Diyet arkadaşim ?

Ay canim yıllarca benimlede dalga geçip laf soktular

Evet bende kg bildirimi yapayım gecen cuma 61.6 bu hafta 61.2 sadece 2 gun dikkat etmeme ragmen iyi gitmis sevindim azcık :)
tebrikler
valla 3 de gram terlemedim yorulmadım da öle, cardiyo ne yapsam acaba hemen araştırmalara giriyorum:)
ayyy inanmıyorum alışkınsındır belkide ondandırcanım cardiyo hoplamalı zıplamalı birşeyler zumba falan var sanırım ben hiç yapmadımda
Süpersiniz canlar.tabiki sok edin.yoksa cok karisiyorlar.sonra zayiflayincada nasil basardin diye soruyolar:)iste o an mukemmel hissedeceksiniz kizlar :)

aynen canım yaaa birde ayın 22 sinde akraba günü var ben o zamana kadar 62 kg olsam ordada fark edilirim heraldekocaman kocaman gezmekten sıkıldım

Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 kızlar sanırım bu en iyisi, 30 günlük programmış,ilk 10 gün level1, ikinci 10 gün level2, üçüncü 10 gün de level 3 yapılıomuş, kısa da yarım saat başlayayım bakalım:):)inşallah

onuda duymuştum bakalım işe yarayacakmı canım bizedeneyimlerini yaz :)

Bazı yenilgilerin nedeni,insanların işi yarıda bıraktıklarında başarıya ne kadar yakın olduklarını bilememeleridir-Thomsan Edison kızlarrr hayat felsefemiz olsun bu cümlee

gıcıklar yaaaaa allahım hiçkimsemi gelinlerine doğru dürüst davranmaz anlamıyorum

Allah kim neyi kınıyorsa başina veriyo gerçekten hep gördüm şimdi gorumcem şişko durumda ve ben nasil zayıflarim diye soruyor onum için benim hemen 60 inmem lazim

Bazı yenilgilerin nedeni,insanların işi yarıda bıraktıklarında başarıya ne kadar yakın olduklarını bilememeleridir-Thomsan Edison kızlarrr hayat felsefemiz olsun bu cümlee

Allah kim neyi kınıyorsa başina veriyo gerçekten hep gördüm şimdi gorumcem şişko durumda ve ben nasil zayıflarim diye soruyor onum için benim hemen 60 inmem lazim

canım ozaman elini çabuk tut

Yapabilirsen sabah aksam yap.ya da leslie yap ardindan onu yap.yada ip atla ardina onu yap secenek cok canim :)

O gune kadar verebilirsin ve elbise seciminide dogru yaptin mi tamam dir canim.

ben dun 1. Levelin ilk 10 dakikasina kadar yapabildim. Bugün bacaklarım kopuyor ama alisirim. Bugun yine yapicam

Mesajlardan alıntı yapılamadı destekleyen arkadaşlara çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…