstık form biisküvileri yoğurt süt galeta o şekilde yiyebilirsin
aynı şeyi yiyorsak ben az yerim ama genelde farklı yiyoruz öyle denk geliyor yani canım.hımm tamam anlaştık alayım bişeyler o zaman bugün, eşinle farklı yiyosunuz dimi ya da yaptığın yemekten sen az mı yiyosun onu nasıl ayarlıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?