Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen beni darla. Özellikle beni darla hatta bazen çok yemişin de yuh de banakızlar sizi biraz darlıcam bu sürecte ne yediniz nasıl gidiyor vs. bırbırımızı böyle darlayıp sonuca ulasacagız ınsallah
Tam istediğim şey biliyor Musun anca denetlendiğim zaman kilo verebiliyorum yoksa kaçırıyorumkızlar sizi biraz darlıcam bu sürecte ne yediniz nasıl gidiyor vs. bırbırımızı böyle darlayıp sonuca ulasacagız ınsallah
Tam istediğim şey biliyor Musun anca denetlendiğim zaman kilo verebiliyorum yoksa kaçırıyorum
Lütfen beni darla. Özellikle beni darla hatta bazen çok yemişin de yuh de bana
Ben saf suyu daha kolay içiyorum akşama kadar 3ü geçer inşallah. Bende sürekli wc deyim. Uyandığımdan beri heralde 7-8 defa gittimbırbırımızı denetleyecegız kızlar ve sonunda verdıgımız kıloları karsılastırıp tavsıye verecegız.
son olarak su içmeyi unutmayın kızlar. benım tarcınlı limonlu suyum 2 lt bitti suan. ama devamlı tuvaletteyım her gun 3 lt tamamlamaya calısıyorum. ki suyu cok ıcınce tıkıyorda ınsanı atlamayın lutfen
ben artık utanıyorum ofıste gıtmeye resmenBen saf suyu daha kolay içiyorum akşama kadar 3ü geçer inşallah. Bende sürekli wc deyim. Uyandığımdan beri heralde 7-8 defa gittim
Bak evin rahatlığı da buben artık utanıyorum ofıste gıtmeye resmen
Bende sarı leblebi yedimm ama biraz tuhaf oldum sanki kan şekerim düştü gibi oldu bende hurma yedim bi kaç tane yaa bastırdı.Ara öğün yaptım 2 adet form bisküvi ve ayran
bende 2 adet ceviz içi yedim.Ara öğün yaptım 2 adet form bisküvi ve ayran
Tarcinli limonlu suyu bn 3 haftadir kullanıyorum etkisini goruyorum . Ekmegi sadece bir dilim yiyorum :) aksamlari yuruyusbırbırımızı denetleyecegız kızlar ve sonunda verdıgımız kıloları karsılastırıp tavsıye verecegız.
son olarak su içmeyi unutmayın kızlar. benım tarcınlı limonlu suyum 2 lt bitti suan. ama devamlı tuvaletteyım her gun 3 lt tamamlamaya calısıyorum. ki suyu cok ıcınce tıkıyorda ınsanı atlamayın lutfen
Form bisküvilerinde de katki maddesi var bnm kuzenim diyetisyen onermiyor kizlar. Kendiniz yapın evde ekmegi kurabiyeyi tam tahilli unlarla diyor. Bilginiz olsun . Bnde surekli alirdim artik formlarida biraktimbende 2 adet ceviz içi yedim.