• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşim ?

Merhaba kizlar bende yediköerimi yaptiklarimi paylasim:

Kahvalti:
1 yumurta, domates, salatalik, aci biber, peynir, az ekmek, 1 bardak yesil cay (sekersiz)

Öglen:
Öglen ciktim disari aksama kadar isim vardi maalesef saat 17ye kadar sadece 1 elma yiyebildim.

Simdi evdeyim kocamaan bi salata yapacam icinede peynir dograyacam
Saat suan 17 türkiye saatinden 2 saat gerideyim yurtdisindan yazdigim icin.

Buarada hergün 2,5-3 litre su iciyorum, saat 6dan sonra yemek yok.

Ben de menümü paylaşıcam ama yarın akşam falan şuan mecalim yok yüzdüm kuyruğuna geldim inşallah iyi geceler:uykucu:

Kizlar merhaba, birkac gündür sizleri sessiz takip ediyorum bende 2 haftadir kilo vermeye calisiyorum. Acaba bende size katilabilir miyim?

Sanirsam sadece cuma günleri tartiliyorsunuz ben gecen cuma 67.9düm hedefim 55. Boy 1.67

hoşgeldin canım :)
Ben 7 küçük baklava yedim :anneadayı: pişman diilim hiç mi tatlı yemicem :KK76:

çok hoşsun gerçekten :KK70:

Merhaba kizlar bende yediköerimi yaptiklarimi paylasim:

Kahvalti:
1 yumurta, domates, salatalik, aci biber, peynir, az ekmek, 1 bardak yesil cay (sekersiz)

Öglen:
Öglen ciktim disari aksama kadar isim vardi maalesef saat 17ye kadar sadece 1 elma yiyebildim.

Simdi evdeyim kocamaan bi salata yapacam icinede peynir dograyacam
Saat suan 17 türkiye saatinden 2 saat gerideyim yurtdisindan yazdigim icin.

Buarada hergün 2,5-3 litre su iciyorum, saat 6dan sonra yemek yok.

wowww harika :KK9:

kızlar berbat bi günle karşınızdayım :cry:

sabah uyandığımda elim ayağım titriyordu kafamı kaldırmaya mecalim yoktu açlıktan fenalaşmıştım bebeğime gülümsyemedim bile :KK42: ayağa kalktım bi sağa bi sola gidiyorum.. önceki gün çok az yemiştim fazla da spor yapmıştım bayağıda aç uyumuştum ama bu kadar fena olacağım aklıma gelmemişti... hemen bayılmamak için bişeyler yemeye koştum bulduğum iki çikolatayı yedim üstüne de bir dilim kepek ekmekle zeytin yemiştim ama o çikolatalar bana bir dokundu bir dokundu bi saat bulantılarla yattım nane limon bile içemedim sonrasında evet malesef istifrağ ettim :KK43: iyice mideme ağrılar girdi zorla kahvaltı yaptım inanın canım hiçbişey istemedi.. yeyince toparlandım. günümü normal bir şekilde beslenerek geçirdim.. aralarda başım yine döndü o yüzden sporada yeltenmedim. su da 2 lt. benden bugünlük böyle.. umarım tartı herkese dilediğini gösterir :cry:
bundan sonra da bu kadar kasmayacağım kendimi.. sağlığımdan önemli değil..

