• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Bende hiç bilmiyorum şimdi onu araştırıyorum. Kasımda kürtaj oldum onun için rahim daha net gösteriyormuş herhangi bir polip yara yapışıklık varmı emin olmak için önce onu yapacakmış sonraki adet le de tedaviye başlıycaz
Histeroskopi gibi mi? Ya da hsg mi

Histeroskopi gibi mi? Ya da hsg mi
Normal ultrason gibi basit bişey miş ultrason sırasında Bi kateterle rahme su veriliyor embriyo transferine benziyormuş rahime sul dolunca rahim duvarı daha net görünüyormuş 11 şubatta yaşıycam bakalım nasıl bişey.

Normal ultrason gibi basit bişey miş ultrason sırasında Bi kateterle rahme su veriliyor embriyo transferine benziyormuş rahime sul dolunca rahim duvarı daha net görünüyormuş 11 şubatta yaşıycam bakalım nasıl bişey.
Anladım canım, hayırlı olsun şimdiden

Meraba kızlar benim doktorum da zeki bey. Dondurulmuş embriyomuz var başlıycaz ben bugün adet oldum leke ile başladı acaba hemen yarın mı çağırır 2. Gün sıkıntım başka şehirden gidicem ve sokağa çıkma yasağı varya onu nasıl hallediyprsunuz haftasonu hiç denk geldi mi size
Çözüldüğünde çağırmışlardı beni

Merhaba iyi günler benim sizlere bir sorum olacaktı benim geçen hafta çarşamba transferim oldu ve Bugün transferin 8. Günü ve ben dayanamadım kan verdim sonucum 0.33 çıktı yani negatif sizce değerin normal test gününe kadar yükselme ihtimali var mı 😢

Merhaba iyi günler benim sizlere bir sorum olacaktı benim geçen hafta çarşamba transferim oldu ve Bugün transferin 8. Günü ve ben dayanamadım kan verdim sonucum 0.33 çıktı yani negatif sizce değerin normal test gününe kadar yükselme ihtimali var mı 😢
5.gün embriyosu ise malesef değişeceğini sanmıyorum canım. 😔

Bi dahaki sefere inşallah bebeğine kavuşursun çok zor Bi durum bilirim güçlü olmaktan başka çaresi de yok
Ben ve siz geçen sefer aynı zamanlarda transfer olmustuk benim 9. Şubatta ikinci transferim olacak sizin neden martta kürtaj olduğunuz içim mi acaba

Bi dahaki sefere inşallah bebeğine kavuşursun çok zor Bi durum bilirim güçlü olmaktan başka çaresi de yok
Amin canım Rabbim hepimize en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin gerçekten çok zor ilk denememdi bir de herşey çok güzel ilerlemişti kendimi baya bir hazırlamıştım ama hayırlısı yinede ümidimi kesmek istemiyorum Zeki beyi aradım erken olduğunu söyledi test için beklemekten başka çare yokmuş pişmanda oldum testi erken yaptığıma

Ben ve siz geçen sefer aynı zamanlarda transfer olmustuk benim 9. Şubatta ikinci transferim olacak sizin neden martta kürtaj olduğunuz içim mi acaba
Evet canım bende bu ay başlamak istedim şubat 1 adet oldum doktor 11inde sulu ultrason yapalım rahim inceleyelim sonraki ay transfer dedi. 15 kasımda kürtaj oldum. Hayırlı olsun yeni tedavin inşallah bu sefer hiç Bi olumsuzluk olmadan bebeğine kavuşursun

Evet canım bende bu ay başlamak istedim şubat 1 adet oldum doktor 11inde sulu ultrason yapalım rahim inceleyelim sonraki ay transfer dedi. 15 kasımda kürtaj oldum. Hayırlı olsun yeni tedavin inşallah bu sefer hiç Bi olumsuzluk olmadan bebeğine kavuşursun
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar benim Bugün transferde 8. Günüm test yaptım sizce pozitif mi böyle olan oldu mu hiç kanda da çıkar değil mi

Eklentiler

• 858BCACD-C375-4E6D-978D-48364C968034.jpeg
    858BCACD-C375-4E6D-978D-48364C968034.jpeg
    60,2 KB · Görüntüleme: 43
Back