Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır VENİ VİDİ Tüp Bebek merkezi

İnşallah canım
valla zaman geçmiyor bebiş nasıl
Allaha sukur bebis iyi masallah.iki gun sonra kirkimizi cikaricaz insallah.zaman gecmiyor gibi ama senin gibiydim yaklasik on ay evvel.hamile kaldiktan sonra oyle bi geciyoki zaman.ne zaman dogurdum ne zaman kirki devirecek kadar zaman gecti anlayamadim:)

Allah bağışlasın sağlıklı ömür versin
Allah razı olsun senden ilk muayeneye kadar korkularım var ultrasonda göreyim sonra rahatlarım heralde

Allah bağışlasın sağlıklı ömür versin
Allah razı olsun senden ilk muayeneye kadar korkularım var ultrasonda göreyim sonra rahatlarım heralde
Tskler darisi basina.mutlaka gorucen kese yada keseleri.umarim en cok iki kese gorursun.cunku uc kese olursa zeki bey sicak bakmiyo.benim deger yuksekti kesin ikiz yada ucuz diye tahmin ettik ama cok sukur tek cikti
allah var biz ikiz istiyoduk zeki bey cogul gebelikleri sevmiyoruz dedi.zamanla ne demek istedigini anlamistim.cunku tek olmasina ragmen defalarca dusuk tehlikesi yasadim cok kilo aldim sancim cok oldu.insallah allah gucune gore bi gebelik nasip etsin.insan keseyi gorunce ici dolu mu bos mu merak ediyo cunku allah korusun bos gebeliklerde de deger yukseliyo normal sekilde.ancak ultrasonda belli oluyo dolu mu bos mu.ama allahin izniyle oyle bi sikintiyla karsilasmazsin cunku bu embiryolar en iyi embiryolar

Bende ikiz istiyorum ama gücüm yetmez taşıyamam ikizleri boy olarak çok uzun deyilim Ona göre kiloda yok anca bitane bakalım hayırlısını versin inş ilk ultrasonda belli olur boşmu dolumu keseler deyilmi kusura bakma bıktırdım seni hakkını Helal et

Olur mu canim ne demek boyle dusunme.biz senle benzer seyler yasamisiz.veni vidi de yasadiklarimizdan sonra ucuncu tedavi bahceci de hamile kaldik.yasadiklarin bana gecmisimi hatirlatiyo.seve seve sohbet ediyorum senle.aklina takilan biseyler olursa het zaman cvblamaya hazirim

Canım arkadaşım çok sağol
Allah razı olsun

Bugün Dr gittim keseyi gördüm çok şükür bin şükür olsun Rabbime bayramdan sonra kalp atışlarını duyacaz inşallah

Gecen sene kurban bayraminda senin gibiydim henuz yeni hamileydim sense ramazan bayraminda benim gibi olucan:)bayram ayri bi guzel gecmisti
Masallah cnm ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizde onumzdki ay gidecegiz insallah katra cnm hangi testleri yapmistniz

Gecen sene kurban bayraminda senin gibiydim henuz yeni hamileydim sense ramazan bayraminda benim gibi olucan:)bayram ayri bi guzel gecmisti
Canım öyle valla çifte bayram var bizde rabbim isteyen herkese nasip etsin ilaç almak için ayrı Dr gittim kendisine anlayınca muayene etti alttan kalp atışını dinledim onunla birlikte çok küçük yarısı kadar bi kese gördü ondan kalp atışı aldığını söyledi ama devam edip etmeyeceğini bilemem dedi çok şaşkın ım

Masallah cnm ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizde onumzdki ay gidecegiz insallah katra cnm hangi testleri yapmistniz
Benim onceden veni vidide iki basarisiz tup bebek tedavim olmustu.oradaki doktor karyotip analizi ve trombofili paneli istemisti.bu iki testi fakultede yaptirmistik.bu testler kanda pihtilasma sorunu var mi yok mu o yuzden yapilmisti.bir de daha onceden rahim filmi cektirmistim bunlarin disinda tabiki esimin sperm analiz testleri vardi elimde.bahceciye giderken bunlarin hepsini dosyalayip zeki beye gostermistim.yani bahcecideki tedavimde zeki bey herhangi bi test istememisti ben eskiden yaptigim tum testleri zeki beye gosterdim

Gercekten mi.masallah ya.allah nelere kadir.rabbim gonlune gore versin insallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…