Diyet arkadaşim ?

sabah kahvaltı yine yok, öğlen 2 kaşık kadar tavuk,1 kaşık bulgur pilavı,muhallebi. aslında dün akşam kaçırdım dedim ya pek bişey yemek istemedi canım. ama ne biliyim moralim bişeye bozulunca motivasyonum da düşüyo gibi oluyo
Ama bunu konuşmuştuk moralim bozuk olması kilo vermeme etken olmamalı die ama ne biliyim

Yediklerin kalori olarak diyeti bozcak seyler degil.. evet tatli pilav cok uygun degil ama onemli olan ne yedigimizden cok ne kadar yedigimiz. SSende gayet olculu yemissin. dun aksam biraz kacirmis oolsanbile dun dunde kaldı. . Bugun aksam hafif yersin tamaaam. Daha ne olsun

yaa kızlarrr bana gaz verin sanki bugün umutsuzluğa düştüm

hayıırrrr yersen moralin daha da bozulacak! yarın canının sıkıntısı geçecek gidecek. sen yediğinle kalacaksın.ama yemezsen kendini iyi hissedeceksin kendin için birşeyler yapmış olmanın mutluluğu olacak. bu hayatta kendimizden değerli ne var ki.. kendimizi mutlu etmek zorundayız hem zayıflamak bir başlangıç sonrasında hepberaber kendimiziçin başka şeyler de yaparız hedefler koyarız hayallerimize adım atarız ilk hedef zayıflamak incecik anneler olmak!her gören çocuğu var ama fiziğe bak vooov dicek bize..

Yaa dimi ayperest bunları konuşmuştuk ve moral bozukluğu olmaması kendimizi zayıf görerek mutlu olmak için yemiycektik aksine, ahhh ahhh ne bileyim bişiler oldu bana hep başkalarını takmaktan oluyo bu

bugün tam 1 hafta oldu canım
ya şu diyet bisküviler falan var ya kahvaltı için onlardan mı yesem acaba, ara öğün için aldım ama

bence sen sabahları mutlaka bişeyler ye zinde olursun

ne bilim en azından süt ceviz üzüm ile ögün yap kendine

daha çok baştasın 1 haftalık diyette

ben bundan 2-3 sene önce 8 kilo verdim ve o zamandan sonra ilk defa bu kadar kilo aldım

kiloyu vermek değil koruyabilmek sorun

kaç kilo vermek hedefin

Yaa dimi ayperest bunları konuşmuştuk ve moral bozukluğu olmaması kendimizi zayıf görerek mutlu olmak için yemiycektik aksine, ahhh ahhh ne bileyim bişiler oldu bana hep başkalarını takmaktan oluyo bu
takma sende at kafandan kendine önem verdikçe başkaları önemsizleşecek unutma. hem kendimize ne kadardeğer verirsek etrafta öyle değer verir. herşey geçecek şuan dertettiğin şey geçecek üzülme. 1 haftayı devirdin zamanla rejiminde düzene girecek daha başındayız. yavaş yavaş kahvaltıda yapacaksın herşey düzelicek beraber başarıcaz söz ver

hımm tamam canım hedefim 50 ye düşmek tartılamadım, beni öldürecekler 58 falan olmam lazım normalde heralde öleyim yani

evet doğru sölüosun canım benim, söz veriyorum başarıcaz ve herşey düzelicek evet herşey daha güzel olacak inşallah

hımm tamam canım hedefim 50 ye düşmek tartılamadım, beni öldürecekler 58 falan olmam lazım normalde heralde öleyim yani

çok takacak ve verecek kilomuz yok şükür

hedefin sağlam olsun sağlıklı ol öncelik düzenli ve sağlıklı beslenmek ve spor

zaten bunları uyguöadığımızda kilo vermiş olacağız

mesela ben kahvaltıda 1 haşlanmuş yumurta bir parça peynir 6 badem bir ceviz yedim

enerji verici ve tok tutan yiyeceklerle beslenmeliyiz

ya şu diyet bisküviler falan var ya kahvaltı için onlardan mı yesem acaba, ara öğün için aldım ama
Canim kahvalti yapamiyorsan 1 yesil elma yada pratik olsun diye yogurdun icine yulaf ezmesi koy birazda baharatlandir (toz zencefil zerdecal tarcin ve kirmizi biber )hem tok olacaksin hemde yag yakacaksin.

Kizlar boylariniz kac kikonuz kac hedefiniz kac herkes yazabilir mi acaba?
Benim boyum 1.7o kg 61.6 hedefim 58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…