Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır VENİ VİDİ Tüp Bebek merkezi

Sağol cnm inşallah bu defa güzel olur herşey
Rabbim hepimiz için güzel şeyler yazmış olsun dualarımdasınız kızlar

tskler.allah razi olsun..gonlunuzdekini hayirla nasip etsin..

Allah razı olsun hakkımızda hayırlısını etsin inşallah hayırlı başlangıcın güzel haberlerin olsun canım

Kusura bakma canım şimdi gördüm msj Allah kısmet ederse inşallah olur sabaha kadar gözüme uyku girmiyor işi gücü bıraktım elimde tesbih dua ediyorum Allah bana
Hibele Denizinkokusu ve bizim gibi evlat hasreti çekenlere bu mubarek kandil hürmetine hayırlı evlat nasip etsin

Cok dusunmemeye calis.biliyorum bu zor cunku gecmisteki olumsuz negatif tedaviler insani etkiliyor ama surekli tedaviye odaklanmakta insani strese sokuyo.rahat olmaya calis.dua etmek cok onemli.ben inaniyorumki allah insana kaldirabilecegi yukten fazlasini yuklemiyor son asamaya gelip dayanilmaz bir hal alinca evlat hasreti iste o zaman rabbim sonsuz merhametiyle o melegi gonderiyor kucaga.biz tedaviyle evlat sahibi olacaklarin en buyuk korkusu hic anne olamama korkusu.bu sacma.cok sukur yumurta varsa este de bir tek sperm bile varsa sonsuz umut olmali.mutlak zamani geldiginde evlat sahibi olacaksiniz benim gibi.yeter ki o umutsuzluk olmasin

Amin inş Allah herkesi ayrı bi imtihan la sanıyor bizimkide evlat hasreti zamanı gelince olur inş

Kızlar herkese merhaba ,perşembe günü opu olacak, bu gece çatlatma iğnesini vurucam. herşey yolundaymış Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

Allah Razı olsun arkadaşım bende hepimize dua ediyorum birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim.Duadan başka elimizden ne gelir ki zaten!

Günaydın Lalecim yarın toplama var 12:30 ta merkezde olucaz.Hayırlısıyla bol bol yumoş çıkar hepsi döllenir inşallah..
Canim hayirli olsun bol bol yumoslar olsun.Rabbim yardımcın olsun..
Canim muayene ucretini bi kere vercksn dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…