Öyle yapıcam neresi bizi mutlu sona götürecekse rabbim yolumuzu oraya düşürsünCanm iyice araştır hangisi içine siniyorsa orda yaptır
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya
- Konu Sahibi Turko1616
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
Amin canm insallahhhÖyle yapıcam neresi bizi mutlu sona götürecekse rabbim yolumuzu oraya düşürsün
- 19 Mart 2019
- 106
- 29
- 13
- 30
bende cumartesi vandan gidicem kızlar eşimde sperm yok aşılamadan direk tüp bebek yapıcam toplam ücret ne kadar gitti. doktor nasıl kızlarBen de Zeki bey ile tamamladım tedavimi şimdi çok şükür hamileyim darısı sizin de başınıza
- 19 Mart 2019
- 106
- 29
- 13
- 30
canım sende hemen tüp bebek mi yaptın zaman çok alıyormu tedaviye hemen başladımı ben cumrtesi gidicem biraz evelde konuşmuştukMustan gidiyorum Diyarbakıra çok sorular var kafamda nasil olursa artık
- 19 Mart 2019
- 106
- 29
- 13
- 30
rahim filmi çekiliyor mu bu işlemlerden önce canım sen çektin miCanm işlem kısa sürüyor. Bir saat öncesinde sizi merkeze çağırıyorlar ameliyat elbisesi giyiyorsun ve damar yolu açıp serum veriyorlar. Daha sonra işlem yerine götürüyorlar. Anestezi veriyorlar hiçbişey hissetmiyorsun. Eşin de o gün gelmeli çünkü ondan da örnek alıyorlar. Biraz dinlendikten sonra çıkabiliyorsunuz. Ben de dün oldum.
- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
Rahim filmi tüp bebeğe başlamadan çekiliyor canmrahim filmi çekiliyor mu bu işlemlerden önce canım sen çektin mi
- 19 Mart 2019
- 106
- 29
- 13
- 30
AĞRILI MI PEKİ BEN BİRAZ ÜRKEK DAVRANIYOMDA ÇOK AĞRILI DİORLAR BAHÇECİDEMİ ÇEKTİNİZRahim filmi tüp bebeğe başlamadan çekiliyor canm
- 19 Mart 2019
- 106
- 29
- 13
- 30
AĞRILI MI PEKİ BEN BİRAZ ÜRKEK DAVRANIYOMDA ÇOK AĞRILI DİORLAR BAHÇECİDEMİ ÇEKTİNİZ
YA İNSTAGRAMDAN GÖRÜŞSEK aleynanesliAĞRILI MI PEKİ BEN BİRAZ ÜRKEK DAVRANIYOMDA ÇOK AĞRILI DİORLAR BAHÇECİDEMİ ÇEKTİNİZ
- 19 Mart 2019
- 106
- 29
- 13
- 30
YA İNSTAGRAMDAN GÖRÜŞSEK aleynanesli süreçle ilgilibiraz danışsam olur mu rahatsz etmezsem bu hafta cumartesi gidicem naspse zeki beye
- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
Başka bir merkezde iki kere çektim. Anestezisiz olanda canm çok yandı. O an çektiğim ağrıyı anlatamam. İkincisini anestezili çektim çok rahattı. Sana tavsiyem anestezili çekAĞRILI MI PEKİ BEN BİRAZ ÜRKEK DAVRANIYOMDA ÇOK AĞRILI DİORLAR BAHÇECİDEMİ ÇEKTİNİZ
- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
Evet canım asilama için gitmiştim ama doktorla konuştum zaman kaybı olmasın diye tup bebek yapmaya karar verdik hersey 15 günde halloldu dinleniyorum diğer ay transfer olcak nasıpsecanım sende hemen tüp bebek mi yaptın zaman çok alıyormu tedaviye hemen başladımı ben cumrtesi gidicem biraz evelde konuşmuştuk
- 19 Mart 2019
- 106
- 29
- 13
- 30
2 aylik birbsurec gerekiyor yeterli oluyor demek ki allah hayrlisiyla nasip etsin insallh guzel bebisler ya benim esimde sperm yokheralse bizm farkli surecek demiEvet canım asilama için gitmiştim ama doktorla konuştum zaman kaybı olmasın diye tup bebek yapmaya karar verdik hersey 15 günde halloldu dinleniyorum diğer ay transfer olcak nasıpse
- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
Evet canım onda başka2 aylik birbsurec gerekiyor yeterli oluyor demek ki allah hayrlisiyla nasip etsin insallh guzel bebisler ya benim esimde sperm yokheralse bizm farkli surecek demi
TEknikler kullaniliyor bu kadar uzamazdi bizimki de ben dinlenmek istedim ınsallaj hayırlıca kavuşuruz evlatlarimiza
- 19 Mart 2019
- 106
- 29
- 13
- 30
amin canım benim inşallah normal de süreç nasılmış k.bakma bende gidecem ama yinede sormak istedim bnde cumrtesi orda olacam acaba ne kadar süreck tedavim eşimde sperm yok ya o farklı olabilir belkiEvet canım onda başka
TEknikler kullaniliyor bu kadar uzamazdi bizimki de ben dinlenmek istedim ınsallaj hayırlıca kavuşuruz evlatlarimiza
- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
Degısık olur ama ilk adetin in 2 günü gidiyorsun sonra normalse değerlerin igne başlıyor sonra 3nkez kontrol gidiyorsunamin canım benim inşallah normal de süreç nasılmış k.bakma bende gidecem ama yinede sormak istedim bnde cumrtesi orda olacam acaba ne kadar süreck tedavim eşimde sperm yok ya o farklı olabilir belki
- 19 Mart 2019
- 106
- 29
- 13
- 30
anladım canım t. ederim artık hayırlı haber verirsinz inşalhDegısık olur ama ilk adetin in 2 günü gidiyorsun sonra normalse değerlerin igne başlıyor sonra 3nkez kontrol gidiyorsun
- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
Inslalah hepimiz hayırlı haberler alırız en kısa zamandaanladım canım t. ederim artık hayırlı haber verirsinz inşalh
- 1 Mayıs 2016
- 173
- 78
- 48
- 40
Merhaba hakan beyle ne sorun yaşarsınız acabaBenim ikinci denemem olacak ocak ayinda bir negatifle sonuclanan tedavim var 1 aydir kanamam var bi bitse bende hemen baslamak istiyorum ilki malesef hakan coksuere gittim onlari allaha havale ediyorum