- 15 Nisan 2016
- 304
- 337
- 103
- 29
yaa kızlarrr bana gaz verin sanki bugün umutsuzluğa düştüm
sabah kahvaltı yine yok, öğlen 2 kaşık kadar tavuk,1 kaşık bulgur pilavı,muhallebi. aslında dün akşam kaçırdım dedim ya pek bişey yemek istemedi canım. ama ne biliyim moralim bişeye bozulunca motivasyonum da düşüyo gibi oluyo
Ama bunu konuşmuştuk moralim bozuk olması kilo vermeme etken olmamalı die ama ne biliyim
sabah kahvaltı yine yok, öğlen 2 kaşık kadar tavuk,1 kaşık bulgur pilavı,muhallebi. aslında dün akşam kaçırdım dedim ya pek bişey yemek istemedi canım. ama ne biliyim moralim bişeye bozulunca motivasyonum da düşüyo gibi oluyo
Ama bunu konuşmuştuk moralim bozuk olması kilo vermeme etken olmamalı die ama ne biliyim
aa niye ???
diyetin kaçıncı günündesin
Ama keske kahvalti yapabilsen, gun icinde daha enerjik olursun hem :)
hayıırrrr yersen moralin daha da bozulacak! yarın canının sıkıntısı geçecek gidecek. sen yediğinle kalacaksın.ama yemezsen kendini iyi hissedeceksin kendin için birşeyler yapmış olmanın mutluluğu olacak. bu hayatta kendimizden değerli ne var ki.. kendimizi mutlu etmek zorundayız hem zayıflamak bir başlangıç sonrasında hepberaber kendimiziçin başka şeyler de yaparız hedefler koyarız hayallerimize adım atarızilk hedef zayıflamak incecik anneler olmak!her gören çocuğu var ama fiziğe bak vooov dicek bize..
bugün tam 1 hafta oldu canım
ya şu diyet bisküviler falan var ya kahvaltı için onlardan mı yesem acaba, ara öğün için aldım ama
ya şu diyet bisküviler falan var ya kahvaltı için onlardan mı yesem acaba, ara öğün için aldım ama
takma sende at kafandan kendine önem verdikçe başkaları önemsizleşecek unutma. hem kendimize ne kadardeğer verirsek etrafta öyle değer verir. herşey geçecek şuan dertettiğin şey geçecek üzülme. 1 haftayı devirdin zamanla rejiminde düzene girecek daha başındayız. yavaş yavaş kahvaltıda yapacaksın herşey düzelicek beraber başarıcaz söz verYaa dimi ayperest bunları konuşmuştuk ve moral bozukluğu olmaması kendimizi zayıf görerek mutlu olmak için yemiycektik aksine, ahhh ahhh ne bileyim bişiler oldu banahep başkalarını takmaktan oluyo bu
bence sen sabahları mutlaka bişeyler ye zinde olursun
ne bilim en azından süt ceviz üzüm ile ögün yap kendine
daha çok baştasın 1 haftalık diyette
ben bundan 2-3 sene önce 8 kilo verdim ve o zamandan sonra ilk defa bu kadar kilo aldım
kiloyu vermek değil koruyabilmek sorun
kaç kilo vermek hedefin
takma sende at kafandan kendine önem verdikçe başkaları önemsizleşecek unutma. hem kendimize ne kadardeğer verirsek etrafta öyle değer verir. herşey geçecek şuan dertettiğin şey geçecek üzülme. 1 haftayı devirdin zamanla rejiminde düzene girecek daha başındayız. yavaş yavaş kahvaltıda yapacaksın herşey düzelicek beraber başarıcaz söz ver
hımm tamam canım hedefim 50 ye düşmek tartılamadım, beni öldürecekler58 falan olmam lazım normalde heralde öleyim yani
Canim kahvalti yapamiyorsan 1 yesil elma yada pratik olsun diye yogurdun icine yulaf ezmesi koy birazda baharatlandir (toz zencefil zerdecal tarcin ve kirmizi biber )hem tok olacaksin hemde yag yakacaksin.ya şu diyet bisküviler falan var ya kahvaltı için onlardan mı yesem acaba, ara öğün için aldım ama
Tatlim diyet adi altindaki paketlenmis urunleri kullanmamani tavsiye ederim.Olabilir. 4-5 bisküvi yaninda da bir bardak süt gune iyi bir baslangic olabilir galiba
Olacak tabi. basaracaz kizlar hepbirlikte :)evet doğru sölüosun canım benim, söz veriyorum başarıcaz ve herşey düzelicek evet herşey daha güzel olacak inşallah
Kizlar boylariniz kac kikonuz kac hedefiniz kac herkes yazabilir mi acaba?
Benim boyum 1.7o kg 61.6 hedefim 58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?