Histeroskopi gibi mi? Ya da hsg miBende hiç bilmiyorum şimdi onu araştırıyorum. Kasımda kürtaj oldum onun için rahim daha net gösteriyormuş herhangi bir polip yara yapışıklık varmı emin olmak için önce onu yapacakmış sonraki adet le de tedaviye başlıycaz
Normal ultrason gibi basit bişey miş ultrason sırasında Bi kateterle rahme su veriliyor embriyo transferine benziyormuş rahime sul dolunca rahim duvarı daha net görünüyormuş 11 şubatta yaşıycam bakalım nasıl bişey.Histeroskopi gibi mi? Ya da hsg mi
Anladım canım, hayırlı olsun şimdidenNormal ultrason gibi basit bişey miş ultrason sırasında Bi kateterle rahme su veriliyor embriyo transferine benziyormuş rahime sul dolunca rahim duvarı daha net görünüyormuş 11 şubatta yaşıycam bakalım nasıl bişey.
Çözüldüğünde çağırmışlardı beniMeraba kızlar benim doktorum da zeki bey. Dondurulmuş embriyomuz var başlıycaz ben bugün adet oldum leke ile başladı acaba hemen yarın mı çağırır 2. Gün sıkıntım başka şehirden gidicem ve sokağa çıkma yasağı varya onu nasıl hallediyprsunuz haftasonu hiç denk geldi mi size
5.gün embriyosu ise malesef değişeceğini sanmıyorum canım.Merhaba iyi günler benim sizlere bir sorum olacaktı benim geçen hafta çarşamba transferim oldu ve Bugün transferin 8. Günü ve ben dayanamadım kan verdim sonucum 0.33 çıktı yani negatif sizce değerin normal test gününe kadar yükselme ihtimali var mı
Anladım teşekkür ederim canım hayırlısı böyleymiş demek ki5.gün embriyosu ise malesef değişeceğini sanmıyorum canım.
Bi dahaki sefere inşallah bebeğine kavuşursun çok zor Bi durum bilirim güçlü olmaktan başka çaresi de yokAnladım teşekkür ederim canım hayırlısı böyleymiş demek ki
Ben ve siz geçen sefer aynı zamanlarda transfer olmustuk benim 9. Şubatta ikinci transferim olacak sizin neden martta kürtaj olduğunuz içim mi acabaBi dahaki sefere inşallah bebeğine kavuşursun çok zor Bi durum bilirim güçlü olmaktan başka çaresi de yok
Amin canım Rabbim hepimize en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin gerçekten çok zor ilk denememdi bir de herşey çok güzel ilerlemişti kendimi baya bir hazırlamıştım ama hayırlısı yinede ümidimi kesmek istemiyorum Zeki beyi aradım erken olduğunu söyledi test için beklemekten başka çare yokmuş pişmanda oldum testi erken yaptığımaBi dahaki sefere inşallah bebeğine kavuşursun çok zor Bi durum bilirim güçlü olmaktan başka çaresi de yok
Evet canım bende bu ay başlamak istedim şubat 1 adet oldum doktor 11inde sulu ultrason yapalım rahim inceleyelim sonraki ay transfer dedi. 15 kasımda kürtaj oldum. Hayırlı olsun yeni tedavin inşallah bu sefer hiç Bi olumsuzluk olmadan bebeğine kavuşursunBen ve siz geçen sefer aynı zamanlarda transfer olmustuk benim 9. Şubatta ikinci transferim olacak sizin neden martta kürtaj olduğunuz içim mi acaba
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsunEvet canım bende bu ay başlamak istedim şubat 1 adet oldum doktor 11inde sulu ultrason yapalım rahim inceleyelim sonraki ay transfer dedi. 15 kasımda kürtaj oldum. Hayırlı olsun yeni tedavin inşallah bu sefer hiç Bi olumsuzluk olmadan bebeğine kavuşursun
Kizlar memnunmusnz zeki beydenbelki Trabzondan gelebilir
Ben de zeki beyde başladım Şubat ayında.bu ay transferim var.su ana kadar çok memnun kaldım.tavsiye ederimKizlar memnunmusnz zeki beydenbelki Trabzondan gelebilirim
Tamam burdan yazarsa. Sevinirim insallah kucagma saglikla alirsin tutarBen de zeki beyde başladım Şubat ayında.bu ay transferim var.su ana kadar çok memnun kaldım.tavsiye ederim
Pozitif görünüyor, hayırlı olsunKızlar benim Bugün transferde 8. Günüm test yaptım sizce pozitif mi böyle olan oldu mu hiç kanda da çıkar değil mi
Evet kan verdim pozitifmişPozitif görünüyor, hayırlı olsun
Zeki bey de kaçıncı denemenizdi, bn de ordayım daEvet kan verdim pozitifmişÇok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?