• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşim ?

@galatasaray-86 pul biberli kür ne işe yarıyor ? ve ılık limonlu su ? birde faydalarını gördün mü ?
birde canım fazla kalori almışsın yaa 1000 1200 kalori alman lazım günde birde ben kendiminkini hesaplayım bakıyım
Ben de bin yapıodum da bu başka teknik Sadece kalori diil oruç diyetimi be 5:2 ondan işte pul biberli eminim işe yarıo yatmaya yakın yicen

hesaplarım 750 kalori aldığımı gösteriyor daha az ya da fazla olabilir bilmiyorum ama hadi en fazla 1000 olsa yaptığım sporlarla beraber bugün baya bir iyiymişim :confused:
Aynen işte kalori hesaplayınca için de rahat oluyo bu oruç diyetinde oruç günlerinde dinlenme günlerinde işte 500 ü geçmiosun diğer günler sınırsız Mış ama iki bin kalori koyun sınır diyenler var oruç günleri de iki veya üçgünmüş haftada, herhün beşyüz cal alan biri mi zayıflar daha iyi yoksa bazı günler bin bin beşyüz alanlar mı mideni şaşırtacakmışsın o da seni zayıflatçal işte ama sen yine de eğer haftada iki kilo zayıflıyorsan kendi tarzında devam et ama haftada bir kilo veriyorsan bence bunu yap

Aynen işte kalori hesaplayınca için de rahat oluyo bu oruç diyetinde oruç günlerinde dinlenme günlerinde işte 500 ü geçmiosun diğer günler sınırsız Mış ama iki bin kalori koyun sınır diyenler var oruç günleri de iki veya üçgünmüş haftada, herhün beşyüz cal alan biri mi zayıflar daha iyi yoksa bazı günler bin bin beşyüz alanlar mı mideni şaşırtacakmışsın o da seni zayıflatçal işte ama sen yine de eğer haftada iki kilo zayıflıyorsan kendi tarzında devam et ama haftada bir kilo veriyorsan bence bunu yap
haftada 1.5 civarı veriyorum canım ben böyle iyiyim valla daha az yiyemem heralde :) sen bu işi çözmüşsün tam gaz devam kocana inat :)

haftada 1.5 civarı veriyorum canım ben böyle iyiyim valla daha az yiyemem heralde :) sen bu işi çözmüşsün tam gaz devam kocana inat :)
Tamam o zaman ben de aynı civarlar veriyorum sen de devam :) az kaldııı gelsin cumaaaaa iki kilo verirsem söylücem birincilik ünvanını başka arkadaşa versek olur mu hatta sen benden az verirsen sana verilmesini talep edicem çünküüü ben Ozaman zaten iddiayı kazanıcammm bu yeter bana :sampiyon::sampiyon: bu hareketi 63.300 olduuğumda yapıcam diğer türlü hareket şu :KK73::KK73:

hesaplarım 750 kalori aldığımı gösteriyor daha az ya da fazla olabilir bilmiyorum ama hadi en fazla 1000 olsa yaptığım sporlarla beraber bugün baya bir iyiymişim :confused:
Ay pardon kafam karıştı yarışma başka forumda burda birincilik yok ki kafa gitti:işsiz: o esnek diyet arkadaşlığında haha iyi geceler yavaş yavaş yatıom sabah kalktığımda bu sabah gördüğüm kilo olan 64.400 ü görmek istiyorum amin öptüm

kızlar bu sabah 61.7 geldim cumadan bu yana vere vere 200 gr vermişim hep yediğim pastalar ve çiğköftelerden oldu :( çok canım sıkkın ya valla :(

canlarımmmm selammmm ya bizim işler yoğunlaştı da arada girip okuyorum ama yazmaya vaktim olmuyo, ben de dün akam yarım puding yedim çok mutsuzum ama adetim ve engelleyemedim kendimi:(:( ayperest ayperest aynen ben de bu yüzden kilomda hiç değişiklik yok. ayyy durdu mu nedir neyse inşallah spora vakit buluruz. kızlarrr hepiniz hepimiz başarıcazzz,umutsuzluğa kapılmak yok aman haaa:):) bu arada ben eşimi de diyete soktum benimle:halay::halay:baktı o da kilo almış artık beraber devam edicez. hepinizi seviyrummmm.

canlarımmmm selammmm ya bizim işler yoğunlaştı da arada girip okuyorum ama yazmaya vaktim olmuyo, ben de dün akam yarım puding yedim çok mutsuzum ama adetim ve engelleyemedim kendimi:KK43::KK43: ayperest ayperest aynen ben de bu yüzden kilomda hiç değişiklik yok. ayyy durdu mu nedir neyse inşallah spora vakit buluruz. kızlarrr hepiniz hepimiz başarıcazzz,umutsuzluğa kapılmak yok aman haaa:):) bu arada ben eşimi de diyete soktum benimle:halay::halay:baktı o da kilo almış artık beraber devam edicez. hepinizi seviyrummmm.
harikasın canım altın kural vazgeçmemek zaten.. benimde kardeşim girdi rejime onla veraber kapışıcaz bakalım :) bizde seni seviyoruz canım :)

harikasın canım altın kural vazgeçmemek zaten.. benimde kardeşim girdi rejime onla veraber kapışıcaz bakalım :) bizde seni seviyoruz canım :)
Ayperest abur cubur pasta tarzı yani ve beyaz ekmek yenilmez ki saçmalama kesin yeme ben bile aburcubur yemiyorum kaloriye de katmıom onun dışında ye istediğini ölçüyü kaçırmadan bi gün yediysen bişey olmaz tabi ama şaşırdım yani neyse üzücü durum ama naapçan bu hafta böyle oldu önündeki maçlara bakk :(

Ayperest abur cubur pasta tarzı yani ve beyaz ekmek yenilmez ki saçmalama kesin yeme ben bile aburcubur yemiyorum kaloriye de katmıom onun dışında ye istediğini ölçüyü kaçırmadan bi gün yediysen bişey olmaz tabi ama şaşırdım yani neyse üzücü durum ama naapçan bu hafta böyle oldu önündeki maçlara bakk :KK43:
1 şubar hedefim 60 kg olmaktı yani 1 haftam var başarıcam göreceksiniz :KK73:

günün sözü ;

index.php

günün fotoğrafı ;
index.php

kızlar kahvaltı yok
ara türk kahvesi

öğlen çorba,kereviz,bulgur pilavı
ve bari akşam yemeyim die küçücük bi dilim kazandibi
akşama kadar yakarım en azından dedim
ayy bizim bu dönemler ne fena hep tatlı aklımda:(:(

akşama da kuru fasulye ve yoğurt

yaa giremedim ama daha aktif olalım kızlarrr yaaa özledim hepinizi
sizler neler yaptınızzz

İşyerinden geç geldim ve karlı bi gün yürüyüş yapamadım ama bahane olmamalı dans edip telafi ederdim ama çok kötüyüm açıkçası yarın yicem oh yaa bugün bitmiyor

İşyerinden geç geldim ve karlı bi gün yürüyüş yapamadım ama bahane olmamalı dans edip telafi ederdim ama çok kötüyüm açıkçası yarın yicem oh yaa bugün bitmiyor

açlık grevi mi yapıosun ccanım valla halsiz düşersin dikkat et

Back