Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır VENİ VİDİ Tüp Bebek merkezi

Slm kizlar bende veni vidide tüp bebek yaptırmayı düşünüyordum ama bu yazdiklarinizdan sonra kafam çok karisti zaten negatif sonuclanan bir tüp bebek denememden sonra tekrar ayni yerde yaptirmayi dusunmuyordum ama baska yerde yok . Zeki akkum hakkinda yazdiginiz yorumlari okuyunca bende bahçe şehiri arastirmak istiyorum . Bana bilgi verebilirmisiniz merkez nasil uygulamalat ilgi nasil

Aynı fkirdeym hiç denemeedim ama cok denemek istiyorum artk sabrimmkalmadi ve zeki beyin metini bende çok. Duydum biraz bilgi verebilrsenz çok mutlu olurm

Veni vidi yada memorial ugur bey falan hepsini denemis biri olarak kesinlikle zeki akkum u siddetle tavsiye ediyorum.eger diyarbakirda tup bebek yapilacaksa dusunulecek tek ve ilk yer bahceci.veni vidi dusunulecek son yer bile olmamali.venividi hakan bey e gidip tedavi olacaginiza paranizi cope atin cok daha iyi!

Aynı fkirdeym hiç denemeedim ama cok denemek istiyorum artk sabrimmkalmadi ve zeki beyin metini bende çok. Duydum biraz bilgi verebilrsenz çok mutlu olurm
Zeki bey bu bolgenin en iyi doktorudur.asilamam memorialde ugur beyde oldu hic memnun kalmadim son derece ilgisizdi.daha sonra cok buyuk bi hata yaparak venividi hakan beyde iki defa tup bebek tedavisi gordum bes para etmez bi yer.hakan bey tuccar gibiydi sagolsun gelsin hasta gitsin hasta.vicdansiz bi yer orasi.labaratuvar yok embiryolog yok iyiki orda tutmadi.tutsaydi allah korusun sakat bi cocuk sahibi bile olabilirdim cunku onlarin ne yaptigi belli degil.zeki beyde ilk denemede tuttu.embiryologlar istanbuldaki bahceciden gelmis labaratuvar son teknoloji.su an dunya tatlisi bi evladim varsa bunu once rabbime sonra zeki beye borcluyum

Zeki Bey hem işinde profesyonel hem manevi destek veriyor.Bazen şaşırıyordum nasıl bu kadar hassas ve yorucu işinin içinde bir de hastasının duygularını düşünebiliyor diye.Benim pozitif oldu çok şükür ama olmasaydı bile Zeki Bey in en ufak bir ihmali olduğu aklıma gelmezdi. Zeki Bey bir tane ne kadar teşekkür etsem azdır

Canım orası da hiç bir kurumla anlaşması yok tüm tahlilleri ücretli yapıyorlar. Bunun üzerine birde tüp bebek ücreti eklenince çok fazla oluyor. O yüzden bahçeşehiri düşünmedim

Mrb arkadaslar erken menepoz hastasiyim 30yasindayim. 16 yasimdan beri ilacsiz adet olamiyorum 5 yillik evliyim cift rahmim var ve en son 47xxx sendroma sahip oldugumu ogrendim bugun tvde bu haberi gordum Turkiyede erken menepozda olan birisi hamile kalmis
http://www.hakancoksuer.com/haberle...zdaki-hasta-prp-yöntemi-ile-hamile-kaldı.html
Dr Hakan suercok i iyi anlatmamissiniz hala ayni sorunlar devam ediyor mudur sizce doktora daha ulasamadim ama merak ediyorum bi sansimin olmasini umuyorum

Aynen dogru söylüyorsunuz hakan coksuere nasip olan her zerre kurusum haram olsun olur olmaz allahtan ama bukadar ilgisiz duyarsiz bi tup bebek doktoru olamaz merdiven alti klinik guya les bir yer ilgi alaka bir tek para ile alakali gerisi kimsenin umrunda degilsiniz yalan dolan

Hakan coksuermi uzak durun derim

Bizde ilk hakan coksuerde yaptik o gulen yuzun altinda para goz bir adam var kandik maalesef o guler yuzune gecen sene zeki akkumda yaptik allaha sukur ikiz bebeklerim oldu suan 7 aylik oldular guneydoguda tek tup bebek merkezi bahcecidir digerleri tup bebek merkezi degiller sadece umut vaddedip parani aliyorlar zeki hocada tedavi olunca anladiki ki digeri tedavi bile etmemis

Aynen oyle canim hakan coksuerin eline o pislik rezalet klinik demeye bin sahit gereken o yere allah kimseyi dusurmesin bende bu hafta bahceciye gidicem bebislerin saglikli uzun omurlu olsun rabbim bizlerede nasip etsin insallah

Her kurusum haram olsun hakan coksuere

Aynen oyle canim hakan coksuerin eline o pislik rezalet klinik demeye bin sahit gereken o yere allah kimseyi dusurmesin bende bu hafta bahceciye gidicem bebislerin saglikli uzun omurlu olsun rabbim bizlerede nasip etsin insallah
Amin insalhha senind tutar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…