herkese slm bende d.bakırdan ve d.bakırlıyım yeni üyeyim
herkese hayırlı cumalar.
nasılsınız arkadaşlar.güzel memleketimde hava nasıl bugün?anlatın braz memleketimi bana... çok özledim ya hu..
Maatcım merhaba.Nasılsın?Diyarbakır ergani yolu üzerindeki fuar alanında yapı fuarı varmış.İlanı görünce sen ve aradığın dolap aklıma kaldı.Bilemiyorum o tarz şeyler var mıdır?Burada mobilya türü az ve olanlar da pahalı geldi bana...Bugün Hasanpaşa hanına gittim,çok hoş şeyler var...ne zamandır giremiyorum siteye mesajını yeni gördüm.... hala dolap işini halletmiş değilim... heja'nın önerdiği yere gidip bakacaktım ama ona da fırsat bulamadım.... gerçi ısmarlama dolaptan bahsettiği içn muhtemelen ahşap olduğunu düşünüyorum ve ben ahşap düşünmüyorum... banyo amaçlı çünkü.... bi de ısmarlama yaptırılan şeyler daha pahalıya çıkıyor.... mesela burada yine kütüphane alacaktık taşındığımızda.... baktık istediğimiz gibi bulamadık... ısmarlama yaptırlaım dedik.. fiyat aldık.... sonra internetten sipariş edip kendimiz monte ettik ve çok ucuza mal oldu.... önümüzdeki ay ankaraya gideceğim... orada bakarım diye de düşündüm koçtaş, praktiker ya da tekzende falan mutlaka istediğim gibi birşey bulurum ama öyle bi dolabı da uçağa atıp nasıl getiririm o ayrı konu :bbo: sen biryerlede alternatif görürsen bana da haber verir misin??? a.s.
ne zamandır giremiyorum siteye mesajını yeni gördüm.... hala dolap işini halletmiş değilim... heja'nın önerdiği yere gidip bakacaktım ama ona da fırsat bulamadım.... gerçi ısmarlama dolaptan bahsettiği içn muhtemelen ahşap olduğunu düşünüyorum ve ben ahşap düşünmüyorum... banyo amaçlı çünkü.... bi de ısmarlama yaptırılan şeyler daha pahalıya çıkıyor.... mesela burada yine kütüphane alacaktık taşındığımızda.... baktık istediğimiz gibi bulamadık... ısmarlama yaptırlaım dedik.. fiyat aldık.... sonra internetten sipariş edip kendimiz monte ettik ve çok ucuza mal oldu.... önümüzdeki ay ankaraya gideceğim... orada bakarım diye de düşündüm koçtaş, praktiker ya da tekzende falan mutlaka istediğim gibi birşey bulurum ama öyle bi dolabı da uçağa atıp nasıl getiririm o ayrı konu :bbo: sen biryerlede alternatif görürsen bana da haber verir misin??? a.s.
Maatcım merhaba.Nasılsın?Diyarbakır ergani yolu üzerindeki fuar alanında yapı fuarı varmış.İlanı görünce sen ve aradığın dolap aklıma kaldı.Bilemiyorum o tarz şeyler var mıdır?Burada mobilya türü az ve olanlar da pahalı geldi bana...Bugün Hasanpaşa hanına gittim,çok hoş şeyler var...
canım benim bahsettiğim ısmarlama değil hazır ayrıca ben de banyom da kullanıyorum yani ahşap değil beyaz gidip görmeni tavsiye ederim
Maatcım merhaba.Nasılsın?Diyarbakır ergani yolu üzerindeki fuar alanında yapı fuarı varmış.İlanı görünce sen ve aradığın dolap aklıma kaldı.Bilemiyorum o tarz şeyler var mıdır?Burada mobilya türü az ve olanlar da pahalı geldi bana...Bugün Hasanpaşa hanına gittim,çok hoş şeyler var...
Canım Ankara'dan alınca dolabı uçakta taşıyarak zorlanmana gerek yok aştiye git ver Diyarbakır otobüsüne ücretsiz getiriyolar.
Biz annemlerle hep otobüsü kullanıyoruz kargo olayında uçağın kilosu yetmiyo bize
arkadaşlar levent ustanın peynirli kadayıfından yiyin yerime özledim tatlılarınıcokacimcoook
maat gönderir misin gerçekten ya?valla eşim şok olur ha:uhm:
yaw gönderiririm niye göndermiyim.... ne olacak at değil deve değil -tatlicadiarzu- teklifi gayet içten yaptığıma emin olabilirsin a.s.
tamam teşekkürler özelden görüşelim bir araa.s.göndermiş kadar da oldun valla:1hug:
ok... kapım herkese açık.. istediğin zaman mesaj atabilirsin a.s aynı saatlere denk gelemeyebiliriz ama ben görürüm nasıl olsa.. buralardan istediğin birşey warsa gerçekten kargoya verip gönderirim ... çalıştığım için hergün bir ayağım dışarıda... dağkapıda çalışıyorum ben... melikahmet'e de çok yakın... yani bayağı bir merkezi... yani benim için çok zor olmaz... aklında bulunsun a.s.
çok teşekkür ederima.s.senin içinde aynı şey geçerlia.sburanın öyle meşhur bir yiyeceği yok zeytin kurmayı ve ağacından portakal,limonu öğrendim muğlada ama aklına birşey gelirse sende söylea.ssamimiyetin için binlerce teşekküra.s.keşke ordaykende görüşebileymişiz ama kısmet:sm_confused: böyle tanışmak varmış:1hug:.
Canım merhaba ben aydınlıyım.Yeşil zeytinin suyunu günde birkaç kez değiştiriyorsun ve bu işlem 15 gün kadar sürüyor.Rahmetli babacım öyle yapardı zeytini.Biraz acı olur yeşil zeytin ama güzel olur.Yerken limon,tuz ve zeytinyağıyla tatlandırırsan harika olur...Sana kolay gelsin...İstiyom istiyom zeytin kurmayı istiyom kaydirigubbakcemile3
Derin yeşil çıtlatma zeytini nasıl yapcaz anlatırmısın bi çıtlattım suda bekletiyom 5 gündür suyunu değiştirerek ama devamı nasıl olacak
Bu arada 2 yıl sonra yanındayım bizim batı ilimizde Muğla olacak kısmetse.:1hug: