Diyarbakır Bahçeci tüp bebek merkezi

Madam inşallah kucağıniza alırsınız benimde bu hafta 2 nci kontrolum olarak gonalf gunde 225 ile baslamistim sizin süreç nasıl oldu kaç embriyo toplandi dondurma falan yapıldı mi bide sorununuz neydi

Madam inşallah kucağıniza alırsınız benimde bu hafta 2 nci kontrolum olarak gonalf gunde 225 ile baslamistim sizin süreç nasıl oldu kaç embriyo toplandi dondurma falan yapıldı mi bide sorununuz neydi
Merhaba bizim sorunumuz.ç sebepsiz infertildi yani sorun görülemedi
Dondurulmuş embriyo idi süreci hatırlamıyorum çok oldu inanın
Allah kucağınızı şenlendirsin inşallah

Merhaba arkadaşlar.Bende zeki beyde 2 tedavimi oldum taze transfer 3 gün embriyosu sonuç negatif.ankarada başladım 3 tedaviyi iki ay yumurta takibi opu oldum yumurta boş çıktı orayı da bıraktım il dışında zor oluyor tekrar diyarbakirda denemek zorundayım.suan çok kararsızım bahceci konusunda bana havuz yontemi yapılmalı amh düşük ve yumurta kalitesizligi gibi bir sorunla mücadele ediyorum. Fiyatlar nasıl şuan havuz yontemi her toplamada ne kadar ücret alınıyor bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Tedavinizin olumsuz olma sebebi araştırıldı mı acaba? Donmuş transfer denediniz mi güncel tüp bebek merkez ücreti 75 bin. Ekstra olanlar hariç. Yaşınız kaçtı acaba

Tedavinizin olumsuz olma sebebi araştırıldı mı acaba? Donmuş transfer denediniz mi güncel tüp bebek merkez ücreti 75 bin. Ekstra olanlar hariç. Yaşınız kaçtı acaba
Araştırılmadi malesef denemeye devam denildi o yüzden ankara düşündüm orda dondurulmuş deneyecektim opu sonrası folikul boş çıkınca iptal oldu fiyatlar baya artmis.bide bir kaç kez toplatacam yumurtaları baya maliyetli olacak teşekkür ederim

Çok maliyetli ama malesef ki denemeye devam elbet kaliteli yumurta bir gün bulunacak en kısa zamanda güzel haberler alacağız inşallah

Merhaba, daha önce Diyarbakır Bahçeci Tüp bebek merkezinde tedavi olan var mı?
Sonuçlarınızı , deneyimlerinizi paylaşabilir misin

Merhaba, daha önce Diyarbakır Bahçeci Tüp bebek merkezinde tedavi olan var mı?
Sonuçlarınızı , deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Merhaba Bahçecik hoca çok etik çalışıyor çok memnun kalırsınız bir yakınım gitmişti çok memnun kaldı ve gebe kaldı Diyarbakır'da Hakan çoksüer diye bir doktor dili çok tatlı paranızı aldıktan sonra yüzünüze bakmıyor. Zeki Hoca'dan şaşmayın

Bahçeci genel olarak iyi olabilir ama Diyarbakır Bahçeci hiç iyi değil. Bikere 15 bin ayakbastı parası aldılar cidden, hiç bir işlem yaptırmadık sadece tamam karar verdik başlayalım dediğinizde o parayı alıyorlar, kan değerlerini bile dış merkezlerde yaptırdım. Bu sene kaç bilmiyorum. İğne başladık yumurta bile büyümedi tekrar gel dediler. Yeni baştan başlayacakmışız! Şimdi işin içine girdikçe öğreniyorum hiç bir tedaviye başlaman önce çiftlerin kan değerşeri ve eşin sperm örneği alınmalı bunlar lambur lumbur olaya giriyo neyse Diyarlife'e gittim Hakan çoksel gitmez olsaydım haala kendime çok kızıyorum bi kere peşin çalışıyor sanırım vergiyi düşünüyor! Öyle iğrenç bir yer ki eski basık bir apartman dairesini kendisine merkez yapmış gibi bir ortam TV ye çıktığı için gereksiz bir inden dolayı TR nin her yerinden müşterisi var! (Pardon Hasta) içerde en çok ve rahatça duyduğunuz şey para sayma makinası! Randevu sistemi rezalet millet üst üste sıra beklıyor Çoksüer her yere her kese koşarak yetiştiği için sağlıklı bir diyalog kuramıyorsunuz Halletcez halletcez diyen, önümüzdeki ay tekrar gel diyen Hoca durdurup neden böyle oldu diye sorduğumda sen Kıbrısı dene dedi! Ya yazdıkça onlara değil kendime kızıyorum böyle düşük kalite bir yere neden gittim diye, sanırım umut insanı kör ediyor! Allah herkese yardım etsin. Şu anda bu yollarda para zaman ve psikoloji harcayan birisi olarak diyorum ki iyi araştırın, ön görüşmeler yapın, ve kaliteli bir merkez seçin. Pahalı ama Acıbadem bu konuda çok iyi. Ankara'da Ayşe Saltık Hoca var ilgili açıklayıcı yol gösterici ilk muayenede farkını anlıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…