Yaşım o zaman 26ydı ama 9 yıllık evliydik evlilik süresinden dolayı 2 adet bırakıldı diye biliyorumYaşınız kaç kaç yıllık evlisiniz çift embriyo isteğe göre birakiliyormu
Siz 2.kez sanıeım bahçecide siniz bu da tuttu mu acabaBiz de bugün depolardan sordurup aldık yokmuş eczanelerde
Henüz belli değilSiz 2.kez sanıeım bahçecide siniz bu da tuttu mu acaba
Kuzenim 5.günde pozitif çıktı canımHenüz belli değil
Evde mi yaptı kanda mı baktırdı ?Kuzenim 5.günde pozitif çıktı canım
Evde yaptı pozitif aynı gün kan verdi oda pozitif.Zaten 5.gün embriyosu varsa çabuk düşüyorEvde mi yaptı kanda mı baktırdı ?
Ben evde yaptım 2 defa negatif çıktı..
Çok ümitli değilim de açıkçası lekelerim oldu kaç defa..
Onun 6.gün lekelenmesi oldu 1 kez oda tutunma idi sanırımEvde mi yaptı kanda mı baktırdı ?
Ben evde yaptım 2 defa negatif çıktı..
Çok ümitli değilim de açıkçası lekelerim oldu kaç defa..
Benim 5-7.günler arasında birkaç defa olduOnun 6.gün lekelenmesi oldu 1 kez oda tutunma idi sanırım
Sizin de 5.gün embriyosu mu canım kaçıncı günün tramfer sonrasıBenim 5-7.günler arasında birkaç defa oldu
6.gün orta kaliteSizin de 5.gün embriyosu mu canım kaçıncı günün tramfer sonrası
6.güne kadar bekliyor lar ı samki hep 5 duydum 6 daha iyi aslında.6.gün orta kalite
Bugün 8.günüm perşembe test günüm
Aslında bizimki 5.gün embriyosu ama dondurulmuş olduğu için çözüldükleri gün ilerleyince transfer ediliyor ona da sanırım 6.gün diyorlar çünkü bana Embriyolog 2adet orta kalite 6.gün embriyosu transfer edeceğiz dedi6.güne kadar bekliyor lar ı samki hep 5 duydum 6 daha iyi aslında.
Kalitesi ne peki harf olarak?Aslında bizimki 5.gün embriyosu ama dondurulmuş olduğu için çözüldükleri gün ilerleyince transfer ediliyor ona da sanırım 6.gün diyorlar çünkü bana Embriyolog 2adet orta kalite 6.gün embriyosu transfer edeceğiz dediben de ilk defa duydum o anda
Teşekkürler ediyorumYaşım o zaman 26ydı ama 9 yıllık evliydik evlilik süresinden dolayı 2 adet bırakıldı diye biliyorum
CCKalitesi ne peki harf olarak?
Cc kötü canım.
Embriyolog blast dedi yani bölünmeye devam ediyor ama kalite olarak orta dediCc kötü canım.
Kuzenin ba demişti yanlış değilsem işte laboratuar çok önemli İstanbul bahçeci laboratuar çok fark atıyorEmbriyolog blast dedi yani bölünmeye devam ediyor ama kalite olarak orta dedi
Benim ümidim pek yok ama 2 tane bırakıldı birinden biri belki tutunur
Olsa zaten 5.gün çıkardı hayırlısı yineEmbriyolog blast dedi yani bölünmeye devam ediyor ama kalite olarak orta dedi
Benim ümidim pek yok ama 2 tane bırakıldı birinden biri belki tutunur
Benim ilk gebeliğim bunda oldu ben çok memnun kaldım olmasa kendi embriyomla alakalı eminimKuzenin ba demişti yanlış değilsem işte laboratuar çok önemli İstanbul bahçeci laboratuar çok fark atıyor