- 28 Temmuz 2023
- 1.698
- 899
Bilmiyorum canım şuan illa daha geliştşrdiler senin kaç sene öncenin demiBenim ilk gebeliğim bunda oldu ben çok memnun kaldım olmasa kendi embriyomla alakalı eminim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum canım şuan illa daha geliştşrdiler senin kaç sene öncenin demiBenim ilk gebeliğim bunda oldu ben çok memnun kaldım olmasa kendi embriyomla alakalı eminim
Evet.Bilmiyorum canım şuan illa daha geliştşrdiler senin kaç sene öncenin demi
Canim test yaptin mi6.gün orta kalite
Bugün 8.günüm perşembe test günüm
Evet pozitif darısı isteyen herkeseCanim test yaptin mi
O testlere güvenme ben de 2 defa yaptım çıkmamıştıKizlar 9 aralikta 1 embriyo 4Aa transferim yapıldı bugün 7. Gün sabirszlikla bekliorum 3 gun sonra test vercm 5. Gün idrar testi yaptim negatif umarim kanda pozitifi görürüm
Canm bende kan verdim bugün çok şükür gebeyim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.O testlere güvenme ben de 2 defa yaptım çıkmamıştı
Aa gözünaydın canım çok sevindim kaç çoktı değerin kaçıncı gündü? Kese için gün verdi mi ?Canm bende kan verdim bugün çok şükür gebeyim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.
Kalp atışlarını duymakta nasip olsun insallah
İlk ay mi transfer yapılıyor yoksa bekliyormusnzEşim ve bende herhangi bir sıkıntı yoktu sebepsiz infertilite dendi. Gittiğim bir doktor tüp bebek konusunda kefil oldu ve zeki bey’i önerdi şuan transfer olmayı bekliyorum. Hastane ve doktor ilgili ve her şeyi açık ve net bir şekilde açıklıyorlar
Cokkk teşekkür ederim canm 10.. gün 211 çıktı perşembe günü tekrar kan testi istediler. Kese icin henüz bisey demediler kan verdikten sonra arayip bilgi vercm bakalim ne diceklerAa gözünaydın canım çok sevindim kaç çoktı değerin kaçıncı gündü? Kese için gün verdi mi ?
Senin kaç gün oldu degerin kac cikti keseyi gördün müAa gözünaydın canım çok sevindim kaç çoktı değerin kaçıncı gündü? Kese için gün verdi mi ?
Benim 4ü transfer edildi ilk testim 10.günde 65çıktı 2.testte 396oldu yarın yine test vereceğim cuma da kese dedilerSenin kaç gün oldu degerin kac cikti keseyi gördün mü
Benim 4ü transfer edildi ilk testim 10.günde 65çıktı 2.testte 396oldu yarın yine test vereceğim cuma da kese dediler
Benim 4ü transfer edildi ilk testim 10.günde 65çıktı 2.testte 396oldu yarın yine test vereceğim cuma da kese dediler
Normal de sıkıntı yoksa topladıktan 3-5 gün içinde yapılıyormuş ancak bende fazla yumurta toplantı o yüzden adet döneminden sonraya ertelendi 3 gün sonra Allahın izniyle transfer olucamİlk ay mi transfer yapılıyor yoksa bekliyormusnz
İnşallah rabbim gönlünüze göre verir.İnşallah olumlu sonuç alırsınız. Eşimde varikosel var daha önce bir düşüğüm olmuştu varikosel ameliyatı oldu halâ beklemedeyiz değerler nasıl olacak bakalım. Ama ben daha fazla beklemek istemiyorum. Bülent hocayı da çok övdüler ama zeki hoca yakın ve onu da çok övüyorlar bundan dolayı kararsızım
Siz nerde tedavi oluyorsunuz sizin sorun neydi kaç yumurtaniz toplandi ve günlük ne kadar doz igne yaptınızNormal de sıkıntı yoksa topladıktan 3-5 gün içinde yapılıyormuş ancak bende fazla yumurta toplantı o yüzden adet döneminden sonraya ertelendi 3 gün sonra Allahın izniyle transfer olucam
Diyarbakır bahçeci de tedavi oluyorum eşim ve ben de herhangi bir sıkıntı yok sebepsiz infertilite var. 20 adet yumurta toplantı 7 adeti donduruldu. İlk başta gonal-f 300 doz günlük daha sonra cetrotide günlük tek toz en son çatlatma iğnesi oldum. Şimdi transfer önce başlanan iğne ise progestan iğnesi,fitili ve kan sulandırıcı kullanıyorum.Siz nerde tedavi oluyorsunuz sizin sorun neydi kaç yumurtaniz toplandi ve günlük ne kadar doz igne yaptınız
Maşallah baya embriyonuz dondurulmuş inşallah ilk transferde pozitifi görürsünüz ben de başlayacağım zeki beyde. Biraz korkuyorum biraz heyecanlıyımDiyarbakır bahçeci de tedavi oluyorum eşim ve ben de herhangi bir sıkıntı yok sebepsiz infertilite var. 20 adet yumurta toplantı 7 adeti donduruldu. İlk başta gonal-f 300 doz günlük daha sonra cetrotide günlük tek toz en son çatlatma iğnesi oldum. Şimdi transfer önce başlanan iğne ise progestan iğnesi,fitili ve kan sulandırıcı kullanıyorum.
Kaç gün 300 dozu kulandinz ben 225 kullanıyorumDiyarbakır bahçeci de tedavi oluyorum eşim ve ben de herhangi bir sıkıntı yok sebepsiz infertilite var. 20 adet yumurta toplantı 7 adeti donduruldu. İlk başta gonal-f 300 doz günlük daha sonra cetrotide günlük tek toz en son çatlatma iğnesi oldum. Şimdi transfer önce başlanan iğne ise progestan iğnesi,fitili ve kan sulandırıcı kullanıyorum.
Amin Allahım tez zamanda evlat sahibi etsinMaşallah baya embriyonuz dondurulmuş inşallah ilk transferde pozitifi görürsünüz ben de başlayacağım zeki beyde. Biraz korkuyorum biraz heyecanlıyım