Diyarbakır///21

herkese hayırlı cumalar.
nasılsınız arkadaşlar.güzel memleketimde hava nasıl bugün?anlatın braz memleketimi bana... çok özledim ya hu..

merhabaaaa... aynı saate denk gelemiyoruz maalesef :1no2: gerçi sana bi diyarbakırlının anlatması lazım bizim gibi tayincilerin anlatması kesmez seni kaydirigubbakcemile3 walla mesela ben ofiste oturuyorum dağkapıda çalışıyorum.. hergün git gel.... ben dağkapıyı seviyorum... renki bir yer.... bi de hala buraları sıcak.... en azndan gündüz.... bana diyarbakır çok pahalı geldi.... yani giyim ayakkabı falan.... bi de çok kozmopolit olmuş.. ben 20 sene kadar önce gelmiştim.... öğrenciyken.... 3-4 sene evvel yine geldim... her geldiğimde insan dokusunun daha değiştiğini görüyorum... gerçek diyarbakırlıların çoğu şehirden göçüp gitmişler.... çevreden çok göç almış... istanbul gibi olmuş kozmopolitlik konusunda

Maatcım merhaba.Nasılsın?Diyarbakır ergani yolu üzerindeki fuar alanında yapı fuarı varmış.İlanı görünce sen ve aradığın dolap aklıma kaldı.Bilemiyorum o tarz şeyler var mıdır?Burada mobilya türü az ve olanlar da pahalı geldi bana...Bugün Hasanpaşa hanına gittim,çok hoş şeyler var...

canım benim bahsettiğim ısmarlama değil hazır ayrıca ben de banyom da kullanıyorum yani ahşap değil beyaz gidip görmeni tavsiye ederim

Canım Ankara'dan alınca dolabı uçakta taşıyarak zorlanmana gerek yok aştiye git ver Diyarbakır otobüsüne ücretsiz getiriyolar.

Biz annemlerle hep otobüsü kullanıyoruz kargo olayında uçağın kilosu yetmiyo bize

canım ya... iyiyim sen nasılsın??? neler yapıyorsun?? alışabildin mi??? bak bu dediğin yerde kesin bişi bulurum gibi geliyor... yapı fuarı çünkü... acaba fuar ne zaman bitiyor?? inşallah çok kısa sürmez... öpt seni çok a.s.

canım benim bahsettiğim ısmarlama değil hazır ayrıca ben de banyom da kullanıyorum yani ahşap değil beyaz gidip görmeni tavsiye ederim

yaaa.. walla ısmarlama deyince aklıma ısmarlama ne olur kesin ahşaptır dedim.. hiç aklıma gelmedi bi başka madde olacağı a.s tamam canım ... kesin gidicem.. hatırlatman için çok saol a.s.

ha bu arada han güzeldir... yemekleri de iyi... ben ilk geldiğimde burada yemek konusunda biraz zorlandım.. ben pek etçi değilimdir de ::)) bi de biraz yağlı geldi bana genelde yemekler... eşim çok mutlu o başka::))) hanın altında bi restoran var... hem düzgün, hem personeli sıcak, hem de yemekler iyi... gerçi hep belli yemekler var.. çok çeşit yok ama taze taze ve sıcak geliyor... ben sebzeciyim.. bi de öyle böyle değil sebzenin içinde hiç et olmayacak o derecede yani... tabi bu durum dılşarıda yemek yerken beni zorluyor.... zeytinyağlıdan başka bişi bulmaıyorsun etsiz sebze olarak... tabii bu yalnızca diyarbakırda yaşadığım bi durum değil.. tüm şehirlerde bunu yaşarım

hımmm... buradaki son taramalarımdan sonra hala kafama göre bişi bulamazsam ankaraya gittiğimde onu da deniyim bari.... ankaradan ben veririm otobüse buradan kociş alır artık ::)) saolasın

slm uzun zamandır giremiyorum malum düğün hazırlıkları dolaba fırsat bulupta bakamadık daha kitaplıkta duruyor.hoş geldin papicya

barancım sen ne zaman evleniyrsun?? heyecanlısındır sen şimdi ::))

arkadaşlar levent ustanın peynirli kadayıfından yiyin yerime özledim tatlılarınıcokacimcoook

arkadaşlar levent ustanın peynirli kadayıfından yiyin yerime özledim tatlılarınıcokacimcoook

evet güzel gerçekten::))) yaw istersen özelden adresini bildir sana göndereyim .. walla şaka yapmıyorum harbiden gönderirim güzelce paket yaptırıp a.s.

yaw gönderiririm niye göndermiyim.... ne olacak at değil deve değil -tatlicadiarzu- teklifi gayet içten yaptığıma emin olabilirsin a.s.

tamam teşekkürler özelden görüşelim bir araa.s.göndermiş kadar da oldun valla:1hug:

tamam teşekkürler özelden görüşelim bir araa.s.göndermiş kadar da oldun valla:1hug:

ok... kapım herkese açık.. istediğin zaman mesaj atabilirsin a.s aynı saatlere denk gelemeyebiliriz ama ben görürüm nasıl olsa.. buralardan istediğin birşey warsa gerçekten kargoya verip gönderirim ... çalıştığım için hergün bir ayağım dışarıda... dağkapıda çalışıyorum ben... melikahmet'e de çok yakın... yani bayağı bir merkezi... yani benim için çok zor olmaz... aklında bulunsun a.s.

çok teşekkür ederima.s.senin içinde aynı şey geçerlia.sburanın öyle meşhur bir yiyeceği yok zeytin kurmayı ve ağacından portakal,limonu öğrendim muğlada ama aklına birşey gelirse sende söylea.ssamimiyetin için binlerce teşekküra.s.keşke ordaykende görüşebileymişiz ama kısmet:sm_confused: böyle tanışmak varmış:1hug:.

İstiyom istiyom zeytin kurmayı istiyom kaydirigubbakcemile3

Derin yeşil çıtlatma zeytini nasıl yapcaz anlatırmısın bi çıtlattım suda bekletiyom 5 gündür suyunu değiştirerek ama devamı nasıl olacak

Bu arada 2 yıl sonra yanındayım bizim batı ilimizde Muğla olacak kısmetse.:1hug:

Canım merhaba ben aydınlıyım.Yeşil zeytinin suyunu günde birkaç kez değiştiriyorsun ve bu işlem 15 gün kadar sürüyor.Rahmetli babacım öyle yapardı zeytini.Biraz acı olur yeşil zeytin ama güzel olur.Yerken limon,tuz ve zeytinyağıyla tatlandırırsan harika olur...Sana kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…