• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Kızlar doktordan çıktım şimdi hersey çok güzel deid bir suru yumurta var sukur en küçüğü 9 ml dedi perşembe tekrar gelcem sonra hayırlısı ınslalah çok heyecanlandım diğer iğneyle başlıyorum bu gun

Ilk denemelerinizmi kizlar

Evet ilk denemem. Çok araştırdık çok sordurduk internetten zaten Bahçeçi grubunu çok sıkı takip ediyorduk Diyarbakır da olduğunu görünce koşa koşa gittik eşim ile şimdi çok şükür gebeyim. Başka merkezler hiç tedavi önermemişti bile bize ama Allah Bahçeci den ve Zeki beyden razı olsun. Darısı hepinizin başına inşallah.

Yarın kontrolüm var kızlar yine dua edin ınsllah güzel şeyler duymak istiyorum sukur halimize ınslalah hayırlı bebisler imiz olur

Benim ikinci denemem olacak ocak ayinda bir negatifle sonuclanan tedavim var 1 aydir kanamam var bi bitse bende hemen baslamak istiyorum ilki malesef hakan coksuere gittim onlari allaha havale ediyorum

Kızlar benim hersey çok güzelmiş cumartesi yumurta toplama var canlar hayırlıca ınslalah diğer aya transferim Rabbım nasıp eder inşallah

Kızlar saat 11 de bu gun insallah toplama özlemim var dua edin hayırlı sonuçlar alayım ınslalah

Back