• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşı arıyorum 07.08.2019

Tam istediğim şey biliyor Musun anca denetlendiğim zaman kilo verebiliyorum yoksa kaçırıyorum 🥰

bırbırımızı denetleyecegız kızlar ve sonunda verdıgımız kıloları karsılastırıp tavsıye verecegız.
son olarak su içmeyi unutmayın kızlar. benım tarcınlı limonlu suyum 2 lt bitti suan. ama devamlı tuvaletteyım :halay: her gun 3 lt tamamlamaya calısıyorum. ki suyu cok ıcınce tıkıyorda ınsanı atlamayın lutfen

Lütfen beni darla. Özellikle beni darla 😂😂 hatta bazen çok yemişin de yuh de bana 😂😂

bırbırımızı denetleyecegız kızlar ve sonunda verdıgımız kıloları karsılastırıp tavsıye verecegız.
son olarak su içmeyi unutmayın kızlar. benım tarcınlı limonlu suyum 2 lt bitti suan. ama devamlı tuvaletteyım :halay: her gun 3 lt tamamlamaya calısıyorum. ki suyu cok ıcınce tıkıyorda ınsanı atlamayın lutfen
Ben saf suyu daha kolay içiyorum🤗🤗 akşama kadar 3ü geçer inşallah. Bende sürekli wc deyim. Uyandığımdan beri heralde 7-8 defa gittim😂😂

Bn 3 aydir
Tarcinli limonlu suyu bn 3 haftadir kullanıyorum etkisini goruyorum . Ekmegi sadece bir dilim yiyorum :) aksamlari yuruyus

Bende şimdi taze fasulye yedim yanında da salatalık yedim. Bugün 3 litre su içmiş oldum. Ama hiç dermanım yok kızlar😕😕 bi tane de küçük bi armut yedim

Back