Diyet arkadaşim ?

Kizlar neredesiniz ya.tek mi kaldim ben.gecen pazar tartildigimda 64 cikmistim bugunde 61.6 ciktim cok sevindim fakat benim hep boyle oluyor.61 den sonra gitmiyor kglar.hadi bakalim hayirlisi.sizide bekliyirum.

Ben de gecen cuma 64.7dum bugün 63.7 oldum

Napıyorsunuz arkadaşlar,
Hem şirket partisi hem yılbaşında kaçırmışım biraz. Bonus olarak 800 gr kadar yapışmış bana. Ama bugünden itibaren çeşitli dikkat etmeye başladım. Hedefim 22 ocağa kadar 64.ü görmek. Şu anda 67,8 çıktım. Nolur destek

Slm kızlar aranıza diyet arkadaşı olarak kabul edermisiniz. Suan diyetteyim 18. Günüm 3 kiloya yakın verdim. Diyet+fitnes+yüzme ve bunun yanında kür yapıyorum. Cuma günü sizin gibi tartilip kilomu yazacağım haydi bismillah.

Hoşgeldin nagehann,
Çok iyi vermişsin, tebrik ederim. Darısı başıma. Boy kilo kaç. Gün içinde neler yiyorsun. Tam benim istediğim zayıflama hızı şu anda

ben 66 kg yim çok mutsuzum kilomdan ben katılabilirim sana hedefin nedir

22 ocağa kadar 62 olsam bende çok mutlu olurum valla ama yapabiliriz ya evt yapabilirizzzzzz.. tartıda o rakamları görünce kendimizi ne kadar iyi başarmış umutlu çoook yakında zayıf olacağımızı düşünerek hayatımızın merkzinden yemeği çıkararak başka şeylerle oyalanarak o kaçamakları yapmayarak başarabiliriz. nasıl olsa kiloları verince canımızın çektiğini yicez bu ömür boyu sürmücekki..
iş bence yemeği hayat merkezinden çıkarmakta.. bir zamanlar 48 kiloydum karnım doyduktan sonra bir lokma dahi bir kaşık dahi alamazdım ağzıma. bazen yemek yemeyi unuturdum yemek yemek umrumda değildi hayatımın merkezi değildi yani. dün başladım rejime hayatımın merkezinden yemeği kaldırıp uzaklara fırlatıyorum 22 ocağa kadar 4 kg verlim haydi

Kızlar selam,
Ben size bi kur tarifi vereyim. Tok tutma konusunda da başarılı bence.
1 lt su, 1 yemek kaşığı kadar kuru nane, 3-4dal taze nane, 1 yemek kaşığı sirke, yarım limon. 1,5 lt. su içinde geceden bekletin. Sabah aç karnına İçin 2 bardak. Gün içinde de. Ben son bardağı da yatmadan önceye saklıyorum. Sindirime de yardımcı oluyor. Midenizde sorun yoksa tabi kullanın. Sirke limon rahatsız etmesin sonra.

Haydin spora,
Saatimi erkene kuruyorum artık. 6:45 te kalkıp sağı solu toparlıyorum biraz. Çayı demleyip kızım kalkana kadar 15 dk air climber.dayım. Zaten nabzı çok hızlandırıyor. Dünde işe gitmeden 1,5 saat spor yaptım. 20 ı7 fit olacağız canlar. Tembellik yok.

kızlarrr merhaba beni de dahil eder misiniz gruba acaba?

Kilo olarak en son 59 lardaydım sanırım fırladı gitti 61 e falan tartılmadım epeydir. Boyum 1.58, çalışıyorum ve 2,5 yaşında bir oğlum var. aslında diyet ve spor azmettiğimde yapıyorum ama bu aralar moralim bozuk ve bu nedenle kendimi yemeğe veriyorum. Oğlum akşam yatışı belli olmuyo ama o saatten sonra yemeğim pişerken spor yapabilirm aslında ama ben yatmayı tercih ediyorum. Artık hayatımı değiştirmek güzel şeyler yapmak istiyorum. beni motive edin kızlar noolurr birbirimize destek olalım

Ben vucudunsifresi.com diye bir siteye üye olmuştum. Onların sayesinde 75.ten 58.e düştüm. Orada şunu öğrenmiştim. olumsuz birşey olduğunda yemek yiyince olaylar düzelmiyor. aksine hem başımıza gelene üzülüyoruz hem de ayrıca neden yedim yemeseydim diye pişmanlıklar yaşıyoruz. tek negatif varken oluyor 2 negatif. hem yemeyip hem de spor yapınca insan kendini ayrı bir keyifli ayrı bir mutlu hissediyor.

sonuna kadar katılıyorum ya can sıkıntısı olduğu anda yemekten başka birşeyler yapmalıyız gidip koşmak daha çok rahatlatabilir hem

Yaa valla haklısınız kızlar bu gazla işten eve gidiyorum aslında.Bak diorum spor yaptığında daha pozitif daha enerjik oluyosun, gazı veriyorum ama eve gidince kayboluyo. Ya gerçekten böle konuşmak çok iyi gelio bunların birinin sana sölemesi çok çok önemli. 2 negatif durum oluyo, doğru geçmiyo sıkıntılar dediğiniz gibi yemek yerine daha da rahatlatıcı şeyler yapabilirim. Mesela platesi çok seviyorum aslında. Siz her akşam yapıyo musunuz spor?yeme düzeniniz nasıl kızlar

Nasıl yapıyoruz şimdi, yediklerimizi yazıcaz mı yaptığımız sporu falan, ben bi yerde okumuştum kendiniz diyetinize ya da sporunuza sadık kalamıyosanız mutlaka hesap verebileceğiniz birisi olsun, Bu arkadaşınız, diyetisyeniniz vs. olabilir diodu.

ben spor yapamıyorum şuan kilo verdikten sonra başlayacağım hem kan problemlerimden hem de vaktim yok hem de diyet artı sporla bezmekten korkuyorum. önce diyeti oturtmam gerekiyor çünkü. rejimede p.tesi günü başladım bgün 3. günüm 3 ana 2 ara öğün yapmaya çalışıyorum bakalım iyi gidiyorum akşamları ve uyurken çok acıkıyorum buraya motive için üye oldum bırakmamak için. siz diyette misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…