• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşim ?

evet gawsedrf dediğin gibi millet 50-60 veriyo bizim vereceğimiz az bişi yani verebiliriz. Verdikten sonra korumak amaçlı spora da asılırsak harika olur, ama bunu dediğin gibi yaşam tarzı haline getirmeliyiz
evet katılıyorum bird zayıfladıktan sonra kiloları korumak için haftanın iki günü rejimde gibi diğer günler serbest beslenmemiz gerekiyormuş.
ve asitli içecekler çekirdek cips çekirdek abur cubur tarzı şeyleri hayatımızdan çıkarmalıyız ya da çok nadiren yiyebiliriz alışkanlık haline gtirmeden.
spora bir ara çok güzel asılmıştım ama kansızlıktan bırakmıştım kaldrmıyodu bünyem hareketi. ama zayıfladıktan sonra sıkılaşmak için yapıcam inşallah

Yaptım cnm mekik çektm ilk günden ufaktan başlıyım die:)

Hadi bakalım, dökülsün herkes

Eklentiler

• IMG_0965.JPG
    IMG_0965.JPG
    54,2 KB · Görüntüleme: 78
dün akşam giremedim o yüzden dün yediklerimi şimdi yazıyorum

sabah
2 orta boy haşlanmış patates
1 közlenmiş biber
2 dilim domates
2 nrmal dilim ekmek
4 küçük dilim kaşar
1 çay var. az şekerli çay

ara
2 adet incir

öğlen
tavuk döner ( kaç gr bilmiyorum ama azdı bir kase kadar)
ayran

ara
3 adet hurma

akşam
çorba
balık
roka

Kızlar selam işte yoğunum da biraz arada okudum da yazamadım. Ben de dün akşam tavuk döner yedim sadece ama yarım. bu sabah kahvaltı yapamadım, öğlen köfte ızgara, zeytinyağlı sebze yedim ama minik tabakta. ekmek yok. su içmeye devam

Kızlar selam işte yoğunum da biraz arada okudum da yazamadım. Ben de dün akşam tavuk döner yedim sadece ama yarım. bu sabah kahvaltı yapamadım, öğlen köfte ızgara, zeytinyağlı sebze yedim ama minik tabakta. ekmek yok. su içmeye devam
iyi gidiyorsun :KK9:

Ya ben ara öğün alamadım yanımda getirmeye ve acıkmaya başladım. Nasıl baskılıycam bunu:(

Ya gerçekten mi, ben de çok yedim die üzüldüm akşam
yoo daha 1. gündesin yavaş yavaş başlasanda olur yani
Ya ben ara öğün alamadım yanımda getirmeye ve acıkmaya başladım. Nasıl baskılıycam bunu:KK43:

bende çok acıktım bugün kafamda amaaan napcan rejim yapıp ye iç eğlen diye deli hisler var :KK45: ama yemiyorum yemicem :63:

yoo daha 1. gündesin yavaş yavaş başlasanda olur yani

bende çok acıktım bugün kafamda amaaan napcan rejim yapıp ye iç eğlen diye deli hisler var :KK45: ama yemiyorum yemicem :63:

aynen ya iş arkadaşımın biskremi bana bakıo ben de ona ama yemiycemmm:KK12:

1. sabah

kavrulmuş patates
    4 zeytin
    kk beyaz peynir
    yarım domates
    açık az şekerli çay
    2 normal dilim ekmek

ara
    3 adet kuru kayısı

öğlen

kavrulmuş patates

ara
    3 adet hurma

akşam

2 yemek kaş. pilav
    3 yemek kaş. patlıcan yemeği
    1 kase yoğurt
    2 küçük dilim kepekli ekmek

E esraks neler yedin bugün bakalım :KK49:

Ben de yarın sabah paylaşırım yediklerimi ya da geç vakit eve dönünce. Arkadaşıma oturmaya gideceğim ama bugün 10 puan kendime
Öğle yemeği sonrası irmik helvasını hayır dedim. Ofise pasta gelmiş, odamın kapısından sokmadım.

ayperest çok karbonhidrat yemiyormusun. Allerjik yoksa haşlanmış omlet 10 kat iyi sanki

yaaa evet biyerde hata yapıyorum doyuyorum çnkü ben hep :KK43:
Karbonhidrat acıktırır. Kinoa.yı haşla önceden buzluğa at fazlasını. 1-2 omlet yaparken az tereyağı ile 1 tatlı kaşığı koy bak bakalım acıkacakmısın. Yanına marul roka felan

Hoşgeldin nagehann,
Çok iyi vermişsin, tebrik ederim. Darısı başıma. Boy kilo kaç. Gün içinde neler yiyorsun. Tam benim istediğim zayıflama hızı şu anda
Arkadasim 1,69 boy. Diyetisyen listem var ona uyuyorum. Sporla ve kürlerle destekliyorum programimi.

Back