Bahçeci genel olarak iyi olabilir ama Diyarbakır Bahçeci hiç iyi değil. Bikere 15 bin ayakbastı parası aldılar cidden, hiç bir işlem yaptırmadık sadece tamam karar verdik başlayalım dediğinizde o parayı alıyorlar, kan değerlerini bile dış merkezlerde yaptırdım. Bu sene kaç bilmiyorum. İğne başladık yumurta bile büyümedi tekrar gel dediler. Yeni baştan başlayacakmışız! Şimdi işin içine girdikçe öğreniyorum hiç bir tedaviye başlaman önce çiftlerin kan değerşeri ve eşin sperm örneği alınmalı bunlar lambur lumbur olaya giriyo neyse Diyarlife'e gittim Hakan çoksel gitmez olsaydım haala kendime çok kızıyorum bi kere peşin çalışıyor sanırım vergiyi düşünüyor! Öyle iğrenç bir yer ki eski basık bir apartman dairesini kendisine merkez yapmış gibi bir ortam TV ye çıktığı için gereksiz bir inden dolayı TR nin her yerinden müşterisi var! (Pardon Hasta) içerde en çok ve rahatça duyduğunuz şey para sayma makinası! Randevu sistemi rezalet millet üst üste sıra beklıyor Çoksüer her yere her kese koşarak yetiştiği için sağlıklı bir diyalog kuramıyorsunuz Halletcez halletcez diyen, önümüzdeki ay tekrar gel diyen Hoca durdurup neden böyle oldu diye sorduğumda sen Kıbrısı dene dedi! Ya yazdıkça onlara değil kendime kızıyorum böyle düşük kalite bir yere neden gittim diye, sanırım umut insanı kör ediyor! Allah herkese yardım etsin. Şu anda bu yollarda para zaman ve psikoloji harcayan birisi olarak diyorum ki iyi araştırın, ön görüşmeler yapın, ve kaliteli bir merkez seçin. Pahalı ama Acıbadem bu konuda çok iyi. Ankara'da Ayşe Saltık Hoca var ilgili açıklayıcı yol gösterici ilk muayenede farkını anlıyorsunuz.