• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşı arıyorum 07.08.2019

Hem onlar veriyorsa bizde veririz bizim neyiniz eksik benim ki dediğim gibi zargana gibi zayıf ve en sevmediğim şu yiyip yiyip alamayanlardan benim yerimde olsan ne yapıcaksın şükret destek var yanında bizim ki de beni tosunum diye seviyor o yüzden bu kadar gazlandım tek amacım çirozum olmak 😂😂😂😂
Tosunum ne gııı😂😂 benimki de arada öyle derde küserim 😂😂 tosunluk neyimiz var kurban ossunlar 😂😂 bakalım ya merak ediyorum kaç gün sonra kaç kilo olcezzz. Ahhh acukta hareketli olabilsemmm 😫😫

Merhaba tesadüf oldu bende bugün başladım 10 kilo fazlam var. Ben salatalık ve haşlanmış patates diyetine başladım arkadaşım bu yolla 1 haftada 4 kilo verdi deniycem bakalım aşkım 😐😐😐
Canım tek öğünle yapılan diyetler çok sağlıksız. Bende başyacaktım hurma ve yoğurda ama geri bıraktım. Bence sendr sağlıklı bi şekilde beslenerek kilo vermeye çalış. Çünkü o diyetler ödem attırıyor sadece. Geri alıyorsun, kalıcı olmuyor yani. Yşne de sen bilirsin 🤗🤗

Tosunum ne gııı😂😂 benimki de arada öyle derde küserim 😂😂 tosunluk neyimiz var kurban ossunlar 😂😂 bakalım ya merak ediyorum kaç gün sonra kaç kilo olcezzz. Ahhh acukta hareketli olabilsemmm 😫😫
kızlar ayın 19 u bayramdan sonraki pazartesi o zamana kadar en az 2 kilo vermıs oluruz boyle devam edersek ki en az oda. biraz hareketlenirsek daha da veririz

kızlar ayın 19 u bayramdan sonraki pazartesi o zamana kadar en az 2 kilo vermıs oluruz boyle devam edersek ki en az oda. biraz hareketlenirsek daha da veririz
ortaya ödül koyak 😂😂😂 keşke öyle imkan olsaydı hırslanırdık🤭🤭 ben bayramda rahat olacağımı düşünüyorum dişten dolayı😀
Aman he ya bıktım he ama bir zayıflıyım görecek tosunumu kosunumu😂
Hadi bakalımmm kocalar görecek gününü 😀😂

Kızlar sabah. 3 zeytin yarım domates yarım salatalık küçüçük peynir yedim. Ekmek yemedim. Ama birazda patates kızartması yedim 😕😕 öğlen bişey yemedim kahve içtim sade. Şimdi de dişim çekildi akşam da büyük ihtimalle çorba içeceğim

Kızlar sabah. 3 zeytin yarım domates yarım salatalık küçüçük peynir yedim. Ekmek yemedim. Ama birazda patates kızartması yedim 😕😕 öğlen bişey yemedim kahve içtim sade. Şimdi de dişim çekildi akşam da büyük ihtimalle çorba içeceğim
KAhvaltıya gidip te sadece bunlarla kalabildiysen tebrik ediyorum seni 👏🏻 Ben kahvaltıya kesinlikle dayanamam o yüzden bayram da kahvaltı yapılan taraftan uzak durup o esnada başka şeylerle meşgul edicem kendimi

KAhvaltıya gidip te sadece bunlarla kalabildiysen tebrik ediyorum seni 👏🏻 Ben kahvaltıya kesinlikle dayanamam o yüzden bayram da kahvaltı yapılan taraftan uzak durup o esnada başka şeylerle meşgul edicem kendimi
Valla arkadaşlar ye ye diye ısrar ettiler ama tuttum çenemi 😂😂😂 bide çay içtim bol bol. Zaten açık ve şekersiz içerim. Şişirdi beni 🤭🤭

Back