• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYI TÜP BEBEK ZEKİ AKLUM

Merhaba Tedaviniz nasıl gidiyor bende başladım sizi merak ettim
Bugün fakülte ile görüşmeye gittim çok kötüydü doktorun aklı yerinde değildi ne yaptığını ne söylediğini bilmiyordu bende güvenemedim kendi tedavi gördüğüm yere gittim bahçeciye orda p.tesiye randevu aldık

Bugün fakülte ile görüşmeye gittim çok kötüydü doktorun aklı yerinde değildi ne yaptığını ne söylediğini bilmiyordu bende güvenemedim kendi tedavi gördüğüm yere gittim bahçeciye orda p.tesiye randevu aldık
Bence çok iyi yapmssnz fakülteler zaman kaybı ben 2 kere denedim ama çok pişmanım bahçeci gerçekten iyi

Yumurta toplama işlemi yapılan gün ise tüp bebek paketi için 52.500 ve bir aylık dondurmak için de 14.000 TL ödedim ayrıyeten 6.600 TL tekrar ilaç aldım
Teşekkür ederim cevap için.. nasıl gidiyor tedaviniz rahim dinlendirmeyi siz mi istediniz acaba
Cokmus onun ücreti de.. ben de bugün zeki hocaya gideceğim kafamda bir sürü soru

Teşekkürler. Zeki bey bir ay dinlendirme yapıcaz dedi ama rahimde polip oluştuğu için histereskopi ameliyatı oldum bu yüzden iki ay daha ertelendi bizim transfer yani Şubat ayına falan gidicek
Teşekkür ederim cevap için.. nasıl gidiyor tedaviniz rahim dinlendirmeyi siz mi istediniz acaba
Cokmus onun ücreti de.. ben de bugün zeki hocaya gideceğim kafamda bir sürü soru

Teşekkürler. Zeki bey bir ay dinlendirme yapıcaz dedi ama rahimde polip oluştuğu için histereskopi ameliyatı oldum bu yüzden iki ay daha ertelendi bizim transfer yani Şubat ayına falan gidicek
Merhaba polip nerde oldunuz. Ben de zeki hocayla başladım pazartesi yumurta toplanacak muhtemelen aynı süreçleri yaşayacağız.

Back