9 ya da 10 gün tam hatırlamıyorum şuanKaç gün 300 dozu kulandinz ben 225 kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 ya da 10 gün tam hatırlamıyorum şuanKaç gün 300 dozu kulandinz ben 225 kullanıyorum
1 ay tekmi dondurma islemi. Olacak9 ya da 10 gün tam hatırlamıyorum şuan
Sonucunz beli oldu mu6.gün orta kalite
Bugün 8.günüm perşembe test günüm
Evet keseyi gördük dünSonucunz beli oldu mu
Merhaba bizim sorunumuz.ç sebepsiz infertildi yani sorun görülemediMadam inşallah kucağıniza alırsınız benimde bu hafta 2 nci kontrolum olarak gonalf gunde 225 ile baslamistim sizin süreç nasıl oldu kaç embriyo toplandi dondurma falan yapıldı mi bide sorununuz neydi
Hayır biz 1 yıl ücretini ödedik geri kalanları dondurduk1 ay tekmi dondurma islemi. Olacak
Tedavinizin olumsuz olma sebebi araştırıldı mı acaba? Donmuş transfer denediniz mi güncel tüp bebek merkez ücreti 75 bin. Ekstra olanlar hariç. Yaşınız kaçtı acabaMerhaba arkadaşlar.Bende zeki beyde 2 tedavimi oldum taze transfer 3 gün embriyosu sonuç negatif.ankarada başladım 3 tedaviyi iki ay yumurta takibi opu oldum yumurta boş çıktı orayı da bıraktım il dışında zor oluyor tekrar diyarbakirda denemek zorundayım.suan çok kararsızım bahceci konusunda bana havuz yontemi yapılmalı amh düşük ve yumurta kalitesizligi gibi bir sorunla mücadele ediyorum. Fiyatlar nasıl şuan havuz yontemi her toplamada ne kadar ücret alınıyor bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Araştırılmadi malesef denemeye devam denildi o yüzden ankara düşündüm orda dondurulmuş deneyecektim opu sonrası folikul boş çıkınca iptal oldu fiyatlar baya artmis.bide bir kaç kez toplatacam yumurtaları baya maliyetli olacak teşekkür ederimTedavinizin olumsuz olma sebebi araştırıldı mı acaba? Donmuş transfer denediniz mi güncel tüp bebek merkez ücreti 75 bin. Ekstra olanlar hariç. Yaşınız kaçtı acaba
Çok maliyetli ama malesef ki denemeye devam elbet kaliteli yumurta bir gün bulunacak en kısa zamanda güzel haberler alacağız inşallahAraştırılmadi malesef denemeye devam denildi o yüzden ankara düşündüm orda dondurulmuş deneyecektim opu sonrası folikul boş çıkınca iptal oldu fiyatlar baya artmis.bide bir kaç kez toplatacam yumurtaları baya maliyetli olacak teşekkür ederim
Merhaba, daha önce Diyarbakır Bahçeci Tüp bebek merkezinde tedavi olan var mı?
Sonuçlarınızı , deneyimlerinizi paylaşabilir misin
Merhaba Bahçecik hoca çok etik çalışıyor çok memnun kalırsınız bir yakınım gitmişti çok memnun kaldı ve gebe kaldı Diyarbakır'da Hakan çoksüer diye bir doktor dili çok tatlı paranızı aldıktan sonra yüzünüze bakmıyor. Zeki Hoca'dan şaşmayınMerhaba, daha önce Diyarbakır Bahçeci Tüp bebek merkezinde tedavi olan var mı?
Sonuçlarınızı , deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?