Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lahana nin yapraklarini haslayip iciyorum icinede maydonoz ılıyıncada limon sıkıyorumlahana kürü nedir canım
pekii ne kadar sürede ne kadar verdiriyormuşLahana nin yapraklarini haslayip iciyorum icinede maydonoz ılıyıncada limon sıkıyorum
Ara ogunlerine yesil cay yogurt ve yesil elmada eklemelisin canim.ayrica cikolata da her zaman yapmadigin surece sakinca yok :)İyi akşamlar kızlar
Kahvalti
Yulaf kepekli sut
Ara portakal ve kahve
Oglen
Menemen ve mercimek çorbası
39,kalori lik bitter çikolata
Kakaolu sut
Aksam et sote salata
Çikolata olmasaydi.iyiydi ama.bugün çok iyi.geçti 15 dk yurudum su içmedim daha yeteri kadar.
Evet arjadasim kürü şu şekilde yapıyoruz. 3 gün kür 3 gün ara+ 7 gün kür 3 gün ara+ 7 gün kür ve bitiyor kürümüz.Lahana kurunu uygularken dikkatli olun 10 gunden sonra 1 hafta ara vermelisiniz yoksa zararli.sonra ayni islemi tekrar yapin.bide her sabah kalktiginizda ilik limonlu su icsenizde faydasini gorursunuz.
Kızlarr günaydınn.
Benim de sabah kahvaltı yok
Öğlen
Çorba
yarım porsiyon tavuk döner
2 kaşık bulgur pilavı
Akşam
Çeyrek ekmek arası et
2 kaşık da irmik helvası
Yaa akşam böle olmıcaktı ama kayınvaldemde kalmamız gerekti o da ekmek arası yapmış yedim
O tatlıya da hayır demeliydim.
Spor yaptım biraz oğlumla güreştik,atçılık oynadık,koşturduk derken spor yerine geçti:)
Eve geçseydik daha iyisini yapacaktm ama offf off çok canım sıkıldı ama pes etmek yok
neden kahvaltı yapmadın ki kahvaltı en önemli ögün ki canım
akşam ki yediklerin diyet için uygun değil ama en azından ölçülü yiyip frenlemişsin
akşam k.validemde gözleme göndermiş eşim ısrarla annem sana gönderdi deyince bende avuç içi kadar yedim tuttum kendimi
ya evet aslında çok iyi gidiodum ama dün akşam bişeyler oldu bana
aahh ahh
ya kahvaltı yapamıyorum ben uzun zamandır, yani biliyorum çok önemli ama sabah çok erken midem almıyo, hazırlayıp iş yerine getirmem gerekiyo onu da bıraktım, bi de öğle yemeğimiz 12 de bizim arada çok vakit kalmıyo,
Mesela kahvaltı yaparsam 12 de acıkmamış oluyorum, öğlen bişey yiyemiyorum
akşama çok acıkmış gidiyorum. çünkü arada yiyebileceğim bişey olmuyo malesef, ondan sabah yemezsem öğlen güzel yiyorum akşama da çok acıkmıyorum.
Ama haftasonları tabi güzel bi kahvaltı akşama hafif geçiştirme oluyo.
tabi düzenini sen bilirsinde bence kahvaltı altın ögün
metobolizman daha ii çalışır
ben hafif yaptım ki öglen yemeğine saldırmamak için
ögleden sonra ara ögün yapıyorumki akşam çoşmamak için
bizimde yemek arası 12-1 ama ben 12,30 gibi çıkıyorum erken yiyip acıkmamak için
Kızlarr günaydınn.
Benim de sabah kahvaltı yok
Öğlen
Çorba
yarım porsiyon tavuk döner
2 kaşık bulgur pilavı
Akşam
Çeyrek ekmek arası et
2 kaşık da irmik helvası
Yaa akşam böle olmıcaktı ama kayınvaldemde kalmamız gerekti o da ekmek arası yapmış yedim
O tatlıya da hayır demeliydim.
Spor yaptım biraz oğlumla güreştik,atçılık oynadık,koşturduk derken spor yerine geçti:)
Eve geçseydik daha iyisini yapacaktm ama offf off çok canım sıkıldı ama pes etmek yok
neden kahvaltı yapmadın ki kahvaltı en önemli ögün ki canım
akşam ki yediklerin diyet için uygun değil ama en azından ölçülü yiyip frenlemişsin
akşam k.validemde gözleme göndermiş eşim ısrarla annem sana gönderdi deyince bende avuç içi kadar yedim tuttum kendimi
kızlar rüyamda hazır keklerden yiyodum aha rejim gitti diyodum neyse boşver diyodum yemeye devam ediyodum bitane de çantam varmış içinden poğacalar börekler çıkıyodu hep. çıkarıyodum çıkarıyodum bitmiyodu bilinçaltımdaki yiyeceklerden buşekilde kurtulmuş oldum
aynen öyle oldu yaNeyse yemiş kadar olmuşsun, bi kac gun canın istemez
kızlar rüyamda hazır keklerden yiyodum aha rejim gitti diyodum neyse boşver diyodum yemeye devam ediyodum bitane de çantam varmış içinden poğacalar börekler çıkıyodu hep. çıkarıyodum çıkarıyodum bitmiyodu bilinçaltımdaki yiyeceklerden buşekilde kurtulmuş oldum
Ya cok guldum ne alemsin :)kızlar rüyamda hazır keklerden yiyodum aha rejim gitti diyodum neyse boşver diyodum yemeye devam ediyodum bitane de çantam varmış içinden poğacalar börekler çıkıyodu hep. çıkarıyodum çıkarıyodum bitmiyodu bilinçaltımdaki yiyeceklerden buşekilde kurtulmuş oldum