• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşı arıyorum 07.08.2019

yada hurma diyeti yapalım
Ben ona başlamıştım ama geri bıraktım. Bebek düşünüyorum Allah kısmet ederse. Tek besinle yapılan diyetler yumurtlamaya engel oluyormuş, o yüzden sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyorum 🤗🤗

Ben ona başlamıştım ama geri bıraktım. Bebek düşünüyorum Allah kısmet ederse. Tek besinle yapılan diyetler yumurtlamaya engel oluyormuş, o yüzden sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyorum 🤗🤗
aa o zaman haklısın canım sen bana katılma bebek olayı farklı sen normal beslen ama az ye

merhaba kızlar,
geçen hafta diyetisyen ile beraber diyete başladım, 1 haftayı devirmiş bulunmaktayım. birbirimize destek olacak ve verdiğimiz kiloları birbirimizle paylasabılecegımız diyet arkadaşı arıyorum.

Tarih30.07.201906.08.201912.08.2019
G gulbos 99.8 kg98,6 kg
ipek zeynep ipek zeynep -76,8 kg
K KurkmantoluS -68,2 kg
A Azimlisicanduvarideler -105 kg
benide listeye ekleyin lütfen. 08.08.2019 da 62,3 ile başlayacağım motivasyon olsun. bize birbirmize destek olalım. ben işteyken pek bişey yemiyorum ama tek sıkıntım akşamları çok yiyorum onu azaltmam lazım

kızlar bence saglıklı beslenıp bıraz sporla devam edın. bu tarz dıyetlerle verdıklerınızı mıslıyle gerı alırsınız. normal bır dıyet uygulayıp arada şok etkisi için bunları yapmanız daha saglıklı bence
ya böyle bir şok yapıp motive olmak istedim geçen hafta 76.100 idim şimdi çıkmışım valla dikkatte ediyom canım anlamadım ya yeyince hemen alıyom da yemeyince de hemen versem bari :bicak:

ya böyle bir şok yapıp motive olmak istedim geçen hafta 76.100 idim şimdi çıkmışım valla dikkatte ediyom canım anlamadım ya yeyince hemen alıyom da yemeyince de hemen versem bari :bicak:
dedıgım gıbı bu tarz dıyetlerle saglıklı ve kalıcı kılo vermek mumkun degıl. lutfen saglıklı beslenmeyı deneyın. hep beraber denersek daha da cok basarı yakalarız. arada böyle şok diyetler yapıp daha ıyı sonuc alırız. ılk bır ay saglıklı beslenme ve spor en mantıklısı

Ben o 35 kiloyu sadece aç kalarak sıvı tüketerek dediğiniz gibi 24 saat sadece su detoksu yaptım sonrasında tek besin ile beslendim akupunktur yaptırdığım diyetisyen o şekilde yaptırdı çok hızlı kilo verdim ama sonuç geri aldım kesinlikle tavsiye etmiyorum tek besin şeklinde beslenmek yapılacak en son şey olmalı bence

Kizlar bnde tup bebek evreisndeyim hormon ilaclari yemekten 8 kilo aldim 65 idim sunada 58 lere kadar dustum ama 3 ayda oldu diyetisyene gtmedim hic sadece kadin dogum doktorumun önerisiyle seket tuz yagdan uzak durdum sebze agirlikli besledim :) hedefim 55 boyum 1.64

Evet kızlar öğle yemeğimi yedim. Salçasız bulgur pilavı. Yağı zaten ben azcık kullanırım belki bi tatlı kaşıdır belki bir yemek kaşığı. Yanına salata. İki adet köfte. İnşallah abartmadım 🙄🙄 şu ana kadar da 2 litre su içtim

Evet kızlar öğle yemeğimi yedim. Salçasız bulgur pilavı. Yağı zaten ben azcık kullanırım belki bi tatlı kaşıdır belki bir yemek kaşığı. Yanına salata. İki adet köfte. İnşallah abartmadım 🙄🙄 şu ana kadar da 2 litre su içtim
afıyet olsun canım. bende haslanmıs nohutlu salata yedim. bu aksam sadece 18:00 gibi yogurt+eti lifalif+tarçın yicem bir kase.

afıyet olsun canım. bende haslanmıs nohutlu salata yedim. bu aksam sadece 18:00 gibi yogurt+eti lifalif+tarçın yicem bir kase.
Yaaa ama sana bakarsak ben iyice yiyomm🙄🙄 ama bende cumadan sonra yiyemeyecem ona sayıyım 🤭🤭

Yaaa ama sana bakarsak ben iyice yiyomm🙄🙄 ama bende cumadan sonra yiyemeyecem ona sayıyım 🤭🤭
ama canım ben eğer boyle yemeyıp normal yersem kesınlıkle duramam kendımı bılıyorum. bundan bırsy olmaz bundan da olmaz dıye dıye dunyayı yıyorum yoksa. o yüzden hiç kendıme fırsat vermıyorum. öğlen salata aksam yemek normalde. ara ogunler bırde. ama bugun aksam ara ogun yapıcam yemek yemıcem işte bakalım.

ama canım ben eğer boyle yemeyıp normal yersem kesınlıkle duramam kendımı bılıyorum. bundan bırsy olmaz bundan da olmaz dıye dıye dunyayı yıyorum yoksa. o yüzden hiç kendıme fırsat vermıyorum. öğlen salata aksam yemek normalde. ara ogunler bırde. ama bugun aksam ara ogun yapıcam yemek yemıcem işte bakalım.
İnşallah bakalım vercez kilo. Ben birazda hareketlensem iyi olacak ama tv izliyom o zaman da mecbur yatıyom. Off evde olmakta köü

İnşallah bakalım vercez kilo. Ben birazda hareketlensem iyi olacak ama tv izliyom o zaman da mecbur yatıyom. Off evde olmakta köü
bende masa başı işteyim hiç hareket edemıyorum arabayla gıdıp gelıyorum zaten. yürümek ıcımden gelmeyınce takıyorm kulaklıgı oryantel falan döktürüyorum :halay:

Back