Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır VENİ VİDİ Tüp Bebek merkezi

Bir de dort gun kalmis.sakin gununden once kan yada idrar tahlili yaptirma.yaniltici olabiliyor cunku.hadi bakalim hayirli haberler verirsin insaallah

Yarın test yapıcam 4 gün önce kan testi yaptım 39,5 çıktı canım bakalım yarın inş pozitif i görürüm
Canim pozitif sonucun inşallah yarinda iyi sonuç alirsin yaz mutlaka buraya cok sevindim canim Rabbim kucagina aldirsin..
Dr beyle gorustunmu sonucunu soyledinmi
Canim sen hangi ilaclari ne kdr kullandin yazarmisin

Canim pozitif sonucun inşallah yarinda iyi sonuç alirsin yaz mutlaka buraya cok sevindim canim Rabbim kucagina aldirsin..
Dr beyle gorustunmu sonucunu soyledinmi
Canim sen hangi ilaclari ne kdr kullandin yazarmisin
Dr görüştüm benim kullandıkları
Puregon merinol orgalutran ve lucrin iğne kullandım şimdi crınone jel clexane iğne kullanıyorum canım inş yarın ii şeyler yazarım

Yarın test yapıcam 4 gün önce kan testi yaptım 39,5 çıktı canım bakalım yarın inş pozitif i görürüm
Canimmm gozun aydin.vallahi cok sevindim.erken test yapma demistim kan degerin dusuk cikar yaniltici olur diye ama 39,5 coook guzel bir deger.buyuk ihtimalle hamilesin.tebrikler.simdiden hayirli olsun

Canimmm gozun aydin.vallahi cok sevindim.erken test yapma demistim kan degerin dusuk cikar yaniltici olur diye ama 39,5 coook guzel bir deger.buyuk ihtimalle hamilesin.tebrikler.simdiden hayirli olsun
Teşekkür ederim rahatsızdım midem çok bulanıyordu Dr gittim kendisine anlatınca test istedi bana kalsa beklerdim
dün meraktan bide evde bi test yapayım dedim oda pozitif çıktı yarın sabah test yapacam heralde kesinleşir
vene vidi ye gittiğimde Dr iki gün arayla tekrar yap demişti zeki beyde iki test mi ister benden sen bi test mi yaptın çok heyecanlıyım uzun uzun yazıyorum

Yaz tabiki canimm heyecanini anliyorum.ben tek test yaptim.gununde yaptim.236 cikmisti degerim.deger yuksek oldugundan ikinci teste gerek duyulmadi.sonrasinda ikiye katlaniyomu diye belli araliklarla test yaptirmistim.zeki bey pozitiften sonra temkinli davraniyo.ben cok hevesle gittim klinige.kandaki degerden sonraki ilk ultrasonda keseyi de gormemize ragmen zeki bey cok heveslenmeyin dedi hakli olarak cunku macera yeni basliyodu.kese dolu mu kalp atisi var mi bunlarda onemliydi.ha birde bende kanama oldu uc defa dusuk tehlikesi gecirdim.amann canim dikkat et sakin ayakta cok dolanma cok is yapma.sen 39,5 degerinden sonra tekrar test yapmadin mi

Yarın yapacam maşallah epey bi yüksekmiş senin testin ay inşallah benimde böyle yüksek çıkar sonuç

Yarın yapacam maşallah epey bi yüksekmiş senin testin ay inşallah benimde böyle yüksek çıkar sonuç

Seninki daha yuksek.dort gun once 39,5 mus. Her gun ikiye katlanmis olmasi gerekiyor.hesap edersen senin 11.gun benimkinden yuksek olmasi lazim ki benim 11.gun 236 ydi kan degerim.senin ikiz ucuz bile olabilir.hayirlisi artik.yarin hayirli haberlerini bekliyoruzz

Sağol canım Allah razı olsun çok moral verdin bana

K katra212121 canım test yaptım pozitif salı günü tekrar yapacam inşallah kat kat artar ay çok güzel bişiy bu
Rabbim herkese herkese tattirsin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına

K katra212121 canım test yaptım pozitif salı günü tekrar yapacam inşallah kat kat artar ay çok güzel bişiy bu
Rabbim herkese herkese tattirsin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına
Coook cook sevindim.gozun aydin.rabbim tamamina erdirsin insallah.ultrasona ne zaman giricen.merak ediyorum kac kese gorunecek.gelismeleri yaz muhakkak.kendine de cok cok dikkat et aman aman

Coook cook sevindim.gozun aydin.rabbim tamamina erdirsin insallah.ultrasona ne zaman giricen.merak ediyorum kac kese gorunecek.gelismeleri yaz muhakkak.kendine de cok cok dikkat et aman aman
Çok sağol canım fatma hanımla görüştüm salı günü test yapacam değerlere göre belli olur herhalde inşallah artar

Çok sağol canım fatma hanımla görüştüm salı günü test yapacam değerlere göre belli olur herhalde inşallah artar
Degerin artmis olmasa bugunku testte bariz pozitif olmazdi.artiyodur allahin izniyle.hadi bakalim.bilirim pozitifte insanin ne kadar mutlu oldugunu.ben mutluluktan aglamayi hic anlayamazdim.hayatimda ilk kez hamile oldugu ogrenince mutluluktan aglamistim.rabbim senin de mutlulugunu heyecanini daim etsin insaallah

Bugün test yaptım değerlerim bi güzel artmış çok şükür salı günü Dr gidecem çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…