• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşı arıyorum 07.08.2019

Günaydınlarrr 🤗 bugün ben ne yediklerimi yazmayabilirim kızlar. Hatta bugün biraz kaçırabilirim. Çünkü öğleden sonra dişim çekilecek ondan sonra 3-4 gün katı yiyemeyeceğim için bugün biraz fazla yerim sanırım 🤭🤭

Günaydınlarrr 🤗 bugün ben ne yediklerimi yazmayabilirim kızlar. Hatta bugün biraz kaçırabilirim. Çünkü öğleden sonra dişim çekilecek ondan sonra 3-4 gün katı yiyemeyeceğim için bugün biraz fazla yerim sanırım 🤭🤭
canım sen yine de cok abanma yemeklere, bugun cok yesende 3-4 gun tutmayacak ne de olsa senı :) yaptıkların bosuna gıtmesın.

Zaten bi kahvaltı yapabilcem kuzu ondan öyle dedim 🤭🤭 bide arkadaşa davetliyim kahvaltıya 😕😕
canım sen yine de cok abanma yemeklere, bugun cok yesende 3-4 gun tutmayacak ne de olsa senı :) yaptıkların bosuna gıtmesın.

Bu iş bana çok yaradı kızlar benim zargana kocam çok hamur yer artık dedim yasak git annende ye gerçekten süper ya hem görüp yemiyorum zararlı şeyleri hemde yapmıyorum 😂😂
ohh vallaaa. Bizim evde de öyle ne hamur işi ne kızartma ama ben yine niye kilo veremiyom anlamıyorum 😫😫 benim koca verdi çatır çatır. Kız şimdi arkadaşa gidiyorum bir buçuk saat yol çekecem ama hiç bişey yemedim normalde olsa arabada bulanırım diye kesin yerdim ama sen aklımı çeldin 😂
Geçmiş olsun kuzum dikkat et😘
Sağol bebeğim teşekkür ederim ❤️❤️

Merhaba tesadüf oldu bende bugün başladım 10 kilo fazlam var. Ben salatalık ve haşlanmış patates diyetine başladım arkadaşım bu yolla 1 haftada 4 kilo verdi deniycem bakalım aşkım 😐😐😐

ohh vallaaa. Bizim evde de öyle ne hamur işi ne kızartma ama ben yine niye kilo veremiyom anlamıyorum 😫😫 benim koca verdi çatır çatır. Kız şimdi arkadaşa gidiyorum bir buçuk saat yol çekecem ama hiç bişey yemedim normalde olsa arabada bulanırım diye kesin yerdim ama sen aklımı çeldin 😂

Sağol bebeğim teşekkür ederim ❤❤
Aklını çeldiysem ne mutlu bana 🥰😂

Hem onlar veriyorsa bizde veririz bizim neyiniz eksik benim ki dediğim gibi zargana gibi zayıf ve en sevmediğim şu yiyip yiyip alamayanlardan benim yerimde olsan ne yapıcaksın şükret destek var yanında bizim ki de beni tosunum diye seviyor o yüzden bu kadar gazlandım tek amacım çirozum olmak 😂😂😂😂

Back