Diyarbakır'daki Hain Saldırıda 1 Bebek Yanarak Can Verdi

Tabiki kazandırır
Çünkü bundan hiç bahsetmeden sürekli savunanlari görüyorum o kadar uzuyor ki beni gelecek adına

Bir şeyler söylerken bunu dile getirmek gerekir
Bunu yaptınız siz zamanında şimdi ne değişti diye sormak gerekir
Bu sadece burada değil her mecrada
Güç yozlastirir mutlak güç mutlak surette yozlastirir.
Şu an bunlara olan bu
Bir de şey sorcam paralel yapılanma olayı
Devletin içinde çok ilerlediler hepimiz biliyoruz
En önemli kurumlara kadar geldiler
Ergenekon Davasınin mimarlarindan bu yapılanma Genelkurmay baskanlarini içeri attirdilar

Ve şimdi hükümet temizlemeye çalışıyor gerçi onda da aldatildilar da olur öyle arada ne olacak canım yap Boz ya bu devlet
Her neyse bakın paraleli nasıl temizliyotlar
Masum suçlu demeden kadroları nasıl bosaltiyorlar
Maddi kaynaklarına el koyuyorlar
İsteyince oluyormus devletin gücü varmış

Peki bu hukumet başından beri samimiyse neden pkk ile ilgili hiç böyle bir kadro temizleme işine girmedi
Ben hiç hatırlamıyorum bu derece büyük bir temizlik
Ben bile biliyorum terörle mucadelenin yüzde 50 lik kısmı saha operasyonudur geri kalan masa basıdir

Yıllardır bu neden yapılmadı
Binlerce yıllık devlet gelenegini bilen bu koca koca adamlar benden daha mı aptal ki bunu bilmeyecek?

Bundan sonra temizlenecekse neden zamanında temizlenmedi?
Bu kadar şehit onlar aldandi diye mi verildi

Ya oluyormus işte kimsenin de sesi çıkmıyorMuş
Usulsüz üsten çıkarılanlar oldu

Aynı şey niye yapılmamış
Ben bile biliyorum ya bunu
Şimdi mi mücadele edecekler ?
Peki ben neyse
O kadar şehit bunlar aldandi tahmin edemedi diye mi oldu ?
Ben akp bürokratlarınin bunu tahmin edemeyeceklerini sanmıyorum çünkü gerçekten çok zeki politikacılar olduklarini düşünüyorum .

Son düzenleyen: Moderatör:

Daha once de yazdım, bu konularda ortak noktada bulusmamız mumkun degil seninle..ben hukumetin "sonuclarının ne olacagını bilerek, bile isteye" o acılımı yapıp it surusunu tepemize cıkardıgı kafasındayım, sen "hay allah yanlıs hamle oldu" kafasında..dolayısıyla aynı yerden bakmamız mumkun degil..

Gezi olaylarında sivil halk, tabiri cazise coluk cocuk demeden linc edildi iktidarın emri ile.."topyekun" olarak..
Dolayısıyla insanların hukumetin yaptıgı her uygulamaya devlet teroru gozuyle bakmasını anormal karsılamamak lazım..Gecmislerinde temiz bi sayfa yok arkadas..Allah bir deseler, millet "hadi ordan" diyecek durumda..

Sana o gun de soyledim, seni bildim bileli aynı kelamlar agzında "beklemedeyim" diyorsun aus..memleket b.ka battı neyi bekliyorsun diye sordum, net cevap alamadım..

Ne zaman ki oy destegini cekersin ulken adına, o zaman fikir ayrılıklarıyla tartısıp orta noktada bulusabiliriz belki :)

Erdogan cok zeki bi adam bunu sen de biliyorsun..hani o acılım fiyaskosunu "denedik olmadı, nerden bilücüz boyle olacagını" diye kimse yutturamaz bana.

Tam olarak aynı şeyi farklı kelimelerle yazmisiz =)

Verdi verdi..bile isteye bu fırsat verildi..kapalı kapılar ardında imralıdaki kansızla el sıkısıldı..

