- 3 Ocak 2017
- 2.494
- 4.541
- 53
- 30
gayet iyi canım :) peki spor ??kızlarrr ben de sabah kahvaltı yok yine
öğlen az tavuk,püre
az da sebze çorbası içtim
akşama da kuru fasulye var ekmeksiz tabiki de:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gayet iyi canım :) peki spor ??kızlarrr ben de sabah kahvaltı yok yine
öğlen az tavuk,püre
az da sebze çorbası içtim
akşama da kuru fasulye var ekmeksiz tabiki de:)
süppersin gerçekten cumaya bende çok heycanlıyımBenim menum şöyle;
Kahvalti
Tavuklu sandviç (2 dilim tam tahilli ekmekle yaptim. Hamburgeri aratmadi
Ogle
1 kucuk muz, 2 kuru kayisi, 1 ceviz, yogurt
Aksam
1 porsiyon sebzeli tavuk
Cumaya az kaldi.. Tam gaz devammm
Bu hafta herkes superdi canim.. tarti da cok guzel sonuclarla karsilasicazzsüppersin gerçekten cumaya bende çok heycanlıyım
Bi yerde okumuştum günde iki üç yeşil çay içenlerin içmeyenlere göre kilo alımı gecikiyormuş yavaşlıyormuş yani hem de yüZde kırkbeş iyi yapmışsın vallasabah
2 yumurta ile omlet
4 zeytin
kk peynir
az domates salatalık
az şekerli çay
öğlen
3 parça tavuk kanat
2 dilim haşlanmış patates
az pişmiş soğan
akşam
1 kase çorba
salata
leslie 3 mile + 15 dk kondüsyon bisikleti
bugün yeşil çaya başladım
Evet cumaya az kaldıBenim menum şöyle;
Kahvalti
Tavuklu sandviç (2 dilim tam tahilli ekmekle yaptim. Hamburgeri aratmadi
Ogle
1 kucuk muz, 2 kuru kayisi, 1 ceviz, yogurt
Aksam
1 porsiyon sebzeli tavuk
Cumaya az kaldi.. Tam gaz devammm
AminnnBu hafta herkes superdi canim.. tarti da cok guzel sonuclarla karsilasicazz
ben de çok heyecanlıyım omlet dedın de hayatımda ilk yaptım haftasonu yemedim de olmuş mu die baktım nasıl harika bi yiyecek bu kaşarlı biraz da peynir kattım bayılıcam ama asla yemem o ayrı (yani şuan yemem başka zaman)süppersin gerçekten cumaya bende çok heycanlıyım
rejim bitsin istediğimiz herşeyi yiyeceğiz ama kararında tabii ki.. bu bi süreç sonra herşey normale dönecek ve biz daha mutlu olacağız inşalah :)B
ben de çok heyecanlıyım omlet dedın de hayatımda ilk yaptım haftasonu yemedim de olmuş mu die baktım nasıl harika bi yiyecek bu kaşarlı biraz da peynir kattım bayılıcam ama asla yemem o ayrı (yani şuan yemem başka zaman)
rejim bitsin istediğimiz herşeyi yiyeceğiz ama kararında tabii ki.. bu bi süreç sonra herşey normale dönecek ve biz daha mutlu olacağız inşalah :)
Evet inşallah yarabbimrejim bitsin istediğimiz herşeyi yiyeceğiz ama kararında tabii ki.. bu bi süreç sonra herşey normale dönecek ve biz daha mutlu olacağız inşalah :)
mantıklı kilo korumak için spor şart sporu hayatımızın parçası edinmeliyiz. birde haftanın 2 günü rejim yapar gibi takılırsak kilomuzu korurmuşuz biryerde okumuştumBence hedeflerimize ulasinca da en azindan ayda bir bildirim yapalim. Hala ayni kilodayim şeklinde
Haftada 2 gun rejim cok iyi fikirmis. Bilmiyordum muhakkak uygulicam canimmmantıklı kilo korumak için spor şart sporu hayatımızın parçası edinmeliyiz. birde haftanın 2 günü rejim yapar gibi takılırsak kilomuzu korurmuşuz biryerde okumuştum
Aynen ayy akşam iş çıkışı yağmur çamur demedım yürüdüm ölüyorum yorgunluktan tam altı günüm kaldı baya yaklaşıyorum maşallah hedefe boşa çalışmamış oluyorum şükür ama gram bile önemli cuma günü geçen haftaki gibi sonuç elde etmek istiyorum inşallahmantıklı kilo korumak için spor şart sporu hayatımızın parçası edinmeliyiz. birde haftanın 2 günü rejim yapar gibi takılırsak kilomuzu korurmuşuz biryerde okumuştum
başarıcaksın inanıyorumAynen ayy akşam iş çıkışı yağmur çamur demedım yürüdüm ölüyorum yorgunluktan tam altı günüm kaldı baya yaklaşıyorum maşallah hedefe boşa çalışmamış oluyorum şükür ama gram bile önemli cuma günü geçen haftaki gibi sonuç elde etmek istiyorum inşallah
Ben de inanıyorum sağolbaşarıcaksın inanıyorum