Diyet arkadaşim ?

kızlar 1 nisanda eşimin dayısının kızının düğünü varmış ben 1 nisanda 50 kg olmayı hedefliyordum iyice beni gaza getircek bu

ay canım evet sen de nerdesin, nasıl yani harika o zaman yarına saklıosun o zaman sonucu:):)

valla canım yazayım geçen hafta tartıda hayal kırıklığı yaşamiştim
Cunku diyette saymama rağmen kendimi kilo almiştim.
Geçen hafta 68 di bu hafta 67
Umarim böyle devam ederim.
Sporsuz olmuyor bunu anladım birde iradeye sahip olma meselesi var.
Ya o kadar mutluyum ki vede umutluyum anlatamam kızlar haftaya 66 olur mu bilmem ama ben elimden geleni yapacağım
Haftalik -800 grmda versem olur
Martta 60hedef

Sen kalori mi sayıyorsun

Dün bi spor hocası bi olay anlattı.
3 gruba bölmüşler denekleri hepsine 1000.er kalori içeren yiyecek vermişler. 1000 kalori yağ, 1000 kalori protein ve 1000 kalori karbonhidrat diye. 1 hf sonunda yağ alan grup -500gr, protein alan grup -300gr ve karbonhidrat alan grup da +300gr olarak haftayı kapatmış. Bende kalori sayıyordum ama bunu duyunca şaşırdım. Bir de ben çok karbonhidrat yememeye çalışıyorum

2 şer 2 şer gidiyo kilolar maşallah kızlarr,hayatımda ilk defa bu kadar azimli oldum ve yoldaşlar buldum kendşme
aynen aynen canım bende öyle iyiki üye olmışum yoksa bırakabilirdim hayatımda ilk defa 3 haftadır rejimdeyim
sayenizde zayıflıyorum motivasyonumuz süper
ben zayıflamamda leslienin faydasını gördüğüme inanıyorum yoksa 1 kg den fazlasını göremezdim yaşasın leslie

selam kızlar benim bu hafta verimli geçmedi

ama en azından +larda değilimm

63,3 idim sabah 63 olarak çıktım

-300 gr vermişim bunada şükür

ayy evet yaaa ayperest keşke ben de bırakmadan yapabilsem,ufak sporlar yapıorum boş geçmiyorum ama tam yapmam lazımmm. kaç gündür çok olumsuz uyanıyorum ama zamanla iyi olma moduna geçiyorum.dış dünyayla bağımı kesmem lazım canımı sıkmamak için, sizin dışınızda tabiki de:)buraya yazarak moralim öle yerine gelioki burda olumsuzluğa düşsem de burda rahatlıyorum

selam kızlar benim bu hafta verimli geçmedi

ama en azından +larda değilimm

63,3 idim sabah 63 olarak çıktım

-300 gr vermişim bunada şükür

olsun canım + larda değilsin önemli olan. tabi zaman zaman az zaman zaman da fazla vericez hiç can sıkma sakın, harika gidiyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…