Canım merhaba merak ettim seni embriyolar iyidir inşallah aradılar mıUrfadan gidip geliyorum canm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya
- Konu Sahibi Turko1616
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
Ilk denemelerinizmi kizlar
Evet ilk denemem. Çok araştırdık çok sordurduk internetten zaten Bahçeçi grubunu çok sıkı takip ediyorduk Diyarbakır da olduğunu görünce koşa koşa gittik eşim ile şimdi çok şükür gebeyim. Başka merkezler hiç tedavi önermemişti bile bize ama Allah Bahçeci den ve Zeki beyden razı olsun. Darısı hepinizin başına inşallah.
Mustan gidiyorum Diyarbakıra çok sorular var kafamda nasil olursa artık
Hiç korkma bence zaten kafandaki bütün soruları Bahçeci deki herkes cevaplıyor sormaya da çekinme. Hayırlı haberler verirsin inşallah bize de
- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
Ami' canım ınslalah yaHiç korkma bence zaten kafandaki bütün soruları Bahçeci deki herkes cevaplıyor sormaya da çekinme. Hayırlı haberler verirsin inşallah bize de
- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
3. Güne iki gün embriyo geldi ve donduruldu canm. Bir tanesi geriden geliyordu salı gününe kadar takip edecez dediler. Bakalım inşallah o da devam etmiştir yarın arayacaklarCanım merhaba merak ettim seni embriyolar iyidir inşallah aradılar mı
Hadi hayırlısı inşallah canım iki tane var en kötü3. Güne iki gün embriyo geldi ve donduruldu canm. Bir tanesi geriden geliyordu salı gününe kadar takip edecez dediler. Bakalım inşallah o da devam etmiştir yarın arayacaklar
- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
Aynen canm. Hayırlısı olsunHadi hayırlısı inşallah canım iki tane var en kötü
- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
İnsallahhhh canmmYarın kontrolüm var kızlar yine dua edin ınsllah güzel şeyler duymak istiyorum sukur halimize ınslalah hayırlı bebisler imiz olur
Amin canimKızlar benim hersey çok güzelmiş cumartesi yumurta toplama var canlar hayırlıca ınslalah diğer aya transferim Rabbım nasıp eder inşallah
Hakkında hayırlısı olsun inşallah tez vakitte rabbim nasip etsinKızlar benim hersey çok güzelmiş cumartesi yumurta toplama var canlar hayırlıca ınslalah diğer aya transferim Rabbım nasıp eder inşallah
- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
Amin canim insallah hepimizeHakkında hayırlısı olsun inşallah tez vakitte rabbim nasip etsin
- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
Evet canımHerkes diyarbakirdanmi?