Diyet arkadaşı arıyorum 07.08.2019

Tam istediğim şey biliyor Musun anca denetlendiğim zaman kilo verebiliyorum yoksa kaçırıyorum

bırbırımızı denetleyecegız kızlar ve sonunda verdıgımız kıloları karsılastırıp tavsıye verecegız.
son olarak su içmeyi unutmayın kızlar. benım tarcınlı limonlu suyum 2 lt bitti suan. ama devamlı tuvaletteyım her gun 3 lt tamamlamaya calısıyorum. ki suyu cok ıcınce tıkıyorda ınsanı atlamayın lutfen

Lütfen beni darla. Özellikle beni darla hatta bazen çok yemişin de yuh de bana

Ben saf suyu daha kolay içiyorum akşama kadar 3ü geçer inşallah. Bende sürekli wc deyim. Uyandığımdan beri heralde 7-8 defa gittim

Bn 3 aydir
Tarcinli limonlu suyu bn 3 haftadir kullanıyorum etkisini goruyorum . Ekmegi sadece bir dilim yiyorum :) aksamlari yuruyus

bende 2 adet ceviz içi yedim.
Form bisküvilerinde de katki maddesi var bnm kuzenim diyetisyen onermiyor kizlar. Kendiniz yapın evde ekmegi kurabiyeyi tam tahilli unlarla diyor. Bilginiz olsun . Bnde surekli alirdim artik formlarida biraktim

Bende şimdi taze fasulye yedim yanında da salatalık yedim. Bugün 3 litre su içmiş oldum. Ama hiç dermanım yok kızlar bi tane de küçük bi armut yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…