- 7 Ağustos 2019
- 96
- 131
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnn kızlar dün aksam son öğünü 18:00 gibi yapınca acayip acıktım ama tuttum kendımı. en son yatağa girdiğimde karnım gurulduyordu suan kahve ıcıyorum 10 gıbı kuru meyve yiyeceğim 2 adetGünaydın kızlar❤
canım sen yine de cok abanma yemeklere, bugun cok yesende 3-4 gun tutmayacak ne de olsa senı :) yaptıkların bosuna gıtmesın.Günaydınlarrr bugün ben ne yediklerimi yazmayabilirim kızlar. Hatta bugün biraz kaçırabilirim. Çünkü öğleden sonra dişim çekilecek ondan sonra 3-4 gün katı yiyemeyeceğim için bugün biraz fazla yerim sanırım
canım sen yine de cok abanma yemeklere, bugun cok yesende 3-4 gun tutmayacak ne de olsa senı :) yaptıkların bosuna gıtmesın.
Biz onları eve almıyok bilekızlar bozmadınız diyetleri değil mi? abur cubur, kola falan?
Bu iş bana çok yaradı kızlar benim zargana kocam çok hamur yer artık dedim yasak git annende ye gerçekten süper ya hem görüp yemiyorum zararlı şeyleri hemde yapmıyorumBiz onları eve almıyok bile
Geçmiş olsun kuzum dikkat etGünaydınlarrr bugün ben ne yediklerimi yazmayabilirim kızlar. Hatta bugün biraz kaçırabilirim. Çünkü öğleden sonra dişim çekilecek ondan sonra 3-4 gün katı yiyemeyeceğim için bugün biraz fazla yerim sanırım
hayır tabiki de şu pazar ve pazartesiyi kazasız atlatırız inşallah kızlar yakızlar bozmadınız diyetleri değil mi? abur cubur, kola falan?
benimde var yumurtam bende yiyecem birazdan , işte yemesi çok güzel olmuyor kokuyor ama napayımBende yumurta haşladım ve yeşil çay içiyorum
evet bayram benı de korkutuyor ama bunca cabaladık o yuzden dıkkat edıcem ınsallahhayır tabiki de şu pazar ve pazartesiyi kazasız atlatırız inşallah kızlar ya
Evet bende o yüzden iki hamlede yiyorum öyle tadını çıkartarak yenecek birşey değil gerçekten ama tok tutuyor mecburuz bacımbenimde var yumurtam bende yiyecem birazdan , işte yemesi çok güzel olmuyor kokuyor ama napayım
ohh vallaaa. Bizim evde de öyle ne hamur işi ne kızartma ama ben yine niye kilo veremiyom anlamıyorum benim koca verdi çatır çatır. Kız şimdi arkadaşa gidiyorum bir buçuk saat yol çekecem ama hiç bişey yemedim normalde olsa arabada bulanırım diye kesin yerdim ama sen aklımı çeldinBu iş bana çok yaradı kızlar benim zargana kocam çok hamur yer artık dedim yasak git annende ye gerçekten süper ya hem görüp yemiyorum zararlı şeyleri hemde yapmıyorum
Sağol bebeğim teşekkür ederimGeçmiş olsun kuzum dikkat et
Aklını çeldiysem ne mutlu banaohh vallaaa. Bizim evde de öyle ne hamur işi ne kızartma ama ben yine niye kilo veremiyom anlamıyorum benim koca verdi çatır çatır. Kız şimdi arkadaşa gidiyorum bir buçuk saat yol çekecem ama hiç bişey yemedim normalde olsa arabada bulanırım diye kesin yerdim ama sen aklımı çeldin
Sağol bebeğim teşekkür ederim ❤❤