• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşim ?

Kizlar cuma ve cumartesi iyice yemeyi abarttim. Misafirlige gittim yatili misafirim geldi sonrada. Ama bugun kaldigim yerden devam edecem diyete. Vicdanim rahatsız baya. Cuma günü de bildirim yapamadim. 63.7 kg çıktım. Gecen hafta 64,3 dü. Sadece 600 gr vermiş görünüyorum. Ama regl donemindeyim. Şişlik var insallah sudur.

Sabah kahvaltı 2 haslanmis yumurta ve yeşillik.
Ara yesil cay ictim.
Öglen lahana yemegi bir tabak

Kizlar cuma ve cumartesi iyice yemeyi abarttim. Misafirlige gittim yatili misafirim geldi sonrada. Ama bugun kaldigim yerden devam edecem diyete. Vicdanim rahatsız baya. Cuma günü de bildirim yapamadim. 63.7 kg çıktım. Gecen hafta 64,3 dü. Sadece 600 gr vermiş görünüyorum. Ama regl donemindeyim. Şişlik var insallah sudur.

Sabah kahvaltı 2 haslanmis yumurta ve yeşillik.
Ara yesil cay ictim.
Öglen lahana yemegi bir tabak
Ben de az önce kahvaltıda bir orta boy (120 kal.) muz , 60 gram kadar Dardanel ton (yağını peçetede beklettim yoksa net 80di) (100 kal) zeytinler 4x7 yirmi sekiz iki dilim premium ekmek 180 kal toplam ortalama dörtyüz kalori akşam da beş yüz alcam binle kapatçam inş iki gündür bin ama hafta içi ikibine çıkarmayı düşünüyorum

Ben de az önce kahvaltıda bir orta boy (120 kal.) muz , 60 gram kadar Dardanel ton (yağını peçetede beklettim yoksa net 80di) (100 kal) zeytinler 4x7 yirmi sekiz iki dilim premium ekmek 180 kal toplam ortalama dörtyüz kalori akşam da beş yüz alcam binle kapatçam inş iki gündür bin ama hafta içi ikibine çıkarmayı düşünüyorum
Kalori hesabi mi yapiyosun arkadaşım. Bana devamli hesaplama yapmak zor geliyo. Aslında cok ise yarar diye düşünüyorum. Metabolizma hızından az mi besleniyorsun. Biraz anlatirmisin. Hep ilgimi çekmiştir kalori hesabı

Kalori hesabi mi yapiyosun arkadaşım. Bana devamli hesaplama yapmak zor geliyo. Aslında cok ise yarar diye düşünüyorum. Metabolizma hızından az mi besleniyorsun. Biraz anlatirmisin. Hep ilgimi çekmiştir kalori hesabı
Bahsederim tabi bana da zor geliodu yapamam diodum ama uzun araştırmalarım sonucu buldum kiloya göre kaç kalori bilmiom ama günde bin kalori alırsan haftada iki kilo ,iki bin alırsan haftada bi kilo

Kızlarr dünkü menümü yazayım

Sabah 1 yumurta
Bikaç parça sucuk
Öğlen yok

Akşam fırın makarna
Ispanak köftesi
Yoğurt
Ev temizliği bol bol
Ve oğluşumla yürüyüş;)

Bu sabah da yumurtalı patates yedim çok az
Öğlen yok

Akşama bildirim yapmaya çalışırum yine fıstıklarrr

Kızlarr dünkü menümü yazayım

Sabah 1 yumurta
Bikaç parça sucuk
Öğlen yok

Akşam fırın makarna
Ispanak köftesi
Yoğurt
Ev temizliği bol bol
Ve oğluşumla yürüyüş:KK66:

Bu sabah da yumurtalı patates yedim çok az
Öğlen yok

Akşama bildirim yapmaya çalışırum yine fıstıklarrr
İyi bence

iyi akşamlar kızlar

dün akşam yine obur eşim yüzünden 3 tane ekler pasta yedim :KK43: günümü rezil ettim..

bugünde

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
2 küp peynir
az şekerli çay

öğlen
1 kase tavuklu pilav
salata

akşam
yarım kase çorba
salata

sonrada herşey güzel gidiyorken yine bir dilim pasta 1 şekerpare 1 çiğköfte dürüm yerken buldum kendimi :KK43: kendime hakim olamadım çok üzgünüm..

bu berbat günün ardından yarın çok sıkı başlayacağım..

günaydın kızlarrr dün akşam da sadece azcık et kavurması ve fırın makardandan azcık yedim
sadece çayın yanında 2 tane bebe bisküvisi yedim
he bi de dondurma yedimmmm:110:
ama bugün o dondurma ve bisküvileri yakıcam

benimmm haftasonu yaramazlıklarımdan dolayı motivasyonum yerlerde

:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

aynen yaaa nerdesiniz kızlarrr motivasyonu düşürmek yok, haftasonu yediysek bugün aç gezicez, çok su içecez daha çok hareket edicez..hadi bakalımmmmm

hafta sonları herkes coZutuyor sanırım ayyy benimki kaçamaktanda öteydi bildiğiniz karnımı doyurdum :KK70::KK70:

ama yok yaaa böyle olmyacak kısa sürede halletmemiz lazım 1 nisanda düğün var hadi onu geçtim adettir bilir misiniz kız anneleri ilk toruna beşik getirir aktabalar toplanır falan mevlüt gibi birşey yapılır ondan yapacağız nisanda ee bol fotoğrafta çekilir benim o tarihte zayıf olmam gerekiyor kızlaaar :cry:

hafta sonları herkes coZutuyor sanırım ayyy benimki kaçamaktanda öteydi bildiğiniz karnımı doyurdum :KK70::KK70:

ama yok yaaa böyle olmyacak kısa sürede halletmemiz lazım 1 nisanda düğün var hadi onu geçtim adettir bilir misiniz kız anneleri ilk toruna beşik getirir aktabalar toplanır falan mevlüt gibi birşey yapılır ondan yapacağız nisanda ee bol fotoğrafta çekilir benim o tarihte zayıf olmam gerekiyor kızlaaar :cry:

aynen canım bizde de adettir, ama malesef yapamadık 40 mevlüdü die geçer bizimki de içimde ukte kaldı:(:( kesinlikle çok incelmelisin ki vayy hem bebeği var hem incecik desinler, ilerde resimlerde heyt bea ne kadar zayıfmışım demelisin tatlım

aynen canım bizde de adettir, ama malesef yapamadık 40 mevlüdü die geçer bizimki de içimde ukte kaldı:KK43::KK43: kesinlikle çok incelmelisin ki vayy hem bebeği var hem incecik desinler, ilerde resimlerde heyt bea ne kadar zayıfmışım demelisin tatlım
nasip değilmiş demekki tatlım üzülme vardır bi hayır hem..
evet yaaa hatta nisan yazmışım martta diyecektim yanlış olmuş belkide bir ayım var yani acaba 53 kgye falan inebilirmiyim he ? bir ayda 9 kg ??? imkansız sanırım :( 55 ?? 7 kg olabilir mi ?? kafamda deli sorular :KK17:

Kızlar bende dönem tatilindeyim. Annemlerde yeğenler kuzenler herkes beraber. Bir de babamın Doğum günü vardı siz düşünün durumu. Ben bu 2 hf tartılamayacağım. İnternetim de kısıtlı. Dönene kadar kendinize iyi bakın. Bende çok kilo alıp dönmem umarım

Back