evet katılıyorum bird zayıfladıktan sonra kiloları korumak için haftanın iki günü rejimde gibi diğer günler serbest beslenmemiz gerekiyormuş.evet gawsedrf dediğin gibi millet 50-60 veriyo bizim vereceğimiz az bişi yani verebiliriz. Verdikten sonra korumak amaçlı spora da asılırsak harika olur, ama bunu dediğin gibi yaşam tarzı haline getirmeliyiz
iyi gidiyorsunKızlar selam işte yoğunum da biraz arada okudum da yazamadım. Ben de dün akşam tavuk döner yedim sadece ama yarım. bu sabah kahvaltı yapamadım, öğlen köfte ızgara, zeytinyağlı sebze yedim ama minik tabakta. ekmek yok. su içmeye devam
iyi gidiyorsun
yoo daha 1. gündesin yavaş yavaş başlasanda olur yaniYa gerçekten mi, ben de çok yedim die üzüldüm akşam
Ya ben ara öğün alamadım yanımda getirmeye ve acıkmaya başladım. Nasıl baskılıycam bunu
yoo daha 1. gündesin yavaş yavaş başlasanda olur yani
bende çok acıktım bugün kafamda amaaan napcan rejim yapıp ye iç eğlen diye deli hisler varama yemiyorum yemicem
yaaa evet biyerde hata yapıyorum doyuyorum çnkü ben hepayperest çok karbonhidrat yemiyormusun. Allerjik yoksa haşlanmış omlet 10 kat iyi sanki
Karbonhidrat acıktırır. Kinoa.yı haşla önceden buzluğa at fazlasını. 1-2 omlet yaparken az tereyağı ile 1 tatlı kaşığı koy bak bakalım acıkacakmısın. Yanına marul roka felanyaaa evet biyerde hata yapıyorum doyuyorum çnkü ben hep
Arkadasim 1,69 boy. Diyetisyen listem var ona uyuyorum. Sporla ve kürlerle destekliyorum programimi.Hoşgeldin nagehann,
Çok iyi vermişsin, tebrik ederim. Darısı başıma. Boy kilo kaç. Gün içinde neler yiyorsun. Tam benim istediğim zayıflama hızı şu anda
Kaç kilosun peki şu anda. Boyumuz da aynı hedefin kaçArkadasim 1,69 boy. Diyetisyen listem var ona uyuyorum. Sporla ve kürlerle destekliyorum programimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?