• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşim ?

Benim menum şöyle;
Kahvalti
Tavuklu sandviç (2 dilim tam tahilli ekmekle yaptim. Hamburgeri aratmadi :kk77:

Ogle
1 kucuk muz, 2 kuru kayisi, 1 ceviz, yogurt

Aksam
1 porsiyon sebzeli tavuk

Cumaya az kaldi.. Tam gaz devammm:nazar::KK59:

Benim menum şöyle;
Kahvalti
Tavuklu sandviç (2 dilim tam tahilli ekmekle yaptim. Hamburgeri aratmadi :kk77:

Ogle
1 kucuk muz, 2 kuru kayisi, 1 ceviz, yogurt

Aksam
1 porsiyon sebzeli tavuk

Cumaya az kaldi.. Tam gaz devammm:nazar::KK59:
süppersin gerçekten cumaya bende çok heycanlıyım :KK17:

sabah

2 yumurta ile omlet
4 zeytin
kk peynir
az domates salatalık
az şekerli çay

öğlen

3 parça tavuk kanat
2 dilim haşlanmış patates
az pişmiş soğan

akşam

1 kase çorba
salata

leslie 3 mile + 15 dk kondüsyon bisikleti :KK49:
bugün yeşil çaya başladım :spor:
Bi yerde okumuştum günde iki üç yeşil çay içenlerin içmeyenlere göre kilo alımı gecikiyormuş yavaşlıyormuş yani hem de yüZde kırkbeş iyi yapmışsın valla

B
süppersin gerçekten cumaya bende çok heycanlıyım :KK17:
ben de çok heyecanlıyım omlet dedın de hayatımda ilk yaptım haftasonu yemedim de olmuş mu die baktım nasıl harika bi yiyecek bu kaşarlı biraz da peynir kattım bayılıcam ama asla yemem o ayrı (yani şuan yemem başka zaman) :KK76:

B

ben de çok heyecanlıyım omlet dedın de hayatımda ilk yaptım haftasonu yemedim de olmuş mu die baktım nasıl harika bi yiyecek bu kaşarlı biraz da peynir kattım bayılıcam ama asla yemem o ayrı (yani şuan yemem başka zaman) :KK76:
rejim bitsin istediğimiz herşeyi yiyeceğiz ama kararında tabii ki.. bu bi süreç sonra herşey normale dönecek ve biz daha mutlu olacağız inşalah :)

rejim bitsin istediğimiz herşeyi yiyeceğiz ama kararında tabii ki.. bu bi süreç sonra herşey normale dönecek ve biz daha mutlu olacağız inşalah :)

İnsallah canim. zaten kilo vermek kismen kolay. Bir hedefimiz var ve ulasana kadar sabretmemiz gerektigini biliyoruz. Bir de diyet bitince koruyabilsek bizden mutlusu olmaz.

Bence hedeflerimize ulasinca da en azindan ayda bir bildirim yapalim. Hala ayni kilodayim şeklinde​
mantıklı :KK9: kilo korumak için spor şart sporu hayatımızın parçası edinmeliyiz. birde haftanın 2 günü rejim yapar gibi takılırsak kilomuzu korurmuşuz biryerde okumuştum :KK51:

mantıklı :KK9: kilo korumak için spor şart sporu hayatımızın parçası edinmeliyiz. birde haftanın 2 günü rejim yapar gibi takılırsak kilomuzu korurmuşuz biryerde okumuştum :KK51:
Haftada 2 gun rejim cok iyi fikirmis. Bilmiyordum muhakkak uygulicam canimm

Aynen ayy akşam iş çıkışı yağmur çamur demedım yürüdüm ölüyorum yorgunluktan tam altı günüm kaldı baya yaklaşıyorum maşallah hedefe boşa çalışmamış oluyorum şükür ama gram bile önemli cuma günü geçen haftaki gibi sonuç elde etmek istiyorum inşallah :dua:

Aynen ayy akşam iş çıkışı yağmur çamur demedım yürüdüm ölüyorum yorgunluktan tam altı günüm kaldı baya yaklaşıyorum maşallah hedefe boşa çalışmamış oluyorum şükür ama gram bile önemli cuma günü geçen haftaki gibi sonuç elde etmek istiyorum inşallah :dua:
başarıcaksın inanıyorum :KK9:

24 ocak salı menüm
Kahvaltı 08:15
İki haşlanmış yumurta pul biberli (149 kalori)
Öğle 12:20
2 kivi (126 cal)
1 muz (77 call) meyveler normal boyutta (tarçınla karıştırarak yedim)
Akşam 18:30
Bir paket Eti form kepekli (169 cal)
6 adet Muratbey burgu peynir (bunu çok araştırdım en fazla yazan yeri seçtim) 451 kalori saçma geldi kalorisi sanki akşam yemeği yedim olsun neyse
20:45 ara diil kapanış :KK31:
Bir kivi bir muz iki kuru kayısı bir tatlı kaşığı bal tarçın karıştırarak tükettim bi tabakta (205 cal)
Toplam 1.777 ile kapattım
İki bin olsa da olurdu vücudumu şaşırtmam ve her zaman az kalori almamam lazım hep aynı açıklamayı yapıom :KK34:
Ekstralar ise şöyle
35 dakika yağmurda yürüyüş :KK74:
Dönerken marketten eve elimde iki ağır torba ile 10 dakika yürüdüm
1 yeşil çay
Yeşil çay varsa bi tane daha içicem mutlaka sanırım kalmadı rezene veya bitki içicem
Yarım limon sıkılmış ılık su (sabah içiom tabi)
Normal su şimdilik on iki bardak ama 17 yapıp bitiricem
Gece yatmadan pul biberli kür ama yatmaya yakın yicem ayy ne uzun bi mesaj :KK23:

@galatasaray-86 pul biberli kür ne işe yarıyor ? ve ılık limonlu su ? birde faydalarını gördün mü ?
birde canım fazla kalori almışsın yaa 1000 1200 kalori alman lazım günde birde ben kendiminkini hesaplayım bakıyım

hesaplarım 750 kalori aldığımı gösteriyor daha az ya da fazla olabilir bilmiyorum ama hadi en fazla 1000 olsa yaptığım sporlarla beraber bugün baya bir iyiymişim :confused:

Back