• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Canm işlem kısa sürüyor. Bir saat öncesinde sizi merkeze çağırıyorlar ameliyat elbisesi giyiyorsun ve damar yolu açıp serum veriyorlar. Daha sonra işlem yerine götürüyorlar. Anestezi veriyorlar hiçbişey hissetmiyorsun. Eşin de o gün gelmeli çünkü ondan da örnek alıyorlar. Biraz dinlendikten sonra çıkabiliyorsunuz. Ben de dün oldum.
rahim filmi çekiliyor mu bu işlemlerden önce canım sen çektin mi

AĞRILI MI PEKİ BEN BİRAZ ÜRKEK DAVRANIYOMDA ÇOK AĞRILI DİORLAR BAHÇECİDEMİ ÇEKTİNİZ
Başka bir merkezde iki kere çektim. Anestezisiz olanda canm çok yandı. O an çektiğim ağrıyı anlatamam. İkincisini anestezili çektim çok rahattı. Sana tavsiyem anestezili çek

canım sende hemen tüp bebek mi yaptın zaman çok alıyormu tedaviye hemen başladımı ben cumrtesi gidicem biraz evelde konuşmuştuk
Evet canım asilama için gitmiştim ama doktorla konuştum zaman kaybı olmasın diye tup bebek yapmaya karar verdik hersey 15 günde halloldu dinleniyorum diğer ay transfer olcak nasıpse

Nerede cekiliyor anestezili bilmiyorm ki spinal aneztezi mi yapiyorlar bahcecide yaptin yani t.ederim canim surecde cok zorlandin mi

Evet canım asilama için gitmiştim ama doktorla konuştum zaman kaybı olmasın diye tup bebek yapmaya karar verdik hersey 15 günde halloldu dinleniyorum diğer ay transfer olcak nasıpse
2 aylik birbsurec gerekiyor yeterli oluyor demek ki allah hayrlisiyla nasip etsin insallh guzel bebisler ya benim esimde sperm yokheralse bizm farkli surecek demi

2 aylik birbsurec gerekiyor yeterli oluyor demek ki allah hayrlisiyla nasip etsin insallh guzel bebisler ya benim esimde sperm yokheralse bizm farkli surecek demi
Evet canım onda başka
TEknikler kullaniliyor bu kadar uzamazdi bizimki de ben dinlenmek istedim ınsallaj hayırlıca kavuşuruz evlatlarimiza

Evet canım onda başka
TEknikler kullaniliyor bu kadar uzamazdi bizimki de ben dinlenmek istedim ınsallaj hayırlıca kavuşuruz evlatlarimiza
amin canım benim inşallah normal de süreç nasılmış k.bakma bende gidecem ama yinede sormak istedim bnde cumrtesi orda olacam acaba ne kadar süreck tedavim eşimde sperm yok ya o farklı olabilir belki

amin canım benim inşallah normal de süreç nasılmış k.bakma bende gidecem ama yinede sormak istedim bnde cumrtesi orda olacam acaba ne kadar süreck tedavim eşimde sperm yok ya o farklı olabilir belki
Degısık olur ama ilk adetin in 2 günü gidiyorsun sonra normalse değerlerin igne başlıyor sonra 3nkez kontrol gidiyorsun

Arkadaşlar ben bu gün hastalandım Çarşamba gününe zeki beyden randevu aldım ön görüşme için bakalım ne olucak rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın muane ücreti 400 çok değil mi

Back