Benim de kanıma bunu devlet yaptı demek dokunuyor, bu haltı yiyen iktidar idi cunku.

Aman neyse, acıktım sekerim dustu, kapısmadan gideyim :)

terör uzlasmayla, masaya oturmayla cözülebilir.Ama her iki tarafinda gercekten bunu istemesi lazim.Biz de yasanan örnekte malesef her iki tarafta art niyetli olan insanlar vardi.birileri bu savasin devam etmesini istiyor cünkü bu islerine geliyor.birileri sahip olduklari iktidardan vazgecmek istemiyor.bütün bunlarin ceremesini tüm halk cekiyor.

Birinin terorist olarak yetistirilecegi aşikar. Ama sehit çocuklarında intikam duygusu yok Nurten. Cok sehit cocugu tanıdığım oldu. Elbet nefret ediyorlar babalarının katillerinden ama intikam duyguları yok bircogunda
Aslında tamda bu anlattığını anlamıyorlar
Dediğin gibi o çocuğu kin ve nefretle büyütüp babasının kaderini bile isteye yaşatıyorlar
Ama şehit çocukları öyle değil üzüntüsünü yaşamakla kalıyor tek yapabileceği belki ilerde asker olup vatanı savunmaya adar kendini
Rabbim göstermesin ister istemez düşünüyorum bazen babam şehit olsa ne yaparım ne gelir elimden vatan sağolsun demekten başka
Bize bir tek bu düşüyor işte vatan sağolsun

Bensalt muzakere ile cozulecegini dusunmuyorum. Dunya uzerinde teroru muzakere ile kim cozmus hele Turkiyedeki gibi sacma bi baris sureciyle. Ellerine yuzlerine bulastirdilar iste. Hukumet isteseydi cozebilirdi ama oy derdinde

Bensalt muzakere ile cozulecegini dusunmuyorum. Dunya uzerinde teroru muzakere ile kim cozmus hele Turkiyedeki gibi sacma bi baris sureciyle. Ellerine yuzlerine bulastirdilar iste. Hukumet isteseydi cozebilirdi ama oy derdinde

Ben zaten hükümetin samimiyetine hic bir sekilde inanmiyorum.Isteseydiler cözülürdü.Bu gercekten de danisikli dövüstü.Benim anlayamadigim bu kadar ölüme neden olup da hala yasayabilmek nasil mümkün oluyor.Vicdan denen sey herkes de yok mudur?

Terör anlaşmayla çözülmez, onun adı boyun eğmektir. İstediklerini onlar kazanmış olur. Ve siz zayıfladıkça onlar daha çok üstünüze gelir.
Paylaştığınız haberi isterseniz tekrar okuyun. abd memnunmuş. İşte aynen bizdeki gibi. Terör örgütlerinin arkasında her zaman emperyalistler vardır. Bu örgütler hiçbir zaman zülüm gören halklar tarafından aralarında para toplayıp uçaksavar silahı alarak kurulmaz. Ama desteğini her zaman bu gruplardan görür. Çünkü yoğun bir dezenformasyon yapılır. Bizde mesela asker kıyafeti giymiş pkklılar köyleri basıp köybmeydanımda herkesin görebileceği şekilde öldürür ya da işkence yaparlardı. Şimdi ise halkın iq düzeyli bilinçli olarak düşürüldükçe kendilerine daha kolay sempati hissettirmeye provakasyonlarını daha geniş kitlelere duyurmaya başladılar. İşte yok devlet çocuk öldürüyor, patlayıcı yaparken ölen kadın hamile kadını dövlet öldürdü diye servis ediliyor. Bizim en eğitimli zannettiğimiz ama daha konuştuğu konu hakkında bile bilgi sahibi olmayan kesim ise bunlardan feci şekilde etkileniyor.
Diyelim ki uzlaştınız yani boyun eğdiniz, tabii ki pkk ya değil arkadındakilere. O bölgede emperyaller güçlü devlet ister mi hayır. Bunun sonucu istanbula göç edecek milyonlarca kürttür.
Zamanım az, küçücük telefonumdan da zor yazıyorum. Yazım hatası varsa affola.
Aslında suriye ve ırak gerçekten birer devlet miydi, neden dini, dili, milliyeti tarihi aynı insan topluluklarından iki devlet kuruldu. Bunu da tartışmak lazım. Emperyalistlerin 50 yıllık 100 yıllık planları bunlar uygulanıyor aslında.

