- 3 Ocak 2016
- 336
- 168
- 42
Hayirlisi olsun insallahsimdilik iyi bir hastane ariyorum bu sefer istanbul dusunuyorum allah kismet ederse sagol canim
Iyiyim tskler cnm.bebis iyi cok sukur.tedavin hayirli ugurlu olsun insallah guzel haberle neticelenir tedavinBende zeki beyde basladim dun ilk ignemi vurdum inşallah guzel olacak K katra212121 sen napiyorsun nasılsın bebis nasil
Veni vidi yada memorial ugur bey falan hepsini denemis biri olarak kesinlikle zeki akkum u siddetle tavsiye ediyorum.eger diyarbakirda tup bebek yapilacaksa dusunulecek tek ve ilk yer bahceci.veni vidi dusunulecek son yer bile olmamali.venividi hakan bey e gidip tedavi olacaginiza paranizi cope atin cok daha iyi!Slm kizlar bende veni vidide tüp bebek yaptırmayı düşünüyordum ama bu yazdiklarinizdan sonra kafam çok karisti zaten negatif sonuclanan bir tüp bebek denememden sonra tekrar ayni yerde yaptirmayi dusunmuyordum ama baska yerde yok . Zeki akkum hakkinda yazdiginiz yorumlari okuyunca bende bahçe şehiri arastirmak istiyorum . Bana bilgi verebilirmisiniz merkez nasil uygulamalat ilgi nasil
Zeki bey bu bolgenin en iyi doktorudur.asilamam memorialde ugur beyde oldu hic memnun kalmadim son derece ilgisizdi.daha sonra cok buyuk bi hata yaparak venividi hakan beyde iki defa tup bebek tedavisi gordum bes para etmez bi yer.hakan bey tuccar gibiydi sagolsun gelsin hasta gitsin hasta.vicdansiz bi yer orasi.labaratuvar yok embiryolog yok iyiki orda tutmadi.tutsaydi allah korusun sakat bi cocuk sahibi bile olabilirdim cunku onlarin ne yaptigi belli degil.zeki beyde ilk denemede tuttu.embiryologlar istanbuldaki bahceciden gelmis labaratuvar son teknoloji.su an dunya tatlisi bi evladim varsa bunu once rabbime sonra zeki beye borcluyumAynı fkirdeym hiç denemeedim ama cok denemek istiyorum artk sabrimmkalmadi ve zeki beyin metini bende çok. Duydum biraz bilgi verebilrsenz çok mutlu olurm
Canım orası da hiç bir kurumla anlaşması yok tüm tahlilleri ücretli yapıyorlar. Bunun üzerine birde tüp bebek ücreti eklenince çok fazla oluyor. O yüzden bahçeşehiri düşünmedimVeni vidi yada memorial ugur bey falan hepsini denemis biri olarak kesinlikle zeki akkum u siddetle tavsiye ediyorum.eger diyarbakirda tup bebek yapilacaksa dusunulecek tek ve ilk yer bahceci.veni vidi dusunulecek son yer bile olmamali.venividi hakan bey e gidip tedavi olacaginiza paranizi cope atin cok daha iyi!
Aynen dogru söylüyorsunuz hakan coksuere nasip olan her zerre kurusum haram olsun olur olmaz allahtan ama bukadar ilgisiz duyarsiz bi tup bebek doktoru olamaz merdiven alti klinik guya les bir yer ilgi alaka bir tek para ile alakali gerisi kimsenin umrunda degilsiniz yalan dolanVeni vidi yada memorial ugur bey falan hepsini denemis biri olarak kesinlikle zeki akkum u siddetle tavsiye ediyorum.eger diyarbakirda tup bebek yapilacaksa dusunulecek tek ve ilk yer bahceci.veni vidi dusunulecek son yer bile olmamali.venividi hakan bey e gidip tedavi olacaginiza paranizi cope atin cok daha iyi!
Hakan coksuermi uzak durun derimBen vene vidi yi kimseye önermem para tuzağı insanların duygularıyla oynuyorlar anne adaylarına ait mektuplar butun duvarlar dolu nekadar gerçek bilinmez insanlar üst üste resmen çalışanlar desen daha bi acayip şimdi bahçecide gidiyorum Dr zeki bey tedavi aşamasındayız ama kafam karıştı şimdi neden bahçeciden uzak durun demişsiniz hibele hanım merak ettim
Aynen oyle canim hakan coksuerin eline o pislik rezalet klinik demeye bin sahit gereken o yere allah kimseyi dusurmesin bende bu hafta bahceciye gidicem bebislerin saglikli uzun omurlu olsun rabbim bizlerede nasip etsin insallahBizde ilk hakan coksuerde yaptik o gulen yuzun altinda para goz bir adam var kandik maalesef o guler yuzune gecen sene zeki akkumda yaptik allaha sukur ikiz bebeklerim oldu suan 7 aylik oldular guneydoguda tek tup bebek merkezi bahcecidir digerleri tup bebek merkezi degiller sadece umut vaddedip parani aliyorlar zeki hocada tedavi olunca anladiki ki digeri tedavi bile etmemis
Her kurusum haram olsun hakan coksuereBizde ilk hakan coksuerde yaptik o gulen yuzun altinda para goz bir adam var kandik maalesef o guler yuzune gecen sene zeki akkumda yaptik allaha sukur ikiz bebeklerim oldu suan 7 aylik oldular guneydoguda tek tup bebek merkezi bahcecidir digerleri tup bebek merkezi degiller sadece umut vaddedip parani aliyorlar zeki hocada tedavi olunca anladiki ki digeri tedavi bile etmemis
Amin insalhha senind tutar canimAynen oyle canim hakan coksuerin eline o pislik rezalet klinik demeye bin sahit gereken o yere allah kimseyi dusurmesin bende bu hafta bahceciye gidicem bebislerin saglikli uzun omurlu olsun rabbim bizlerede nasip etsin insallah
Ne zamn istersen yaz cevap verrm bu tup bebek sureci cok mesaketliAmin insalhha senind tutar canim
Amin canim insallahAmin insalhha senind tutar canim
NedenHakan coksuermi uzak durun derim