• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşim ?

Lahana kurunu uygularken dikkatli olun 10 gunden sonra 1 hafta ara vermelisiniz yoksa zararli.sonra ayni islemi tekrar yapin.bide her sabah kalktiginizda ilik limonlu su icsenizde faydasini gorursunuz.

İyi akşamlar kızlar
Kahvalti
Yulaf kepekli sut
Ara portakal ve kahve

Oglen
Menemen ve mercimek çorbası

39,kalori lik bitter çikolata

Kakaolu sut

Aksam et sote salata

Çikolata olmasaydi.iyiydi ama.bugün çok iyi.geçti 15 dk yurudum su içmedim daha yeteri kadar.
Ara ogunlerine yesil cay yogurt ve yesil elmada eklemelisin canim.ayrica cikolata da her zaman yapmadigin surece sakinca yok :)

Lahana kurunu uygularken dikkatli olun 10 gunden sonra 1 hafta ara vermelisiniz yoksa zararli.sonra ayni islemi tekrar yapin.bide her sabah kalktiginizda ilik limonlu su icsenizde faydasini gorursunuz.
Evet arjadasim kürü şu şekilde yapıyoruz. 3 gün kür 3 gün ara+ 7 gün kür 3 gün ara+ 7 gün kür ve bitiyor kürümüz.

günaydın herkese :KK36::KK36::KK36::KK36:

diyetin ilk gününü kazasız atlattım :KK73::KK73::KK73::KK73:

bende yedikleri sabah öglen akşam toplu paylaşayım ;)

sabah
2 haşlanmış yumurta
2 küçük dilim peynir
1 zeytin
ara ögün mandalina

öglen
tarhana çorbası
çiftlik kebabı
yoğurt
2 dilim ekmek
ara ögün 4 kaşık yoğurtla yarım avum kuru üzüm

akşam
şehriye çorbası
avuç içi kadar sebzeli gözleme-turp
ara ögün yarım elma yarım mandalina yarım havuç

bol su içtim gün içerisindede :21::21::21::21:

akşam egzersizimi de yaptım :KK9::KK9::KK9::KK9:

Kızlarr günaydınn.

Benim de sabah kahvaltı yok

Öğlen
Çorba
yarım porsiyon tavuk döner
2 kaşık bulgur pilavı

Akşam

Çeyrek ekmek arası et
2 kaşık da irmik helvası

Yaa akşam böle olmıcaktı ama kayınvaldemde kalmamız gerekti o da ekmek arası yapmış yedim:(
O tatlıya da hayır demeliydim.

Spor yaptım biraz oğlumla güreştik,atçılık oynadık,koşturduk derken spor yerine geçti:)
Eve geçseydik daha iyisini yapacaktm ama offf off çok canım sıkıldı ama pes etmek yok

Kızlarr günaydınn.

Öğlen
Çorba
2 kaşık bulgur pilavı

Akşam

Çeyrek ekmek arası et
2 kaşık da irmik helvası

Yaa akşam böle olmıcaktı ama kayınvaldemde kalmamız gerekti o da ekmek arası yapmış yedim:KK43:

Spor yaptım biraz oğlumla güreştik,atçılık oynadık,koşturduk derken spor yerine geçti:)
Eve geçseydik daha iyisini yapacaktm ama offf off çok canım sıkıldı ama pes etmek yok

neden kahvaltı yapmadın ki kahvaltı en önemli ögün ki canım

akşam ki yediklerin diyet için uygun değil ama en azından ölçülü yiyip frenlemişsin

akşam k.validemde gözleme göndermiş eşim ısrarla annem sana gönderdi deyince bende avuç içi kadar yedim tuttum kendimi

akşam ki yediklerin diyet için uygun değil ama en azından ölçülü yiyip frenlemişsin

akşam k.validemde gözleme göndermiş eşim ısrarla annem sana gönderdi deyince bende avuç içi kadar yedim tuttum kendimi

ya evet aslında çok iyi gidiodum ama dün akşam bişeyler oldu bana:kızgın:
aahh ahh
ya kahvaltı yapamıyorum ben uzun zamandır, yani biliyorum çok önemli ama sabah çok erken midem almıyo, hazırlayıp iş yerine getirmem gerekiyo onu da bıraktım, bi de öğle yemeğimiz 12 de bizim arada çok vakit kalmıyo,
Mesela kahvaltı yaparsam 12 de acıkmamış oluyorum, öğlen bişey yiyemiyorum
akşama çok acıkmış gidiyorum. çünkü arada yiyebileceğim bişey olmuyo malesef, ondan sabah yemezsem öğlen güzel yiyorum akşama da çok acıkmıyorum.
Ama haftasonları tabi güzel bi kahvaltı akşama hafif geçiştirme oluyo.

