Diyarbakır///21

selamlar ben aslen Manisaliyim ama almanyada dogup büyüdüm ,esim Diyarbakirli.Bu sene gittim d.bakira cok güzel bir sehir coookkkkkk

slm bende diyarbakırlıyım ama iki bucuk aydır izmire evlilik nedeniyle yerleştim amedimi çok özledim insanın memleketi gibisi yok

Selam Hemşom..elbette ki insanın memleketi gibisi yok.Ben Diyarbakır'da sadece doğdum ve 12 yıl yaşadım orda ve orası benim anavatanım,asıl memleketim gibi geliyor bana.Nerde okudun,nerde oturuyordunuz,anlatsana.

Değerli arkadaşlarım, illerimizdeki paylaşımlarda düzenlemelere gidilmiştir. Peşpeşe açılan mesajlar bundan sonra birleştirilecek , içerik aynıysa silinecektir.

Selam, öptüm,nasılsın,özledim gibi tek bir kelimeden oluşan mesajlarda silinecektir, bundan sonraki mesajlarınızda bu konulara dikkat etmeniz , konulardaki kalabalığı azaltacak dahada güzel bir paylaşım platformuna sahip olunacaktır.

Bu konudaki anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..

Selam Hemşom..elbette ki insanın memleketi gibisi yok.Ben Diyarbakır'da sadece doğdum ve 12 yıl yaşadım orda ve orası benim anavatanım,asıl memleketim gibi geliyor bana.Nerde okudun,nerde oturuyordunuz,anlatsana.

ooo hemserim hosgeldın ben gazilerde oturuyordum daha once baglardaydık hürriyet ilk ögretim okulunda okudum liseyi zaten okumadım ah ah oyle ozledımkı o gunlerı sen nerde oturuyordun nerde okudun

ooo hemserim hosgeldın ben gazilerde oturuyordum daha once baglardaydık hürriyet ilk ögretim okulunda okudum liseyi zaten okumadım ah ah oyle ozledımkı o gunlerı sen nerde oturuyordun nerde okudun
Ali Emiri ikinci sokakta oturuyorduk sonra Ofis Akkoyunlu sokağa taşındık.İlkokul biri Mehmetçik'te,sonrasında beşe kadar Yenişehir İlkokulunda okudum.Orta Biri Ali Emiri'de okudum,sonra İstanbul'a geldik canım.Hala sokaklarında çekirdekçiler Eğlenceeee...Eğlenceeee diye bağırarak geziyor mu,hala patlıcanın adı karayılan mı,hala dondurmacı,meyan şerbetçisi geçer mi sokaklardan?Ve hala Devegeçidi Barajına pikniğe gider mi yöre halkı?

Ali Emiri ikinci sokakta oturuyorduk sonra Ofis Akkoyunlu sokağa taşındık.İlkokul biri Mehmetçik'te,sonrasında beşe kadar Yenişehir İlkokulunda okudum.Orta Biri Ali Emiri'de okudum,sonra İstanbul'a geldik canım.Hala sokaklarında çekirdekçiler Eğlenceeee...Eğlenceeee diye bağırarak geziyor mu,hala patlıcanın adı karayılan mı,hala dondurmacı,meyan şerbetçisi geçer mi sokaklardan?Ve hala Devegeçidi Barajına pikniğe gider mi yöre halkı?

uzun zaman olmus sanırım görmeyeli ama diyarbakır gün geçtikçe dahada güzelleşip ve gelişiyor çekirdekçiler hala var ama sadece parklarda patlıcanada karayılan dendigini ilkez senden duydum dogrusunu soylemem gerekırse meyan şerbetçiside var ama eskisi kadar yok gecen yaz deve gecidindeydim cok güzeldi anlatamam inş görürsün kısa zamanda

merhabalar bende d.bakırlıyım ama hıc gıtmedım sadece 2 yasımdayken gıtmısım oda bısı hatırlamıyom..vede d.bakırlı oldugum ıcın gercekden de cok şanslıyım..gruru duyuyom bununla..

canım ben diyarbakırlıyım. ailem ofiste oturuyo.ben burdayım canım kendine iyi bak görüşürüz

en merak ettigim sehir insanlarini merak ediyorum en cokta konusmalar cok komik ya aslen istanbullu biriyim ama en cok merak ettigim yer burasidir bir zamanlar cok ovuluyordu gitmem ama ben nere orasi neere

canım halende övülüyor diyarbakır ve nere orası demişsin anlayamadım

öziş canım benim yeni yılın kutlu olsun allah ne dilersen onu verir sende dileğin kabul olsun /////rojda kendine iyi bak ok esmer güzeli

esmer ablacım seninde yeni yılın kutlu olsun inşallah eşine sana sağlık mutluluk getirir

öziş merhaba canım bismilin merkezinde oturuyorum ama köylerinide az çok bilirim ablanlar nerde oturuyoo tanıyorumdur belki bu arada tüm diyarbakırlı hemşehrilerimin ve tüm türkiyenin yeni yılı kutlu olsun vee kk değerli bayanlarınında herkesin yeni yılı kutlu mutlu olsun..

i.gif
y.gif
i.gif
y.gif
i.gif
l.gif
l.gif
a.gif
r.gif

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

lelelel hemşerılerım aham bende geldım ben dogma buyume ıstanbulluyum ama annemde babamda dıyarbakır kulplular ama ben tamm bı d.bakır kızıyım herkes ole der kurban olam hemşerılerım nasıl sevındım burayı gorunce..ofıdede teyzemler oturuyo..

SeLam Arkadaslar bende DbakırLıyım :) dbakır da Oturuyorum Tanısmak Isteyen hemserılerım yazarsanız mutlu olurum

ben diyarbakırlı değilim ama diyabakırda oturuyoruz
güzel şehirdir yeni geldik buraya ama öğrendik birçok yerini

X