- 28 Haziran 2015
- 698
- 4.659
- 43
- 33
Yarın itibariyle başlıyorumEt tatlim.bugun 1000 Tane ipatladim.yemeye icmeye dikkat ettim.suyumu yesilcayimida ictim ohh.sendende bekliyorum hadi bakalim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın itibariyle başlıyorumEt tatlim.bugun 1000 Tane ipatladim.yemeye icmeye dikkat ettim.suyumu yesilcayimida ictim ohh.sendende bekliyorum hadi bakalim :)
Hadi bakalim hayirlisi.buraya yazarsin :)Yarın itibariyle başlıyorum
Bide canim tartilma gunum pazar gunleri sabah ac karnina ve tuvaletten sonra ciplak :)yani sadece ic giyimle :)Hadi bakalim hayirlisi.buraya yazarsin :)
Harfi harfine uygulicam hepsiniBide canim tartilma gunum pazar gunleri sabah ac karnina ve tuvaletten sonra ciplak :)yani sadece ic giyimle :)
Beraber destekle motivasyonla yapıcaz birşeyler artıkHarikasınız kızlar bide ben versem şu doğum kilolarını
İnş canım yaBeraber destekle motivasyonla yapıcaz birşeyler artık
oh süper canım bakalım ne olacak bu hafta, her gun buraya mutlaka girelim. kaç kilosun şu anBen psikolojik olarak hazırım pazartesiye
69oh süper canım bakalım ne olacak bu hafta, her gun buraya mutlaka girelim. kaç kilosun şu an