Yatıyorum şimdi allahım herseyin hayırlı olan versin kucağımızi doldursun çok şükürHadi bakalım bol bol dinlen canmm
rabbim emeğinin karşılığını versin inşallahYatıyorum şimdi allahım herseyin hayırlı olan versin kucağımızi doldursun çok şükür
Amin cümlemize nasip etsin Rabbim indallahrabbim emeğinin karşılığını versin inşallah
Hayırlısı belli olmaz canım buda bir sebebtir Rabbım buyukBende bu gün zeki beye gittim kontrolle solda yumurtan çatlamak üzeri değerlendirin dedi önümüzde ki ay tedaviye başlicaz dedi on gün önce hiç folikül görünmüyordu bu gün yumurta çatlamak üzeri bende artık bişi anlamıyorum
Bugun bende ordaydim hakkimizda hayirlisiBende bu gün zeki beye gittim kontrolle solda yumurtan çatlamak üzeri değerlendirin dedi önümüzde ki ay tedaviye başlicaz dedi on gün önce hiç folikül görünmüyordu bu gün yumurta çatlamak üzeri bende artık bişi anlamıyorum
Biz bi daha ki adet tedaviye başlicaz siz günü birlik mi gidip geldiniz Diyarbakır’a iğneler başlayınca gün aşırı kontrol var ya onu burda yapıp opu günü mü gittiniz Diyarbakır’a yoksa gün aşırı gidip geldiniz mi?Hayırlısı belli olmaz canım buda bir sebebtir Rabbım buyuk
Valla ben 3 haftada gittim geldim canım baktılar opu günü esımle gittim aimdi 3 gun oldu diyarbakirda hız yattım yarın yola cikcaz nasıpseBiz bi daha ki adet tedaviye başlicaz siz günü birlik mi gidip geldiniz Diyarbakır’a iğneler başlayınca gün aşırı kontrol var ya onu burda yapıp opu günü mü gittiniz Diyarbakır’a yoksa gün aşırı gidip geldiniz mi?
Anladım inşallah emeğinin karşılığını alırsınValla ben 3 haftada gittim geldim canım baktılar opu günü esımle gittim aimdi 3 gun oldu diyarbakirda hız yattım yarın yola cikcaz nasıpse
Kesinlikle gitmelisinSelamlar bende gitmeyi düşünüyorum siz gittiniz mi tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Kızlar merhaba gebelik sonucunu aldıktan sonra hangi ilaçlara devam ettiniz benim ilaçlar dün bitti sonucu da yarın arayıp söyleyecem kandan sonra ona göre ilaçları alayım progestan jel ve clexane
[/QUOT
Progestan iğne her gün devam mıInş hayırlı haberler alırsınben bütün ilaçlara devam ettim kullandığım ne varsa kalp atışını duyunca estrofemi kesti sadece
Eveeet canım ama güzel haberi al hic zorluğu aklına gelmeyecek çünkü aklın hep onda olacak tek iyi olsun hergünü sayarak nasıl geçiriyorum bir Allah bilirProgestan iğne her gün devam mı
Gebelik testinde pozitif çıktı yarın kan verecem hayırlısı ile inşallah değer de güzel çıkarEveeet canım ama güzel haberi al hic zorluğu aklına gelmeyecek çünkü aklın hep onda olacak tek iyi olsun hergünü sayarak nasıl geçiriyorum bir Allah bilir
Bizimde yarın kontrol canlar 1 aylık olcaz ınslalah kese gorcez hayırlıca Rabbim herkse nasıp etsin
Heycan var ama hayırlısı diyorum esim yok yanımda o üzüyor beni biraz ama canı sag olsun bebegımiz hayırlıca gelsin de ilk göz ağrımız Rabbım herkese nasip etsinonu görünce diğer haftayı saymaya başlarsınız artık hayırlı haberler bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?