Canim bu egzersiz aleti saglam mi.genellikle bu siteden alinanlar bi kac aydan fazla dayanmiyordabenim de şöyle bir egzersiz aletim var. onu yapmaya başladım akşamları. 1000 step yaptım akşam. nabzı epey yükseltiyor.
https://www.aliexpress.com/item-img...Thigh-device-DVD-air-climber/32263853514.html
22 ocağa kadar 62 olsam bende çok mutlu olurum valla ama yapabiliriz ya evt yapabilirizzzzzz.. tartıda o rakamları görünce kendimizi ne kadar iyi başarmış umutlu çoook yakında zayıf olacağımızı düşünerek hayatımızın merkzinden yemeği çıkararak başka şeylerle oyalanarak o kaçamakları yapmayarak başarabiliriz. nasıl olsa kiloları verince canımızın çektiğini yicez bu ömür boyu sürmücekki..Napıyorsunuz arkadaşlar,
Hem şirket partisi hem yılbaşında kaçırmışım biraz. Bonus olarak 800 gr kadar yapışmış bana. Ama bugünden itibaren çeşitli dikkat etmeye başladım. Hedefim 22 ocağa kadar 64.ü görmek. Şu anda 67,8 çıktım. Nolur destek
sonuna kadar katılıyorum ya can sıkıntısı olduğu anda yemekten başka birşeyler yapmalıyız gidip koşmak daha çok rahatlatabilir hemBen vucudunsifresi.com diye bir siteye üye olmuştum. Onların sayesinde 75.ten 58.e düştüm. Orada şunu öğrenmiştim. olumsuz birşey olduğunda yemek yiyince olaylar düzelmiyor. aksine hem başımıza gelene üzülüyoruz hem de ayrıca neden yedim yemeseydim diye pişmanlıklar yaşıyoruz. tek negatif varken oluyor 2 negatif. hem yemeyip hem de spor yapınca insan kendini ayrı bir keyifli ayrı bir mutlu hissediyor.
ben spor yapamıyorum şuan kilo verdikten sonra başlayacağım hem kan problemlerimden hem de vaktim yok hem de diyet artı sporla bezmekten korkuyorum. önce diyeti oturtmam gerekiyor çünkü. rejimede p.tesi günü başladım bgün 3. günüm 3 ana 2 ara öğün yapmaya çalışıyorum bakalım iyi gidiyorum akşamları ve uyurken çok acıkıyorum buraya motive için üye oldum bırakmamak için. siz diyette misiniz ?Yaa valla haklısınız kızlar bu gazla işten eve gidiyorum aslında.Bak diorum spor yaptığında daha pozitif daha enerjik oluyosun, gazı veriyorum ama eve gidince kayboluyo. Ya gerçekten böle konuşmak çok iyi gelio bunların birinin sana sölemesi çok çok önemli. 2 negatif durum oluyo, doğru geçmiyo sıkıntılar dediğiniz gibi yemek yerine daha da rahatlatıcı şeyler yapabilirim. Mesela platesi çok seviyorum aslında. Siz her akşam yapıyo musunuz spor?yeme düzeniniz nasıl kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?