Aynen işte ben de öyleyim yemek yemiyorum doğru düzgün ne zaman ki yemek yemeye başladım o zaman kilo vermeye başladım diyetisyen üç öğün vermiş diyorum ki bu çok fazla ben bununla kilo alırım almayacağımı söyledi ve hakikaten de veriyorum çok şükür ama mesela bugün kendimi tutamadım dedeme ziyarete gitmiştim üç tane gofret yedim teyzeme gittim iki tane kurabiye

bu hafta sonu cuma gününe dek 1 kg eks ilmek istiyorum ama bu gidişle bu hafta zor her hafta 1 kg vermeye çalışıyorum ben

bir de benim onun yanı sıra polikistik Overim var adet olamıyorum onun da şişkinliği var üzerimde ama yapıyoruz bakalım bir şeyler inşallah memnun kalırız ilerleyen zamanlarda ideal kilom 60-70 arası boyum 1.72 ben 75’i bile görsem rahat edeceğim ki o zaman bile kendimi hep kilolu hissederdim aptallık etmişim 60 kg iken bile kendimi kilolu hissederdim

doğum sonrası kilo veren bir tanıdığım var çok hızlı veriliyordu ondan sonraki kilolar şekeri kesseniz direkt verirsiniz bence bence siz öğünlerinizi doğru düzgün yiyip direk şekeri kessin ben öyle yapıyorum bir de dediğim gibi polikistik Over için adet düzensizliği için insülin direnci için vs bir sürü vitamin kullanıyorum şu anda onlar da tok kalmama sebep oluyor ve en önemlisi bitki çayı içiyorum çok fazla onlar bana çok yardımcı oluyor bana bu diyet sürecim de en çok yardımcı olan şeyler bitki caylari falan sanki 10 kg vermiş gibi konuşuyorum evet ama bu da benim için bir mucize 4 kg’da bir mucize yani

şeker isteğin olduğu zaman kriz anında bana yazabilirsin ben seni motive ederim merak etme