Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Bende bu gün zeki beye gittim kontrolle solda yumurtan çatlamak üzeri değerlendirin dedi önümüzde ki ay tedaviye başlicaz dedi on gün önce hiç folikül görünmüyordu bu gün yumurta çatlamak üzeri bende artık bişi anlamıyorum

Hayırlısı belli olmaz canım buda bir sebebtir Rabbım buyuk

Hayırlısı belli olmaz canım buda bir sebebtir Rabbım buyuk
Biz bi daha ki adet tedaviye başlicaz siz günü birlik mi gidip geldiniz Diyarbakır’a iğneler başlayınca gün aşırı kontrol var ya onu burda yapıp opu günü mü gittiniz Diyarbakır’a yoksa gün aşırı gidip geldiniz mi?

Valla ben 3 haftada gittim geldim canım baktılar opu günü esımle gittim aimdi 3 gun oldu diyarbakirda hız yattım yarın yola cikcaz nasıpse

Kızlar merhaba gebelik sonucunu aldıktan sonra hangi ilaçlara devam ettiniz benim ilaçlar dün bitti sonucu da yarın arayıp söyleyecem kandan sonra ona göre ilaçları alayım progestan jel ve clexane

Inş hayırlı haberler alırsın ben bütün ilaçlara devam ettim kullandığım ne varsa kalp atışını duyunca estrofemi kesti sadece

Bizimde yarın kontrol canlar 1 aylık olcaz ınslalah kese gorcez hayırlıca Rabbim herkse nasıp etsin

onu görünce diğer haftayı saymaya başlarsınız artık hayırlı haberler bekliyoruz
Heycan var ama hayırlısı diyorum esim yok yanımda o üzüyor beni biraz ama canı sag olsun bebegımiz hayırlıca gelsin de ilk göz ağrımız Rabbım herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…