Diyarbakır'daki Hain Saldırıda 1 Bebek Yanarak Can Verdi

Bak diğerini bana yazmamıştın ama bu bana sanki yada ben mi alındım
Birimizden birimiz önyargılıyız ama hangimiz bilemedim
O arkadaşın alenen savunduğu cümleleri hakaretleri vs mevcut aslında dava falan olsa içim soğur belki
yasalara göre suç sayılabilecek hallere girdi ki o mesajlarından dolayı banlanmıştıda zaten

yok buda sana değil .:)
valla dava açmak lazım. ben gerçekten sabır taşıyım . ama zorlanıyor. sabrın sınırına gelindi. aman uğraşmayacağım diyorsun boşver diyorsun ama devam devam. bir yerrde yeter diyorsun artık. burada med bunu yaptı mesela...yapmak gerektiği ortada zaten

Medcezır adlı arkadası dıyorsun sanırım onun konusunu hatırlıyorum o mevzu cok hassas bır konuydu tartısırken ısın ıcıne aıleyı sokmak cok ıgrenc terör kadar hassas bır konu ıyı yapmış
Burada bazıları ınsanları hassas noktalarından vurmayı meziyet sanıyor

Ya cidden son günlerde bu forumda yazılanlara anlam veremez oldum . Kafalar mı karışık , kavram kargaşası mı yaşanıyor yoksa başka bir şey mi ?

Bu forumda alenen pkk yı kardeş ilan eden bir isim vardı , bir başka isimde yine alenen pkk var ama sorun hele niye var , onların da dağa çıkmaya bir sebepleri olmuştur yazmıştı .Bu mesajı beğenenleri de sayarsak hadi bir kaç kişi diyelim.

Bunun dışında kalan isimlerin bazılarının hala neyi savunduklarını bende anlamış değilim .

Terör de devletin ve dolayısıyla hükümetin politikalarını yanlış bulanlar var , çözüm sürecini eleştirmek , haburdaki davul zurnalara eleştiri yapmak başka bir şey ; devlet terörle bile isteye iş birliği yapıyor demek başka .

Birinde sonuçlarının böyle olunacağı bilenmeyen yanlış bir terör politikası uygulamışsın der , ha istersen de hükümeti bu politikasından dolayı yerin dibine sokarsın . Nasıl hesap edemezsin diye ?

Ama diğerinde devlet zaten böyle olacağını biliyordu , bile isteye pkk yı çözüm süreci ile güçlendirdi yazanlar var .
Yani işin özeti , devlete terörist diyenler . Çok değil bir kaç sayfa ötedeler .

Bu ikisinin arasındaki fark açık değil mi ?

Çokta yanlış anlaşılan bir şey yok aslında .

Mesela , askere değil lafımız diyenler var bol bol . Askeri tamamen hükümetin kuklası , ruhsuz bir robot yerine koyup , sanki call of duty den bahsediyormuş gibi , Erdoğan nereyi vur derse asker gidip orayı vuruyor , ben askerle değil Erdoğanla uğraşıyorum diyen biri , askeri övmüş mü oluyor bu cümlede Allah aşkına ? Asker vicdani ve insani tüm özelliklerini satmış demek değil mi bu , kukla .. git vur de , vursun . Kimi vurduğuna bakmaz bile demek askere hakaret değil mi ?

Mesela bir arkadaşın geçtiğimiz aylarda yaptığı bir yorumu masaya yatmış . Bende cesur olsam giderdim demiş . Şimdi yaptığı açıklamada da ben ypg nin pkk ile ilişkisini bile bilmiyorum yazmış .
Hatırlatalım , ypg pkk nın Suriye koludur , oradaki yapılanmasıdır .Liderleri Öcalandır . Bunu bilmediği için , tepkisi sırf Işid e olduğu için yazmış oysa ki . Cümleler çok önemli , hassas konularda .

Yazdığımız mesajlar ortada aslında , niyetimiz içimizde . Herkes niyet okuyuculuğu yapacağı için uzun yazıyorum ben hep . Cımbızlanan cümlelerden böyle başka manalar çıkmasın diye .

Ha bir de B bekliyorumseni seni katılmış aramıza . Çocuklar üzerinden yapılan siyaseti mi eleştiriyor , vatan , millet , bayrak , dil boş işler mi diyor , anlamadım . Vatanın inandığı dinde ki önemini bilse , bunları yazar mıydı acaba ? Vatan sevgisi imandandır sözünü hatırlatırım kendine .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…