Benim ikinci denememde tuttu. İlki dıs gebelik oldu malesefZeki bey de kaçıncı denemenizdi, bn de ordayım da
Benim ikinci denememde tuttu. İlki dıs gebelik oldu malesef
Sağlıkla devam eder inşallahBnm de ilk ikisi tuttu düşükle sonuçlandı kanamam oldu epey. Şimdi 3. Transfer için bekliyorum nasipse..
2. DenememdiZeki bey de kaçıncı denemenizdi, bn de ordayım da
Kaçıncı haftada düştüler ilk ikisi? Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın2. Denememdi
Bende düşük olmadı benim ilk denemem tutmadı ikinci denemede pozitif aldımKaçıncı haftada düştüler ilk ikisi? Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
10. Veya 12. Gün kan testine gidiliyor. Ondan sonraki 10 gün kese için bekleniyor sonraki 10 gün kalp atışı için bekleniyor toplam 1 ayı buluyor yani. Hayırlı olsunKızlar birşey daha sorucam size pozitif aldıktan ne kadar süre sonra keseyi görmek için gidiyorsunuz
anladım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah10. Veya 12. Gün kan testine gidiliyor. Ondan sonraki 10 gün kese için bekleniyor sonraki 10 gün kalp atışı için bekleniyor toplam 1 ayı buluyor yani. Hayırlı olsun
Amin inşallahAh bu konu ılk açıldığında yazmıştım sımdı kızım 17 aylık oldu rabbım herkese nasıp etsın su mübarek günde yüzünüzü güldürsün
Benim 6 ve 7. Haftalarda düşük oldu canim
Dilerim bir daha böyle bir şey yaşamazsınız çok zorBenim 6 ve 7. Haftalarda düşük oldu canim
Ben 2. De 4600 verdim 3. De fiyat degişiyor mu kiKızlar bı şey sorcam, Zeki beyde 3. Transfer ücreti ne kadardı acaba???
Bilmiyorum ki ben öyle düşünmüştümBen 2. De 4600 verdim 3. De fiyat degişiyor mu ki
3 ü bilmem ama benim embriyom vardı ikinci transferden 4600 lira aldılar Şubat ayındaKızlar bı şey sorcam, Zeki beyde 3. Transfer ücreti ne kadardı acaba???
Hamilesiniz masallah, sağlıkla ilerler umarım3 ü bilmem ama benim embriyom vardı ikinci transferden 4600 lira aldılar Şubat ayında
İnşallah benimki hep kanamayla geçiyor ya dilerim sizin öyle bir durumunuz olmaz. 15 haftalık hamileliğim boyunca sadece iki hafta iç çamaşırım temizdi ya aktif kanamam oluyor ya da lekelenmem dilerim siz rahat bir hamilelik geçirirsinizHamilesiniz masallah, sağlıkla ilerler umarımDarısı da bize olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?