Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Slm kızlar Allah hayırlıca evlat nasıp etsın hepınıze ben 2019 da tedavı oldum ılkmesajlarımı yazmıştım buraya gıdıyprum söyle böyle dıye bastakı sayfalarda var sizler yazınca bıldıtım geldı duygulandım

Olumlu olmuş sanırım tedaviniz ne güzel
Bizde şimdi sizin geçtiğiniz yollardan geçmek için gün sayıyoruz siz de diyarbakır da mı oldunuz tedavinizi

Olumlu olmuş sanırım tedaviniz ne güzel
Bizde şimdi sizin geçtiğiniz yollardan geçmek için gün sayıyoruz siz de diyarbakır da mı oldunuz tedavinizi
Evet şükür ılk denemede oldu kızımız suan 13 aylık evet Zeki beyde yaptırdık

Evet şükür ılk denemede oldu kızımız suan 13 aylık evet Zeki beyde yaptırdık
Ya gözünüz aydın Allah bağışlasın darısı bizlere inşallah Benimde çarşamba transferim oldu beklemedeyim Rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını versin en kısa zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

Hayırlısı ile güzel haberlerinizi alalım sağlıkla inşallah

Rabbim sağlıklı büyütmek nasip etsin canım Allah bağışlasın inşallah bende sizin gibi bu yorumları yaparım
Inslalah canım rabbım sağlıklı hayırlı evlat nasıp etsın ınslalah

Meraba kızlar benim doktorum da zeki bey. Dondurulmuş embriyomuz var başlıycaz ben bugün adet oldum leke ile başladı acaba hemen yarın mı çağırır 2. Gün sıkıntım başka şehirden gidicem ve sokağa çıkma yasağı varya onu nasıl hallediyprsunuz haftasonu hiç denk geldi mi size

Bn de haftasonu gittim genelde otobüs var hiç sorun olmadı, kimse de bı şey sormuyor. Üstelik randevun var

Hastaneyi ararsan belki 3. Güne de randevu verebilir doktor ile konuştunuz mu

Hastaneyi ararsan belki 3. Güne de randevu verebilir doktor ile konuştunuz mu
Az önce görüştüm zeki beyle de bu ay adetin 13. Günü sulu ultrasonla Bi rahim kontrolü yapıp sonraki adetle transfer yapalım dedi 11 şubat a randevu verdi mart ayında transfer yapacak inşallah Bi aksilik çıkmasa

Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin inşallah bir aksilik çıkmadan transferiniz olur hayırlı haberler verirsiniz bizlerede

Sulu ultrason nedir? Bilmiyorum hiç
Bende hiç bilmiyorum şimdi onu araştırıyorum. Kasımda kürtaj oldum onun için rahim daha net gösteriyormuş herhangi bir polip yara yapışıklık varmı emin olmak için önce onu yapacakmış sonraki adet le de tedaviye başlıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…