- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
tühhhh. çok kötüyüm değilmi:)evet canım, edi olduğumdan beri beni oky dışında kibleyen olmuyo mesela
beni kimler kibliyo söylesee chesevet canım, edi olduğumdan beri beni oky dışında kibleyen olmuyo mesela
Bak diğerini bana yazmamıştın ama bu bana sanki yada ben mi alındımha eğer pkkyı savunan teröristler iyi yapmış denilen o mesajları ad verdikleri halde bulamazsak yada bulamazlarsa, adliye yolları aççık. insanlara terörist pkk savunucusu demekte suç bir yerde
ha ad vermeden böyle kaçak güreşmek istiyorlarssa her yazdıkları şaibelidir hatırlatayım
beni kimler kibliyo söylesee ches
özelden yaz ben söylemem kimseyehee söyliyim de, Mune orağıyla kellemi uçursun
özelden yaz ben söylemem kimseye
demekki beni kibleyen var. vay terbiyesizler
özelden yaz ben söylemem kimseye
demekki beni kibleyen var. vay terbiyesizler
numaramı vereyim mesaj at chesee patronların özellere erişimi var biliyon, zinhar söylemezük
çes, seni nasıl sevdiğimi bilirsin, beni kibleyenleri söyle söz veriyorum az zarar verecem
biliyodum zaten!Uzaklarda arama
yok buda sana değil .:)Bak diğerini bana yazmamıştın ama bu bana sanki yada ben mi alındım
Birimizden birimiz önyargılıyız ama hangimiz bilemedim
O arkadaşın alenen savunduğu cümleleri hakaretleri vs mevcut aslında dava falan olsa içim soğur belki
yasalara göre suç sayılabilecek hallere girdi ki o mesajlarından dolayı banlanmıştıda zaten
Medcezır adlı arkadası dıyorsun sanırım onun konusunu hatırlıyorum o mevzu cok hassas bır konuydu tartısırken ısın ıcıne aıleyı sokmak cok ıgrenc terör kadar hassas bır konu ıyı yapmışyok buda sana değil .:)
valla dava açmak lazım. ben gerçekten sabır taşıyım . ama zorlanıyor. sabrın sınırına gelindi. aman uğraşmayacağım diyorsun boşver diyorsun ama devam devam. bir yerrde yeter diyorsun artık. burada med bunu yaptı mesela.
evet canım, edi olduğumdan beri beni oky dışında kibleyen olmuyo mesela
hee söyliyim de, Mune orağıyla kellemi uçursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?