kazanıcaksınKazanıcammmmmmm
haklısın canım. önemli olan kilo almayalım..ayyy kızçeler bi yoğunumki sormayın,evde değildik yine dün akşam,hava çok soğuk oğluş soğuğa çıkmasın die k.valdelerde kaldık.yarın yapıcam kilo bildirimini. herkesler az da olsa vermiş olsun kızlar duraksama dönemimiz olacaktı bunu biliyoruz haftaya daha iyi bir şekilde dönecez.@galatsaray-86 canım kazanıcan iddayı merak etme az sık dişini.@ayperest canım sen emziriyosun da o da vücudundan bir kayıp sen çok sıkı diyetlere girme kuzummm spor yapıosun nasılsa.
sağolllkazanıcaksın
Kazanıp şurda çığlık atçam inşallahayyy kızçeler bi yoğunumki sormayın,evde değildik yine dün akşam,hava çok soğuk oğluş soğuğa çıkmasın die k.valdelerde kaldık.yarın yapıcam kilo bildirimini. herkesler az da olsa vermiş olsun kızlar duraksama dönemimiz olacaktı bunu biliyoruz haftaya daha iyi bir şekilde dönecez.@galatsaray-86 canım kazanıcan iddayı merak etme az sık dişini.@ayperest canım sen emziriyosun da o da vücudundan bir kayıp sen çok sıkı diyetlere girme kuzummm spor yapıosun nasılsa.
ay bizim senle kaçıncı tesadüf ben de kuru fasulye yedim 6 kaşık sen de 5sabah
3 küçük dilim kepek ekmeği
az kaşar
az tulum
4 zeytin
iki bardak az şekerli çay
ara
200 ml portakal suyu
öğlen
4 çiğköfte
kıvırcık
ara
2 incir
akşam
5 yemek kaş kuru fasulye
- leslie 3 mile
bugün de böyle bakalım
Kizlar ben cok kötüyüm ya aksam 2 dilim brownie yedim of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?