- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar emın olun benı gorseydınız bu kadın sımdı nasıl yemıyor dıye soka gırerdınız. sadece gunde 1 litre kola ıcıyordum. aksam yemekten sonra cipsler cıkolatalar agzım bos durmuyordu. ben artık yeter dedım ve daha ıyısını hakettıgıme karar verdım. sizde yaparsınız. hele spor yapınca ınsan ıstese de yıyemıyor. bu kadar yoruyorum kendımı sporla nasıl yıyım dıye dusunuyoray bende öyleyim ya yemek yemeyi seviyorum ağzım sürekli çalışsın istiyorum nasıl bir mantık anlamıyorum ki
Ayy inşallah olacakkk. Hadi kuzum listeyi yapsanaakızlar emın olun benı gorseydınız bu kadın sımdı nasıl yemıyor dıye soka gırerdınız. sadece gunde 1 litre kola ıcıyordum. aksam yemekten sonra cipsler cıkolatalar agzım bos durmuyordu. ben artık yeter dedım ve daha ıyısını hakettıgıme karar verdım. sizde yaparsınız. hele spor yapınca ınsan ıstese de yıyemıyor. bu kadar yoruyorum kendımı sporla nasıl yıyım dıye dusunuyor
Aaaa yapmış bileeemerhaba kızlar,
geçen hafta diyetisyen ile beraber diyete başladım, 1 haftayı devirmiş bulunmaktayım. birbirimize destek olacak ve verdiğimiz kiloları birbirimizle paylasabılecegımız diyet arkadaşı arıyorum.
Tarih 30.07.2019 06.08.2019 12.08.2019 G gulbos 99.8 kg 98,6 kg ipek zeynep - 76,8 kg K KurkmantoluS
K KurkmantoluS- 68,2 kg A Azimlisicanduvarideler
A Azimlisicanduvarideler- 105 kg
kızlar gunaydın herkese. dun yuruyusten sonra bayılmısım resmen öyle bir uyku simdi gordum yazdıklarınızı. ben ılk mesaja tablo olustururum o zaman bugun. bende ayın 12. sınde gıderım dıyetısyene pazartesı olmus olur pazartesı yazarız kıloları. sulecım kararlıysan ve yarı yolda bırakmayacaksan alalım senı de
Ben yazalım diyorum. Çünkü o zaman daha dirayetli olacağıma inanıyorumhergün neler yaptığımızı yazacakmıyız kızlar yoksa Notlar alarak bir haftalık tartılmadan sonra listeyi bir haftalık mı yazıcaz
hergün neler yaptığımızı yazacakmıyız kızlar yoksa Notlar alarak bir haftalık tartılmadan sonra listeyi bir haftalık mı yazıcaz
yazalım kızlar en azından dırenç olusmus olur. ama benım lıste dun yazdıgım gıbı degısmıyor. sadece hafta sonu bazen degısıyor evde oldugum ıcın. o zaman da yazarım.Ben yazalım diyorum. Çünkü o zaman daha dirayetli olacağıma inanıyorum
inşallah canım daha önce yapmıssın, bu sefer bırlıkte yapacağız. zaten kılolarımız yakın senınle 60-65 ler hayal degıl ınsallahHiç durmayın alın beni de ben havaya girdim bile çılgınlar gibi kilo vericez inşallah
ELİNE SAĞLIK CANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞAaaa yapmış bileee❤
tesekkurler canımELİNE SAĞLIK CANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ
İnşallah canımyazalım kızlar en azından dırenç olusmus olur. ama benım lıste dun yazdıgım gıbı degısmıyor. sadece hafta sonu bazen degısıyor evde oldugum ıcın. o zaman da yazarım.
inşallah canım daha önce yapmıssın, bu sefer bırlıkte yapacağız. zaten kılolarımız yakın senınle 60-65 ler hayal degıl ınsallah
benım gıbı yapabılırsın saat 10 gıbı kuru meyve ya da ceviz. ben zaten kahvaltı yapmıyorum.Ben de 2 bardak su ile başladım işe geldim şimdi yeşil çay içiyorum bu sabah erken çıktım işe o yüzden kahvaltı hazırlayamadım bu sabah bu şekilde geçiştiricem
O nasıl kız. Ben yarın diş çektirecem büyük ihtimalle istemsizce onu yapacam zatenkızlar yarından başlamak üzere benimle pazartesi gününe kadar sıvı diyeti yapacak olan var mı
O nasıl kız. Ben yarın diş çektirecem büyük ihtimalle istemsizce onu yapacam zaten
Ben yarından itibaren bayram sonuna kadar evde olmayacammm. Öğün öğün dikkat etmesem de yüksek ihtimal böyle beslencem zaten ama portakal suyunu nerden bulcaz kız bu mevsimde. Kutulu da saçma olmaz mıtatlım sıvı besleniyorsun sadece , bende bayramdan sonra çektirip yaptırcam büyük ihtimalle birşey yiyemem inşallah
- Sabah: 1 bardak limonlu su, 1 bardak portakal suyu, 1 tane ceviz.
- Ara öğün: 1 bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su.
- Öğlen: Sınırsız çorba ve sınırsız tuzsuz ayran.
- Ara öğün: Sınırsız meyve suyu.
- Akşam: Yarım paket light labne peynir, soda ya da meyve suyu.
tatlım bilmiyorum, bu diyette amaç sıvı tüketmek portakal suyu değilde çorba içersin ben öyle düşündüm tüm gün çorbaBen yarından itibaren bayram sonuna kadar evde olmayacammm. Öğün öğün dikkat etmesem de yüksek ihtimal böyle beslencem zaten ama portakal suyunu nerden bulcaz kız bu mevsimde. Kutulu da saçma olmaz mı