Harika olmuşKızlar pazartesi 65.5 gelmişim bugün 64.7 geldim bir haftada 800 gr
Tabiki de canim hoşgeldin sabah tekrar kilo bildirimi yaparsinSelaaaammmm,
bende 67 kg.yum şu an. boyum 170. ben de 60-62 arası olmak istiyorum. yarın sabahtan itibaren size katılabilirmiyim.
Hg canim :)Selaaaammmm,
bende 67 kg.yum şu an. boyum 170. ben de 60-62 arası olmak istiyorum. yarın sabahtan itibaren size katılabilirmiyim.
Ben her gün tartılııyoom valla kuzuKizlar hangi gun kilo bildirimi yapiyoz.ben pazarlari tartiliomda :)
Canim oyle psikolojim bozuluyor bigun zayif bigun kglu cikiom.o yuzden hafta da bir iyi :)Ben her gün tartılııyoom valla kuzu
doğru canım cuma olsun o zamanCanim oyle psikolojim bozuluyor bigun zayif bigun kglu cikiom.o yuzden hafta da bir iyi :)
doğru canım cuma olsun o zamanCanim oyle psikolojim bozuluyor bigun zayif bigun kglu cikiom.o yuzden hafta da bir iyi :)
Bence pazar olsun tatlim.hem hafta sonu hem insan hafta ici daha konsantire oluyor sporuna yediklerine :)doğru canım cuma olsun o zaman
İste ben de o yuzden cuma dedim cnm. Haftasonu kacamaklar olabilir diye cuma dedim bence cuma uygunkizginst: 49456475 .!.:Bence pazar olsun tatlim.hem hafta sonu hem insan hafta ici daha konsantire oluyor sporuna yediklerine :)
HehehAllahım, perşembe yılbaşı partisi de var şirkette. Şimdi 40 kişi yerken, yememek. ilk sınav bu olsa gerek.
Ay bende cok gukdum valla.bencede az az ye tatlim :)Allahım, perşembe yılbaşı partisi de var şirkette. Şimdi 40 kişi yerken, yememek. ilk sınav bu olsa gerek.
Bende ip atliyorum 1000 tane.tabi firsat buldukca :)ben 3 gündür jillian yapıyorum canm
Guzel canim ipide dene.ben atlayinca kalbim yerinden cikacak gibi oluyor :)benim de şöyle bir egzersiz aletim var. onu yapmaya başladım akşamları. 1000 step yaptım akşam. nabzı epey yükseltiyor.
https://www.aliexpress.com/item-img...Thigh-device-DVD-air-climber/32263853514.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?