Neyse çıkıyom ben, bay

Vicdan mi dediniz¿ kalpleri yok ki vicdanlari olsun.umarim gun gelir hesabini verirler o gunleri sabirla bekliorum.

Neyse bu konuya son mesajım cevap hakkı dogmadıgı surece.

Terorle muzakere degil mucadele edilir. Bu mucadele cok kanlı olabilir, kurunun yanında yanan masumlar da olabilir. Gercekoglu gercek bu maalesef.

teror olaylarında hele bu kansız sürüsü soz konusu oldugunda humanizmayı biraz kenarı bırakmak lazım arkadaslar.

@Defnehannn2 ve _MedceziR_ mesajlarınızı alıntılamadım . Dönüp dolaşıp aynı cümleler üzerinde konuşuyoruz çünkü .

Konu terör ve bu konuya bakış açımız aynı . Siz farklı olduğunu düşünseniz de aynı .

Umarım beklediğimiz sonuç , en kısa zamanda gerçekleşir . Daha fazla acı yaşanmadan , daha fazla güç ve itibar kaybetmeden . . .

Ve lakeoftears kesinlikle haklısın .

''Terör anlaşmayla çözülmez, onun adı boyun eğmektir.''

Her kafası esip , bir talebi olanın ''terörist'' olabileceğini meşrulaştırmaktır .

Tıpkı , bir şey isteyen çocuğunuzun ağladığında sussun diye , istediğini yapmayın mantığı kadar basit olay .

Sen dağa çıkıp , hainlik yapıyorsun ve bundan benim ülkem zarar görüyor diye , seninle el sıkışmak boyun eğmeyi de geçtim , korkaklıktır !

Bende çıktım . Cevaplar , yorumlar havada kalmasın diye bu şekilde yazdım .

Şimdi haberleri izledim ölen çocukları annesiz kalanları babasız kalanları gördüm.

Hani şu babası terörist olup da güya barış işareti ile üzüntüsünü yansıtan çocuk var ya Nurten işte onun pislik babası yüzünden bir sürü masum toprağa gömüldü bugün. Şimdi bana diyeceksin ki bu ikinci çocuk icin ne hissediyorsun üzülmedim mi diyeceksin. Yok üzülmedim. Ben şerefi ile ölen insanlar ve onların masum çocukları için çok çok uzgünüm şu an.ikisini aynı kefeye koyamiyorum maalesef.

..

Yanlış anlama olmasın şimdi. 2. Çocuğun babası hakkında bilgim yok videoda çocuk evin kapısı önünde yanında öldürüldüğünü anlatıyor ağlayarak. Neden olduruldu?Babası kaç can almıştır yada almış mıdır bilemiyorum. Şimdi nefret oklarının üzerine atılmasına neden olmak istemem. Gerçekten bilmiyorum.

Allah korusun

Ben yapılan yorumlardan öyle anladım ama bilemiyorum tabii.

Yazmıcam dedim ama sunu koymadan da edemicem;

Muneccim oldugumuz icin, bu zımbırtının ulkeyi bu noktaya getirecegini bir tek bizler gorduk sanırım..

O yuzden tahammul edemiyorum, vakti zamanında su goruntulere reisleriyle beraber şak şak yapanların, gelip bugun milliyetci edalarıyla barıs yanlılarına vatan haini diyerek dolanmalarına.

5 dakika ihtiyaç molası, çaylar bizden, siz başka konuları turlayın, ben o arada 34 sayfayı okuyayım, sonrasında önsöz mü olur son söz mü olur bakarız

Bu arada KİB'lerin kimler tarafından yapıldığını söylemiyoruz, espri yapıyorsunuz belki ama şakayı gerçek sananlar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…