sabah uyandığımda elim ayağım titriyordu kafamı kaldırmaya mecalim yoktu açlıktan fenalaşmıştım bebeğime gülümsyemedim bile :KK42: ayağa kalktım bi sağa bi sola gidiyorum.. önceki gün çok az yemiştim fazla da spor yapmıştım bayağıda aç uyumuştum ama bu kadar fena olacağım aklıma gelmemişti... hemen bayılmamak için bişeyler yemeye koştum bulduğum iki çikolatayı yedim üstüne de bir dilim kepek ekmekle zeytin yemiştim ama o çikolatalar bana bir dokundu bir dokundu bi saat bulantılarla yattım nane limon bile içemedim sonrasında evet malesef istifrağ ettim :KK43: iyice mideme ağrılar girdi zorla kahvaltı yaptım inanın canım hiçbişey istemedi.. yeyince toparlandım. günümü normal bir şekilde beslenerek geçirdim.. aralarda başım yine döndü o yüzden sporada yeltenmedim. su da 2 lt. benden bugünlük böyle.. umarım tartı herkese dilediğini gösterir :cry:
Ah canım yaa çok geçmiş olsun inanır mısın benim içinde dün kötü bi gündü tamam yemek yemedim ama baklavaların kalorisi fazla die baklava dışında meyve yoğurt peynir vb yiyerek günüm geçti akşam ben de perttim gözlerim gidiyordu ben de bi gün önceden kalmaydım ama dün iki üç katını yicektim tamam hatta yaklaşık beş katını yedim ama boş şeyler yedim anlıomusın baklava korkuttu beni iki gündür açları oynuyorum ve sabah kalktığımda ilk defa kilo almış gördüm tamam 500 gram ama o kadar mıralim bozulduki yarım kilo almışım süre olsa takmıcam bu kadar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim iki gündür sabahları 64:00 olan ben 64:500

Bugün cuma ve benim cuma cumartesi pazar pazartesi tam dört günde bir buçuk kilo vermem lazım bir kilo die hesaplıyodum yarım kilo daha çıktı başıma inan mecalim yok ne ılık su içmeye ne yürümeye ne de pul biberli yoğurda

Canım dikkat et ya.. bak bebisin de var.. kasmana gerek yok ki.. normalde yediginden az yesen, en basitinden ekmegi bide abur cuburu kessen yeter. Sagligin cokdaha onemli

Ah canım yaa çok geçmiş olsun inanır mısın benim içinde dün kötü bi gündü tamam yemek yemedim ama baklavaların kalorisi fazla die baklava dışında meyve yoğurt peynir vb yiyerek günüm geçti akşam ben de perttim gözlerim gidiyordu ben de bi gün önceden kalmaydım ama dün iki üç katını yicektim tamam hatta yaklaşık beş katını yedim ama boş şeyler yedim anlıomusın baklava korkuttu beni iki gündür açları oynuyorum ve sabah kalktığımda ilk defa kilo almış gördüm tamam 500 gram ama o kadar mıralim bozulduki yarım kilo almışım süre olsa takmıcam bu kadar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim iki gündür sabahları 64:00 olan ben 64:500
canım bence o diyeti uygulama bana riskli geliyor :KK51:
Canım dikkat et ya.. bak bebisin de var.. kasmana gerek yok ki.. normalde yediginden az yesen, en basitinden ekmegi bide abur cuburu kessen yeter. Sagligin cokdaha onemli

haklısın bundan sonra daha dikkatli olacağım ssaçmaladım hırstan :(
Ben cok rahatsız oldugum gobegimden buyuk olcude kurtuldum.. yesem hemen eski halin doner ama midemi asla o kadar doldulmayacagim.
Baslangic kiloma gore 4 kilo verdim
Gecen cuma:56.9
Bugun: 55.8
-1.1 kilo

canım tebrikler harikasın :KK9:

Günaydın kızlar gecen hafta 63,7
Bu gün 62,9 kg çıktım tartıda. 800gr vermişim hic bu kadar beklemiyordum. Cok fazla kaçamak yapmıştım. Şuan çok mutluyum he heyyyyy

tebrikler :KK9:

Günaydin bende gecen cuma 67,9ken bugün 67,4 ciktim yani 500gr vermisim acikcasi fazla bekliyordum cünkü hic kacamaklarim olmamisti.
Hepinizi tebrik ederim buarada

sanada tebrikler canım :KK9:

Diyeti uygulamak öı bilmiyorum çok üzgünüm hala riske atıp çok yiyemem son dört dün dörtttttt allahım yardım et yenilmek istemiyorum

Back