Ben de az önce kahvaltıda bir orta boy (120 kal.) muz , 60 gram kadar Dardanel ton (yağını peçetede beklettim yoksa net 80di) (100 kal) zeytinler 4x7 yirmi sekiz iki dilim premium ekmek 180 kal toplam ortalama dörtyüz kalori akşam da beş yüz alcam binle kapatçam inş iki gündür bin ama hafta içi ikibine çıkarmayı düşünüyorumKizlar cuma ve cumartesi iyice yemeyi abarttim. Misafirlige gittim yatili misafirim geldi sonrada. Ama bugun kaldigim yerden devam edecem diyete. Vicdanim rahatsız baya. Cuma günü de bildirim yapamadim. 63.7 kg çıktım. Gecen hafta 64,3 dü. Sadece 600 gr vermiş görünüyorum. Ama regl donemindeyim. Şişlik var insallah sudur.
Sabah kahvaltı 2 haslanmis yumurta ve yeşillik.
Ara yesil cay ictim.
Öglen lahana yemegi bir tabak
Kalori hesabi mi yapiyosun arkadaşım. Bana devamli hesaplama yapmak zor geliyo. Aslında cok ise yarar diye düşünüyorum. Metabolizma hızından az mi besleniyorsun. Biraz anlatirmisin. Hep ilgimi çekmiştir kalori hesabıBen de az önce kahvaltıda bir orta boy (120 kal.) muz , 60 gram kadar Dardanel ton (yağını peçetede beklettim yoksa net 80di) (100 kal) zeytinler 4x7 yirmi sekiz iki dilim premium ekmek 180 kal toplam ortalama dörtyüz kalori akşam da beş yüz alcam binle kapatçam inş iki gündür bin ama hafta içi ikibine çıkarmayı düşünüyorum
Bahsederim tabi bana da zor geliodu yapamam diodum ama uzun araştırmalarım sonucu buldum kiloya göre kaç kalori bilmiom ama günde bin kalori alırsan haftada iki kilo ,iki bin alırsan haftada bi kiloKalori hesabi mi yapiyosun arkadaşım. Bana devamli hesaplama yapmak zor geliyo. Aslında cok ise yarar diye düşünüyorum. Metabolizma hızından az mi besleniyorsun. Biraz anlatirmisin. Hep ilgimi çekmiştir kalori hesabı
İyi benceKızlarr dünkü menümü yazayım
Sabah 1 yumurta
Bikaç parça sucuk
Öğlen yok
Akşam fırın makarna
Ispanak köftesi
Yoğurt
Ev temizliği bol bol
Ve oğluşumla yürüyüş
Bu sabah da yumurtalı patates yedim çok az
Öğlen yok
Akşama bildirim yapmaya çalışırum yine fıstıklarrr
İyi akşamlar iyi benceIyi aksamlar kizlar
Kahvalti
1 dilim tam tahilli ekmek
Kk peynir
5 yesil zeytin
Domates biber maydanoz
Ogle
2 yumurtali menemen
Arada 1 sade kahve ve 1 elma
aksam
6 kasik pirasa yemegi
Tursu
hafta sonları herkes coZutuyor sanırım ayyy benimki kaçamaktanda öteydi bildiğiniz karnımı doyurdum
ama yok yaaa böyle olmyacak kısa sürede halletmemiz lazım 1 nisanda düğün var hadi onu geçtim adettir bilir misiniz kız anneleri ilk toruna beşik getirir aktabalar toplanır falan mevlüt gibi birşey yapılır ondan yapacağız nisanda ee bol fotoğrafta çekilir benim o tarihte zayıf olmam gerekiyor kızlaaar
nasip değilmiş demekki tatlım üzülme vardır bi hayır hem..aynen canım bizde de adettir, ama malesef yapamadık 40 mevlüdü die geçer bizimki de içimde ukte kaldıkesinlikle çok incelmelisin ki vayy hem bebeği var hem incecik desinler, ilerde resimlerde heyt bea ne kadar zayıfmışım demelisin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?