• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşim ?

Kızlar bende dönem tatilindeyim. Annemlerde yeğenler kuzenler herkes beraber. Bir de babamın Doğum günü vardı siz düşünün durumu. Ben bu 2 hf tartılamayacağım. İnternetim de kısıtlı. Dönene kadar kendinize iyi bakın. Bende çok kilo alıp dönmem umarım
sende kendine iyi bak canım emeklerini heba etme kendini çok kaptırma :KK70: kilo almadan gel yeter :KK66:

Kızlar bende dönem tatilindeyim. Annemlerde yeğenler kuzenler herkes beraber. Bir de babamın Doğum günü vardı siz düşünün durumu. Ben bu 2 hf tartılamayacağım. İnternetim de kısıtlı. Dönene kadar kendinize iyi bakın. Bende çok kilo alıp dönmem umarım

aman aman dikkat et evet yemek zorunda kalabilrisn ama en azından hareketle yakmaya çalış sabit kal canım,iyi tatiller buarada

kızlarr kahvaltı yok

öğlen az çorba
patates püresi
bu aralar midem kötü olduğu için hep püre yiyorum:(

ara 1 kahve

akşama allah kerim valla yemek yapamadım dün akşam:(

sabah

2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
kk peynir
domates
az şekerli çay

öğlen

4 yemek kaş pırasa yemeği
3 yemek kaş yoğurt

akşam

1 kase çorba
salata

spor. leslie 3 mile + 15 dk kondüsyon bisikleti :KK6:

Ben de akşam ıspanak yedim kızlar az makarnayla.sizler de süper gidiyosunuzz.şimdi yemeği koydum benim oğlan uyursa ütü yapıp spora geçicem
ah canım işti çcuktu yemekti ütüydü spordu vallahi haikasın maşallah sana :nazar::KK9:

ama makarna yeme özellile akşam hiç :confused:

İçinizden dalga geçebilirsiniz ama ayın otuz biri sabahına kadar iki kilo vermek zorundayım lütfen cuma yarışmasında bir kilom gitmiş olsunnn diğer bir kilo için kıyasıya mücadele vericem ama eğer bu cuma yarışmasında bir kilo veremessem ben aptalın tekiyim kimse aptal diilsin demesin :kızgın:

İçinizden dalga geçebilirsiniz ama ayın otuz biri sabahına kadar iki kilo vermek zorundayım lütfen cuma yarışmasında bir kilom gitmiş olsunnn diğer bir kilo için kıyasıya mücadele vericem ama eğer bu cuma yarışmasında bir kilo veremessem ben aptalın tekiyim kimse aptal diilsin demesin :kızgın:
canım ben geçem cuma 61.9 düm bnde 31 ine kadar 60 olmayı istiyorum daha da fazla olabilir. hedefimiz aynı sayılır şuanda.. aptallık ne demek canım ya hepimiz başarıcaz bugün olmadı yarın.. yeterli vazgeçme.. kilon boyun hedefin nedir ?
spor yapıyor musun ?

Ayperest'e katılıyorum. Ben de 1 subatta 57 olmak istiyordum. 2 hafta vaktim olmasına rağmen simdiden o kilonun altindayim. onemli olan kararli sekilde devam etmek.

canım ben geçem cuma 61.9 düm bnde 31 ine kadar 60 olmayı istiyorum daha da fazla olabilir. hedefimiz aynı sayılır şuanda.. aptallık ne demek canım ya hepimiz başarıcaz bugün olmadı yarın.. yeterli vazgeçme.. kilon boyun hedefin nedir ?
spor yapıyor musun ?
Çok sağol Allah razı olsun yürüyüş yapıyorum iş çıkışı ve dans iddiaya girdim bak kazanmam lazım.aynen hedefimiz aynı gibi boyum 1.63 kilom bak şimdi sabah ve akşam arasında bir buçuk kilodan fazla Nası oynuyo anlamıyorum sabah Allah'a şükür 64.400 ü gördüm 1 kilo yüz gram için bi hafta savaşıp verirdim ama şimdi bakıorum 66.200 1 kilo sekiz yüz gram oynuyo sabah teyit edicem inşallah yarın sabah tartıldığımda da 64.400 çıkarsam sorun diil anladın mı kabul edicem tamam tabiki de sabah aç karnına tuvalete çıktığın kilo doğru ama yarın sabah da aynısını görüp emin olmaya çalışıyorum

Hedefim şu 63.300 çünkü iddia başlangıcında 68.300 dü 63.300 olup beş kilom gidicek inşallah ayın otuzbiri sabahı nerdeyse bir buçuk ay zamanım vardı deli gibi yedim abur cubur herşey sadece bi hafta aç gibi kalıp denemiştim dörtyüz gram verebildim die ayı gibi yemeye devam etmiştim birkaç hafta baktım onsekiz gün var başarabilirim die başladım işte bu teknikle çok iyi gidiyo keşke önceden başlasaydım ama keşkeyle olmuyo işte

Hakl
Ayperest'e katılıyorum. Ben de 1 subatta 57 olmak istiyordum. 2 hafta vaktim olmasına rağmen simdiden o kilonun altindayim. onemli olan kararli sekilde devam etmek.
haklısın aynen bi haftada bile iki kilo verilebilir Ama fazlası zor yani şimdi ben bi haftada bir buçuk iki kilo verirsem anca ulaşıyorum inşallah iş çıkışı ne kadar üşensem de yürüyorum ve yürücem bi hafta aksatmıcam inşallah

Sabah 08 15
iki haşlanmış yumurta
Öğlen 12.20
bir küçük muz ile iki kiviye tarçın ekleyerek yedim
Bugün bin kalori almayı düşünüyorum meyve ağırlıklı
Dümki gibi az kalori alırsam zayıflayamam

@galatasaray-86 canım leslie öneririm sana bugün 1inden başla 2 gün yap sonra pazara kadar 2 yi yap ondan sonraki hafta 3ü yap ben onu yapıyorum inanılmaz faydası var.. yürüyüşüne de devam et.. kimle iddiaya girdiysen onu şaşırt yemeği hayatın merkezinden çıkart.. akşam tartıldıklarını hesaba katma su bile içsen fazla gelirsin canım sabah neyse odur kilon.. hergün tartılmayıda tavsiye etmiyorum bari 3 günde bir falan tartıl.. başarıcaksın ;)

sabah

2 yumurta ile omlet
4 zeytin
kk peynir
az domates salatalık
az şekerli çay

öğlen

3 parça tavuk kanat
2 dilim haşlanmış patates
az pişmiş soğan

akşam

1 kase çorba