Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy evet yaaa ayperest keşke ben de bırakmadan yapabilsem,ufak sporlar yapıorum boş geçmiyorum ama tam yapmam lazımmm. kaç gündür çok olumsuz uyanıyorum ama zamanla iyi olma moduna geçiyorum.dış dünyayla bağımı kesmem lazım canımı sıkmamak için, sizin dışınızda tabiki de:)buraya yazarak moralim öle yerine gelioki burda olumsuzluğa düşsem de burda rahatlıyorum
Canlarim internetim bitti oyuzden giremiom suan komsularin netinden kacamak yaptim sizinle muhabbeti ozledim ayin 25ine kadar boyle olacak cok az girebilecem.yememe dikkat ediyorum sporda yapıyorum. Kg bildirimi yapayim gecen hafta 61.2 bu fafta 60.6 cok mutluyum emeklerimin karsiligini aliyorum.sizlerede bol şans diliyorum.hepinizi öptüm
Bugun cok zor gecti.. tum gun canim çikolata istedi kendimi zor tuttum. Bir gun belirledim. Eger 8 subata kadar diyete sadik kalırsam o gun aksama kadar ne istersem yicem. Galiba regl oldugum icin tatli yemek istiyorum zaten 2 gündür 100 gram bile veremedim
Kızlar kilo bildirimi anca yapıoeum bu sabah itibariyle 54,9
Benim oğlan pek durmuyo yazamıorum ondan çok,öpüorum canlarr
Tam bi forma katılıyorum tutunamıom yaa kalabalık lazım bana, hadi kimler burda elleri görim
Kızlar kilo bildirimi anca yapıoeum bu sabah itibariyle 54,9
Benim oğlan pek durmuyo yazamıorum ondan çok,öpüorum canlarr
Tam bi forma katılıyorum tutunamıom yaa kalabalık lazım bana, hadi kimler burda elleri görim
ş bulduk boyum 63 kilom 67 hedefim 62 ama iki kilomu geçen hafta verdim şuan atmışbeşim şükür bu cumaki hedefim 63canım süpersin vay canına ben sana dedim yapacaksın diye :)
biz burda süpperiz canım hoşgeldin :) boyun kilon hedefin nedir :)
canım regl dönemiyse kendini baskılamak için birtane yiyebilirsin bence.. ama sabah ye zaten akşama kadar yakarsın. şişkinliğin olduğu için veremiyorsundur canım regl bitince geçer..