ya evet aslında çok iyi gidiodum ama dün akşam bişeyler oldu bana:kızgın:
aahh ahh
ya kahvaltı yapamıyorum ben uzun zamandır, yani biliyorum çok önemli ama sabah çok erken midem almıyo, hazırlayıp iş yerine getirmem gerekiyo onu da bıraktım, bi de öğle yemeğimiz 12 de bizim arada çok vakit kalmıyo,
Mesela kahvaltı yaparsam 12 de acıkmamış oluyorum, öğlen bişey yiyemiyorum
akşama çok acıkmış gidiyorum. çünkü arada yiyebileceğim bişey olmuyo malesef, ondan sabah yemezsem öğlen güzel yiyorum akşama da çok acıkmıyorum.
Ama haftasonları tabi güzel bi kahvaltı akşama hafif geçiştirme oluyo.

tabi düzenini sen bilirsinde bence kahvaltı altın ögün

metobolizman daha ii çalışır

ben hafif yaptım ki öglen yemeğine saldırmamak için

ögleden sonra ara ögün yapıyorumki akşam çoşmamak için

bizimde yemek arası 12-1 ama ben 12,30 gibi çıkıyorum erken yiyip acıkmamak için

tabi düzenini sen bilirsinde bence kahvaltı altın ögün

metobolizman daha ii çalışır

ben hafif yaptım ki öglen yemeğine saldırmamak için

ögleden sonra ara ögün yapıyorumki akşam çoşmamak için

bizimde yemek arası 12-1 ama ben 12,30 gibi çıkıyorum erken yiyip acıkmamak için

ben de öyle yapmaya çalışıyım canım. öğlen ekipla beraber çıkmam lazım ondan geç çıkamıyorum da işte öğle ve akşam arası ara öğün bişiler aldım ama kepekli ekmeğe sandviç yapsam daha iyi olacak en azından iyice tok tutar ve akşama yemem pek bişey

Kızlarr günaydınn.

Öğlen
Çorba
2 kaşık bulgur pilavı

Akşam

Çeyrek ekmek arası et
2 kaşık da irmik helvası

Yaa akşam böle olmıcaktı ama kayınvaldemde kalmamız gerekti o da ekmek arası yapmış yedim:KK43:

yemeseymişsiniz iyiymiş kızlar tehlikeli :confused:

esraks kahvaltı mutlaka yap canım hatta birazfazlada yiyebilirsin zaten eriyip gidecek önemli olan akşam azyemen zaten.. yanında götür bence birşeyler

kızlar rüyamda hazır keklerden yiyodum aha rejim gitti diyodum neyse boşver diyodum yemeye devam ediyodum :KK70: bitane de çantam varmış içinden poğacalar börekler çıkıyodu hep. çıkarıyodum çıkarıyodum bitmiyodu :KK70: bilinçaltımdaki yiyeceklerden buşekilde kurtulmuş oldum :KK70::KK31:

kızlar rüyamda hazır keklerden yiyodum aha rejim gitti diyodum neyse boşver diyodum yemeye devam ediyodum :KK70: bitane de çantam varmış içinden poğacalar börekler çıkıyodu hep. çıkarıyodum çıkarıyodum bitmiyodu :KK70: bilinçaltımdaki yiyeceklerden buşekilde kurtulmuş oldum :KK70::KK31:

:KK70::KK70:Neyse yemiş kadar olmuşsun, bi kac gun canın istemez

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: psikolojikmen doymuşsundur ne güzelll

Ya cok guldum ne alemsin :)

yaa kızlarrr bana gaz verin sanki bugün umutsuzluğa düştüm:(

Back