Diyarbakır Bahçeci tüp bebek merkezi

Siznde pko mu canım
Yok değil
bizim sebepsiz infertil yani kısırlık ama sebebi bulunamadı yıllarca..
Yumurtalarım gayet çalışıyor rahim kalınlığı eşimin sprem sayısı hızı her şey normaldi ama olmuyordu hiç..
Sonra yumurta toplandı yapıldı 2.denemede tuttu..
Kızlarım Şuan 7yaşında yine bi daha hiç olmadı,o yüzden kalanlarla yaptık tekrar 🤷🏻‍♀️
Nedeni bilinmeyen kısırlık daha da zor çünkü ortada çözülecek bi sorun yok bulunamadı.🤷🏻‍♀️

Nasip dedik hep yapacak bişey yok.

Rahim dinlendirme ne alaka zaten bir ay toplama diğer ay transfer ediyor
Orasını tam bilmiyorum muhasebeyle görüşünce öyle söylemişti tabi onlar herkese yapılmıyormuş o yüzden ücret dışındaymış bide 2200 6 aylık muayene ücreti alıyorlar bilginiz olsun oraya gidince bunlar ekleniyor

Merhaba tüp bebek ücreti ne kadar zeki hocada
Merhabalar ben geçen ay başladım şuan transfer bekliyorum. 50.000 tl hastaneye yumurta toplamaya kadar ilk başta 15.000 tl veriliyor. Geri kalan 35.000 tl yumurta toplama günü ilaçlar 22.000 tl tuttu benden fazla yumurta toplandığı için rahim dinlendirmeye gidildi, embriyo bakımı için 9500 tl verdik. Geri kalan yumurtaları dondurmak ise 12.000 tl gibi bir ücret veriliyor ama ocaktan itibaren fiyat güncellenecek

Merhaba, daha önce Diyarbakır Bahçeci Tüp bebek merkezinde tedavi olan var mı?
Sonuçlarınızı , deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Eşim ve bende herhangi bir sıkıntı yoktu sebepsiz infertilite dendi. Gittiğim bir doktor tüp bebek konusunda kefil oldu ve zeki bey’i önerdi şuan transfer olmayı bekliyorum. Hastane ve doktor ilgili ve her şeyi açık ve net bir şekilde açıklıyorlar

Eşim ve bende herhangi bir sıkıntı yoktu sebepsiz infertilite dendi. Gittiğim bir doktor tüp bebek konusunda kefil oldu ve zeki bey’i önerdi şuan transfer olmayı bekliyorum. Hastane ve doktor ilgili ve her şeyi açık ve net bir şekilde açıklıyorl
Eşim ve bende herhangi bir sıkıntı yoktu sebepsiz infertilite dendi. Gittiğim bir doktor tüp bebek konusunda kefil oldu ve zeki bey’i önerdi şuan transfer olmayı bekliyorum. Hastane ve doktor ilgili ve her şeyi açık ve net bir şekilde açıklıyorlar
İnşallah olumlu sonuç alırsınız. Eşimde varikosel var daha önce bir düşüğüm olmuştu varikosel ameliyatı oldu halâ beklemedeyiz değerler nasıl olacak bakalım. Ama ben daha fazla beklemek istemiyorum. Bülent hocayı da çok övdüler ama zeki hoca yakın ve onu da çok övüyorlar bundan dolayı kararsızım

X