• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

İyi günler kızlar benim size bir sorum olucak benim geçen ay yumurta toplama işlemim oldu 1 ay rahim dinlendirme verdik şimdi bu ay transferim var bana doktor estrofem ilaç verdi 13. Gün kontrole gel dedi yarında kontrolüm var yarın bebeği transfer eder mi yoksa transfer için başka bir gün mü verir?

İyi günler kızlar benim size bir sorum olucak benim geçen ay yumurta toplama işlemim oldu 1 ay rahim dinlendirme verdik şimdi bu ay transferim var bana doktor estrofem ilaç verdi 13. Gün kontrole gel dedi yarında kontrolüm var yarın bebeği transfer eder mi yoksa transfer için başka bir gün mü verir?
Başka gün verir

Canm çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ben de benzer bir durum yaşadım. Zeki hocada ki ilk denememde pozitif sonuç aldık keseyi görmek için gitmeye 2 gün kalmıştı. Bir sabah kanamayla uyandık acil bir şekilde hastaneye gittik hcg kontrolü yaptık ve sonuç 9 binlerdeydi tabi doktor kanda hemen düşmez dedi ve maalesef dediği de oldu ertesi gün 3 bine düştü. Ben bu süreçte zeki hocayla sürekli iletişim halindeydim.düşükten sonra gittiğimizde muayene parası almıyoruz dediler ve 2 3 kez daha ücretsiz kontrole gittim. Sana niye bu şekilde davranıldığını anlamadım. Şuan 3. deneme için adet olmayı bekliyorum. Zeki hocada 3. toplamda 6. denemem olacak. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlısıyla rabbim bize de nasip eder insalalhhh🤲
Canım Merhaba,zeki hocada 3. Denemeyi yaptın mı acaba? Sonuç ne oldu??

Kızlar bn de Zeki bey de iki dondurulmuş embriyo transferi oldum ikisi de düşükle sonuçlandı maalesef.. şimdi 3. Transfer için çok kararsızım. Zeki bey farklı bir yol yöntem dener mi acaba? Embriyolarim da hep 5. Gün.. bı anda kanama oluyor düşükle sonuçlaniyor. Ne yapacağımı şaşırdım tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim..

Kızlar bn de Zeki bey de iki dondurulmuş embriyo transferi oldum ikisi de düşükle sonuçlandı maalesef.. şimdi 3. Transfer için çok kararsızım. Zeki bey farklı bir yol yöntem dener mi acaba? Embriyolarim da hep 5. Gün.. bı anda kanama oluyor düşükle sonuçlaniyor. Ne yapacağımı şaşırdım tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim..
Rahminde tutunması gerek belki rahmine çizik arıtabilirsin kaliteli yumurtaların mi 5.gun her yumurta kaliteli olmuyor embiryolari genetiğe gönderin bu süreçte bu yollar daha iyi olur önce bunları yapın bence

Rahminde tutunması gerek belki rahmine çizik arıtabilirsin kaliteli yumurtaların mi 5.gun her yumurta kaliteli olmuyor embiryolari genetiğe gönderin bu süreçte bu yollar daha iyi olur önce bunları yapın bence
Canım işte bn de bunları araştırdım ama Zeki bey yapar mı bunları? Yoksa ilk iki transfer gibi bu da dümdüz bir transfer mi olacak.

Canım işte bn de bunları araştırdım ama Zeki bey yapar mı bunları? Yoksa ilk iki transfer gibi bu da dümdüz bir transfer mi olacak.
Bence yapar ama sende önceden konuş bahçeci embiryolari genetiğe gönderiyor eğer rahime çizik aatirmasa diyarbakirda en iyi zeki bey ozaman ist ankara yı düşün derim canım berfu hoca ankara var bülent tıraş çağdaş aslan ist

Diyarbakir da başka iyi doktor ve iyi merkez bahçeci ve zekiden başka yok şehir dışı düşünebilirsin ama öncesinden doktoruna bunları konus

Bence yapar ama sende önceden konuş bahçeci embiryolari genetiğe gönderiyor eğer rahime çizik aatirmasa diyarbakirda en iyi zeki bey ozaman ist ankara yı düşün derim canım berfu hoca ankara var bülent tıraş çağdaş aslan ist
İşte bn de kararsızım.. sen de Zeki bey de misin? Ne aşamadasin

İşte bn de kararsızım.. sen de Zeki bey de misin? Ne aşamadasin
Ben memorial ugur beyde idim vasat ötesi merkez ve doktor yanlış tedavi uygulandı şimdi adetlerim düzene girsin direk zeki beye gidecem on görüşme yaptim memorial labatuari ve embiryolog haber bile vermiyor embiryo hakkında o derece işlerinde kötüler

Ben memorial ugur beyde idim vasat ötesi merkez ve doktor yanlış tedavi uygulandı şimdi adetlerim düzene girsin direk zeki beye gidecem on görüşme yaptim memorial labatuari ve embiryolog haber bile vermiyor embiryo hakkında o derece işlerinde kötüler
Zeki bey gerçekten iyi bir doktor sadece kanıtlanmamış yöntemleri kullanmıyor.

Zeki bey gerçekten iyi bir doktor sadece kanıtlanmamış yöntemleri kullanmıyor.
Memorail yöntem falan uygulamıyor sadece herkese aynı ilaç ya tutarsa amh değerimi bilmiyorum hsg istedim tamam dedi çekmedi öyle saçma bir hastahane ve doktor kist oluştu o ilaçlardan fazla östrojen dolayı miyom oluştu hayatımda kist ve miyomum yoktu

Memorail yöntem falan uygulamıyor sadece herkese aynı ilaç ya tutarsa amh değerimi bilmiyorum hsg istedim tamam dedi çekmedi öyle saçma bir hastahane ve doktor kist oluştu o ilaçlardan fazla östrojen dolayı miyom oluştu hayatımda kist ve miyomum yoktu
Zeki bey öyle değil asla gördüğüm kadarıyla çok kaliteli bir doktor gerçekten

Kızlar bugün görüşmem oldu anlaşma sağladık zeki bey ile gayet sıcaktı iyi bir görüşme oldu eşime pek birşey sormadı genelde bana sordu hep balık yağı ve d vitamini yazdı yarın alıcam adetimin 2..günü muayene olmaya gidicem nasipse Rabbim utandırmasın kucağımızı boş bırakmasın inşallah karşılığını güzel alırız 🤗 🧿

zeki hoca rahime çiziği önermiyorum demişti bana ama ben farklı bi doktora yaptırmıştım

Back