• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşim ?

kızlarrr kahvaltı yapmadım
1 türk kahvesi içtim

öğlen az karnıbahar,az yeşil fasulye ve yoğurt yedim

ayy evet yaaa ayperest ayperest keşke ben de bırakmadan yapabilsem,ufak sporlar yapıorum boş geçmiyorum ama tam yapmam lazımmm. kaç gündür çok olumsuz uyanıyorum ama zamanla iyi olma moduna geçiyorum.dış dünyayla bağımı kesmem lazım canımı sıkmamak için, sizin dışınızda tabiki de:)buraya yazarak moralim öle yerine gelioki burda olumsuzluğa düşsem de burda rahatlıyorum

benimde öyle inan birbirimize belkide hayatımızda çok yakınımızda olan insanlardan daha çok fayda sağlıyoruz bence :) spor zamanla düzene girer canım çalışıyosun çocuğun var bence gayet iyisin.. ben şuanda eşimin işinden dolayı eşim kızım ben kendi annemlerde kalıyoruz çalışmıyorumda.. o yüzden bebek bakımında falan yardımcı oluyor annem.. ben evimde olsaydım bide çalışıyo olsaydım ohooo spor yapamazdım imkansız yani. o yğzden sen gayet iyisin :)

sabah

2 yumurta ile omlet
1 domates
3 zeytin
kk peynir
az şekerli çay
1 tatlı kaş tahinpekmez

öğlen

4 közlenmiş biber

ara

1 elma

akşam

2 küçük ev poğaçası
2 küçük lahana dolması
az domates
4 küp peynir

leslie 3 mile yaptım :KK49:

helal kızlar çok iyi gidiyoruzzzz yuppiiii:):)bu arada kizginim kizginim da gelmiyo epeydir nerelerdesinn canım, @vefa84 müthiş menün yine canım, ayperest ayperest canım iyi olmana sevindim aman güzelleşiyoruz kötü düşünceler yok kızlarrrrr:KK68::KK68:
Canlarim internetim bitti oyuzden giremiom suan komsularin netinden kacamak yaptim sizinle muhabbeti ozledim ayin 25ine kadar boyle olacak cok az girebilecem.yememe dikkat ediyorum sporda yapıyorum. Kg bildirimi yapayim gecen hafta 61.2 bu fafta 60.6 cok mutluyum emeklerimin karsiligini aliyorum.sizlerede bol şans diliyorum.hepinizi öptüm

Kızlar selam, dün sabah diyorum artık cuma sabah 6:40.da kalktım kızı kıza kahvaltı hazırladım, okula götürdüm. Eve geldim yola çıkacağız diye çamaşır bulaşık ne varsa topladım. Sonra kızın İngilizce öğretmeni ile görüşmeye gittim. Ordan kuaföre gittim. Ordan iş yerine uğradım. Ordan eve. Yiyecekler bozulmasın diye buzdolabından yiyecekleri yanımda götürmek için hazırla, valiz hazırla. 3 posta çamaşır ser. Bulaşık yerleştir. Okula git kızın karne törenine katıl onu al yola çık oturduğumda akşam 5 olmuştu valla. 5 saat de Bursa'ya yol yapınca geberdim iyice bugün.
Benim kilom da hiç değişmemiş. Takıldım 66,8.e. Dönem tatilinde umarım biraz daha motive olurum inşallah

Bugun cok zor gecti.. tum gun canim çikolata istedi kendimi zor tuttum. Bir gun belirledim. Eger 8 subata kadar diyete sadik kalırsam o gun aksama kadar ne istersem yicem. Galiba regl oldugum icin tatli yemek istiyorum zaten 2 gündür 100 gram bile veremedim:KK43:

sabah

2 küçük ev poğaçası
domates
kk peynir
4 zeytin
az şek rli çay
1 tatlı kaş tahinpekmez

ara
1 elma
1 mandalina

akşam
1 pide
salata
1 ayran

malesef spor yapamadım :(

Bugun cok zor gecti.. tum gun canim çikolata istedi kendimi zor tuttum. Bir gun belirledim. Eger 8 subata kadar diyete sadik kalırsam o gun aksama kadar ne istersem yicem. Galiba regl oldugum icin tatli yemek istiyorum zaten 2 gündür 100 gram bile veremedim:KK43:

canım regl dönemiyse kendini baskılamak için birtane yiyebilirsin bence.. ama sabah ye zaten akşama kadar yakarsın. şişkinliğin olduğu için veremiyorsundur canım regl bitince geçer..

Kızlar kilo bildirimi anca yapıoeum bu sabah itibariyle 54,9:KK66:
Benim oğlan pek durmuyo yazamıorum ondan çok,öpüorum canlarr

canım süpersin vay canına ben sana dedim yapacaksın diye :)

Tam bi forma katılıyorum tutunamıom yaa kalabalık lazım bana, hadi kimler burda elleri görim :rapci::rapci::rapci::rapci:

biz burda süpperiz canım hoşgeldin :) boyun kilon hedefin nedir :)

Kızlar kilo bildirimi anca yapıoeum bu sabah itibariyle 54,9:KK66:
Benim oğlan pek durmuyo yazamıorum ondan çok,öpüorum canlarr

canım süpersin vay canına ben sana dedim yapacaksın diye :)

Tam bi forma katılıyorum tutunamıom yaa kalabalık lazım bana, hadi kimler burda elleri görim :rapci::rapci::rapci::rapci:

biz burda süpperiz canım hoşgeldin :) boyun kilon hedefin nedir :)

Hadi oturmaya mı geldik hadi su içelimmmm herkes su içip içtiği su miktarını söylesin :eğlence:

Bugün ben kahvaltıda dün gece yapıp buzdolabında beklettiğim dört kaşık yoğurt dört kaşık yulaf iki orta boy muz bir kaşık kakao karışımını tüketmeye niyet ettim ilk yulaf deneyimim hayvan gibi hissetmemek adına cesaret edemiyordum tadı çok kötüydü ama ben diğer yeme türlerini denicem yanına da beş badem yedim akşam yemeğim de bir tabak mercimek çorbası bir dilim premium tam tahıllı ekmek bir bardak portakal suyu bir orta boy muz ve bir çorba kaşığı elma sirkesi kattığım salatam

Ekstralar ise kırk beş dakika normal düzeyde yürüyüş. Yirmi beş dakika elektrikli süpürge ile ev süpürme. On dakika etrafı toplama. Sodalı kür kahvaltıdan önce Bir yeşil çay ama ikincisini içcem az sonra

Back